cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Pričajmo o hrani...

  
clock-img

05.03.2021, 12:07

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Haha extra! user posted image

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

06.03.2021, 08:30

clock-img

nata11

pencil-img

9219

Ja sam stvarno odusevljena ovim testom.

1 dan pravila pizza piroske, 2 dan krofne, danas posle 4 dana stavila u pizza pekacu pogacu i ispekla je.

Nemam vise testa user posted image

_____________________________




clock-img

06.03.2021, 10:24

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Nato, koji je to recept? Davaj ga 😊

Jess, ja sam slicno pitanje htela da postavim. Ja imam par kolaca koje stalno pravim i sad bih da uvedem nesto novo...
Ja obicno pravim medeno srce, brzi kolac sa kokosom sa Marina's taste sajta, rolat sa kokosom, plazma kuglice (kao popse), vanilice, cupavce... Recimo. Skoro mi je mama napravila rolat sa pekmezom, deci se svideo bas.

Ana, bas su super recepti ovde!

_____________________________

,,Carpe diem"

clock-img

06.03.2021, 10:30

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Mama Jo, na prethdonoj strani imaš link za testo.

Da, extra su recepti!

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

06.03.2021, 10:38

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Evo videh.
Znaci procitala sam par poslednjih postova, i par prvih sa te strane a ovo izmedju nisam, najvaznije user posted image
Hvala Ana!

_____________________________

,,Carpe diem"

clock-img

06.03.2021, 21:23

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Pisalo se pre nekog vremena ali ne znam tacno u kojoj temi...
Princes krofne i proveren receptic?

_____________________________

,,Carpe diem"

clock-img

07.03.2021, 00:22

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Mama Jo, provereno najbolje 

Klik

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

07.03.2021, 01:05

clock-img

pari

pencil-img

6778

Da da, i ja sam taj koristila, odličan!



_____________________________

sitnice i emocije čine život...

clock-img

07.03.2021, 08:33

clock-img

jess021

pencil-img

13382

Ja sam juce pravila Princes krofne. Drugi put po ovom receptu, prvi put su bile savršene, juce bas i ne. Nemam pojma u cemu je razlika, fil je odlican, ali korpice nisu bile nesto



_____________________________

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

07.03.2021, 21:24

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

A mogu li da ih vadim bez sprica? Nemam ga 😬

_____________________________

,,Carpe diem"

clock-img

07.03.2021, 21:31

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26964

Meni se ovaj nije dopao. Pravim po receptu iz mm sveske. Zapisao je recepte od jedne bake kod koje je dolazio. Uvek je imala kolace.❤️


mama jo, ja ne koristim spric. Kasikom stavljam na pek papir. 

_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

07.03.2021, 21:38

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

E super, kasikom cu onda 😁

_____________________________

,,Carpe diem"

clock-img

10.03.2021, 09:45

clock-img

jess021

pencil-img

13382

Pravila sam ovo ludo testo, ali pola mere, odlicno je. Napravila sam i ova lesnik gnezda, smesa za kuglice je odlicna, ali sl put cu ih puniti sa necim drugim, sa eurokremom je preslatko 



_____________________________

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

10.03.2021, 10:17

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Jess, probaj nekad krešente i učiteljsku dugmad - mnooogo su lepi kolačići. Lešnik gnezda ja punim ili nutelom ili pravim ganaš - eurokrem ne volim.



_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

11.03.2021, 09:04

clock-img

nata11

pencil-img

9219

Ana jesi pravila nekad punjenu pogacu i po kom receptu?

_____________________________




clock-img

11.03.2021, 09:37

clock-img

jess021

pencil-img

13382

Ana, nije eurokrem vec isto neki namaz sa lesnikom kao nutela, ali mi je preslatko, smislicu nesto drugo 



_____________________________

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

11.03.2021, 10:29

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Nato, pravim ali nemam neki recept za to, zavisi šta imam u frizu i šta nam se jede.

Ali recimo ova je super, nju isto pravim ali koristim moje testo za kiflice klik

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

11.03.2021, 11:50

clock-img

mati

pencil-img

6667

Nisam pravila nikad punjenju pogacu. Joj žene kako ovo dobro izgleda. Mladji M ne voli spanać i ajvar, bez toga i ne bi bila ukusna i zanimljiva...

_____________________________

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

clock-img

11.03.2021, 12:03

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Mati, ni moj M ne voli ali za njega od istog testa napravim kiflice user posted image

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

14.03.2021, 16:30

clock-img

flamingos

pencil-img

25408

Mati,evo tecepta za"Tortilja čips i umak"

Za tortilje:225 g kukuruznog brašna,150 g belog pšeničnog brašna,1 kašičica soli,1 kašika ulje,250 ml tople vode.Za prženje:po potrebi ulje.Za umak:1 kiseli krastavčić,180 g kisele pavlake,1/2 kašičice belog luka u granulama,po ukusu so.Za tortiljeU dublju posudu usuti kukuruzno brašno,dodati belo pšenično brašno,so,ulje i,uz postepeno dodavanje tople vode,zamesiti mekše testo.Testo podeliti na 8 delova.Svaki deo premesiti ,razviti oklagijom na veličinu plitkog tanjira.Na ringlu staviti alu-foliju,uključiti na srednju temperaturu i svaku tortilju peći po par sekundi(deset_ak)sa obe strane.Tortilje iseći na po 8 delova.Pržiti na zagrejanom ulju dok ne porumene sa obe stane.Odlagati na tanjir(ne morate odlagati na kuhinjski ubrus,jer ne upijaju masnoću).Za umak:U posudu staviti sitno rendan kiseli krastavac,dodati kiselu pavlaku,beli luk,posoliti po ukusu i izmešati.Savet:Ukoliko volite ljuto,u brašno,tokom mešenja,dodajte 2 kašičice mlevenog čilija.Prijatno!

clock-img

16.03.2021, 12:28

clock-img

nata11

pencil-img

9219

Za koju RR ste pisali da ima profil na coolinarci sa brdom recepata. Jel moze neko poslati info u inbox da je zapratim?

_____________________________




clock-img

16.03.2021, 12:55

clock-img

jess021

pencil-img

13382

Nato, ja ne znam ni za koga da je na coolinarici. Flamingos ima, ali na drugom sajtu 



_____________________________

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

16.03.2021, 17:12

clock-img

mati

pencil-img

6667

Hvala Flam. Nisam redovna u ovoj temi, ne zameri.
Čekaj, prvo na ringlu " pecnem" sa obe strane celu tortilju, pa onda isecem na osam delova i u ulje? Nisam stavljala alu foliju na ravnu ploču... user posted image

_____________________________

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

clock-img

16.03.2021, 21:23

clock-img

flamingos

pencil-img

25408

Sad videh da si pisala.Trebalo bi na alu-foljiu,da ne gore.Meni su super ispale,tebi?Da,tako je,seku se na po 8 delova i prže se.❤

clock-img

16.03.2021, 22:55

clock-img

Milena18

pencil-img

5002

Flam, koliko tanko treba da bude testo kada se razvije? I na kojoj podlozi razvijaš? Ja sam posula radnu površinu brašnom, ali nisam mogla mnogo tanko da razvijem jer mi se cepalo kad ga podižem. Čini mi se da bi lepše bilo da je bilo tanje, mada i ovako se pojelo 🙂 Hvala ti za recept.