cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Pričajmo o hrani...

  
clock-img

13.02.2012, 16:08

clock-img

Anoniman

Pomoooc , ispekla sam koru za ledene kocke i prelila sa onim sirupom , nije jos upila kora sve a proslo je 20ak min , sta da radim ??

clock-img

13.02.2012, 16:09

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

mozda da je malo izbusis ? ili stavis u vrucu pecnicu na par minuta ?

_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

13.02.2012, 16:15

clock-img

Anoniman

Izbusila sam je , sacekacu jos malo ako ne upije stavicu je u rernu

clock-img

13.02.2012, 16:16

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

13.02.2012, 16:23

clock-img

Lilla

pencil-img

1289

Ufff, pa ja sam omasila temu user posted image

< Poruku je uredio Lilla -- 13.2.2012 16:24:11 >


_____________________________

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

clock-img

22.02.2012, 11:38

clock-img

Anoniman

Dajte mi neki recept za tortu sa ananasom i piskotama , mnogo mi se jede

clock-img

22.02.2012, 11:44

clock-img

viking

pencil-img

6644

Ribizla, ne znam za taj recept, ali evo da vam stavim ovaj sajt pa barem parite oči user posted image

www.callmecupcake.se

_____________________________

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

22.02.2012, 11:48

clock-img

Anoniman

E hvala ti bas , sad mi se jedu i kupine user posted image

clock-img

22.02.2012, 12:13

clock-img

viking

pencil-img

6644

Uvek na usluzi user posted image

_____________________________

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

23.02.2012, 19:56

clock-img

PoisonEve

pencil-img

4352

Nesto su me u poslednje vreme zainteresovali indijski zacni. Jeli ko probao indijsku kuhinju?

_____________________________

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

clock-img

07.03.2012, 17:27

clock-img

Anoniman

Help!

Sutra nam je godišnjica braka, hoću mm da spremim lignje, obozava ih.
Mrzim ribu, smrdi mi i nikad u zivotu je nisam ni dotakla a kamo li spremala.
Dakle, uđem u prodavnicu - to je jedino što znam.
Kakve da kupim, treba li da ih čistim, ako treba, kako? Pravila bih ih sa nekim krompirom, mozda blitva, beli luk, ruzmarin...za recept bih se još i snašla, ali kako da ih izaberem, gde da kupujem i kako da ih pripremim za upotrebu?

clock-img

07.03.2012, 18:04

clock-img

PoisonEve

pencil-img

4352

Nedjo, ja nisam neki ekspert za to evo kako ih ja spremam:

Kupim smrznuto pakovanje frikomovih lignji ali ne one kolutice nego krake i pipke, sve zajedno. Posto su ociscene, samo ih odledim i iseckam. Na maslinovom ulju prodinstam crni i beli luk i dodam lignje i malo belog vina. Brzo budu gotove.

_____________________________

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

clock-img

07.03.2012, 18:11

clock-img

Anoniman

Znači mogu da se kupe tako očišćene, da ne moram mnogo da ih pipkamuser posted image Ja bih ih punila nečim, pa servirala sa krompirom i blitvom, našla sam neki recept gde idu ti kraci od lignji koji se izdinstaju sa crnim i belim lukom valjda pa se doda prezla i još nešto i time se pune lignje. Mislim da bi to bilo ok.
Hvala PEuser posted image

clock-img

06.04.2012, 19:07

clock-img

meyo

pencil-img

1737

mozda nije za temu al rekoh da pitam
jel zna neko tj. moze mi pomoci sa receptom Domace pite sa sirom...posto nisam umjetnik za ova tijesta...
uvijek kad pokusam kad se ispece pita bude jako jako tvrda...user posted image
tj. kako da napravim kore ..ja ih lijepo razvijem ne puknu mi..al to kad se ispece ma nema sanse da se moze jesti

clock-img

06.04.2012, 19:09

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

evo tema TESTO ZA PITU


_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

06.04.2012, 19:09

clock-img

meyo

pencil-img

1737

Hvala Olga sory na pogresnom postu

clock-img

20.05.2012, 21:49

clock-img

PoisonEve

pencil-img

4352

Kako pravite cezar salatu?

_____________________________

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

clock-img

21.05.2012, 14:06

clock-img

Anoniman

Imam lepu rukolu , sta da pravim

clock-img

21.05.2012, 14:29

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Moju omiljenu salatu- kuvan i prohlađen krompir (najlepše je sa mladim), mladi luk, rukola i koziji sir, mada može i feta.user posted image

_____________________________

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

21.05.2012, 14:30

clock-img

Anoniman

Ispeci prasetinu a rukolu baci u smećeuser posted image

clock-img

21.05.2012, 14:31

clock-img

viking

pencil-img

6644

Ribizla, možeš salatu sa rukolom, čeri paradajzom i parmezanom + balzamiko sirće (možeš da ubaciš i grilovanu piletinu i eto ti obrok-salata), a možeš da napraviš i pizzu pa odozgo rukolu.

_____________________________

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

21.05.2012, 14:31

clock-img

minavb

pencil-img

12959


IZVORNA PORUKA: Nedja RR

Ispeci prasetinu a rukolu baci u smećeuser posted image


user posted image

_____________________________

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

21.05.2012, 14:34

clock-img

Anoniman

Nedjo user posted image
Probacu i jedno i drugo , mada nikad nisam kuvala mladi krompir ?
Picu necu jesti jos neko vreme , ta salata s piletinom mi super zvuci , hvala devojke user posted image

clock-img

21.05.2012, 14:46

clock-img

Anoniman

Meni mladi krompir kad se skuva bude kao žvaka, nekako se tegli. Ja ga stavim u vatrostalnu, sa bukvalno dve kapi masnoće, poklopim, i posle 45-60 min, zavisi od veličine, voilauser posted image

clock-img

21.05.2012, 14:48

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Ja ga kuvam stalno, prelep je. Kad ga sklonim sa vatre, odmah ga ubacim u ledenu vodu.

_____________________________

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.