cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Pričajmo o hrani...

  
clock-img

15.12.2011, 16:00

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

ja nisam uzimala taj od jabuke , samo klasik , ali planulo je user posted image

_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

15.12.2011, 16:01

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Aj ne pricamo o hrani. NE prestajem da jedem kolace na poslu! Grrrrrruser posted image

clock-img

15.12.2011, 16:02

clock-img

mihi

pencil-img

4968

IZVORNA PORUKA: Olga RR

ja nisam uzimala taj od jabuke , samo klasik , ali planulo je user posted image



Ima i s višnjom, taj Miloš jede.

clock-img

15.12.2011, 16:35

clock-img

mihi

pencil-img

4968

Verus, neke lepe voćne? Radiš do porođja?

clock-img

13.01.2012, 09:36

clock-img

Lu

pencil-img

15094

IZVORNA PORUKA: Nedja RR

KAko se pravi glupi sutlijaš, najobičniji?
Mi to nikad nismo voleli, a N zavoleo u vrtiću i sad me tera da mu pravim, helpuser posted image


Skuhaš rizu u mlijeku, u koje si dodala šećer, vaniliju, cimet ( po zelji)user posted image
Ja poslije izrendam čokolade ili pospem krašom.

< Poruku je uredio Lu RR -- 13.1.2012 9:37:05 >


_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

13.01.2012, 09:42

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Imam ideju, tj. imam namirnice a treba mi idejauser posted image
Ko je raspolozen nek piše šta bi se moglo napraviti od ovoga, treba mi za večeru.
Sirni namaz s povrćem, šunkarica, sir ementaler, mileram,masline, kiseli krastavci, jaja, kečap, pileća prsa (sirova), grašak, kukuruz.
Drugim riječima da očistim frizideruser posted image
Ne moram sve iskoristiti, ajde pišite ideje za mene a takodje i namirnice od kojih ne znate šta bi ste vi napraviliuser posted image

_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

13.01.2012, 09:44

clock-img

Anoniman

ne znam da li volite one bele pihtije, tu ti idu skoro svi sastojci koje si nabrojalauser posted image Ima recept na RR, a ima ih i svuda ne internetu.

clock-img

29.01.2012, 09:33

clock-img

Anoniman

Pomoc ! md se jede grasak koji ja ne jedem i ne volim , on voli gust grasak sa mirodjijom kao prilog uz poh piletinu i pire , grozno user posted image pa sam resila da mu to danas napravim , ali ne znam kako taj grasak user posted image

clock-img

29.01.2012, 09:36

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

prodinstas crni luk , dodas grasak da se dinsta , sipas vode da ogrezne i kuvas da voda skoro ispari ( da bude bas malo vode ) , razmutis brasno i sipas u grasak da poveze i stalno mesas dok se ne zgusne , ja ne stavljam mirodjiju nego mentu , zacinjavas pre nego sto stavis brasno
to je moj recept za taj cvrsti grasak user posted image
prijatno


_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

29.01.2012, 09:37

clock-img

Anoniman

Napravicu onda tako user posted image Hvala ti Olga 

clock-img

11.02.2012, 10:59

clock-img

Anoniman

Ima li neka ideju kako proveriti da li je temp. mleka baš 80 stepeni a da ne uključuje guranje prsta u šerpu?

clock-img

11.02.2012, 11:02

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

jedino da gurnes termometar user posted image

_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

11.02.2012, 11:09

clock-img

Anoniman

Imam samo onaj za merenje telesne temperature, kakav se za to kupuje, i gde uopšte to da kupimuser posted image

clock-img

11.02.2012, 11:16

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

hu , pa ne znam , moja zaova ima termometar ( ona je hidrobiolog user posted image ) cim mi se javi pitacu je
u apoteci nema , tamo imaju samo do 50 celzijusa user posted image
e sad empirija , kad pocinje da se mreska onda je to oko 90 ali to ti je puno user posted image

_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

11.02.2012, 11:20

clock-img

Anoniman

Da, baš sam sad u dilemi, a svaki put kad sam proveravala temp prstima nije bilo dobro po meneuser posted image

clock-img

11.02.2012, 11:23

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

nemoj prstima , iskreno ne znam koja je temperatura kljucanja mleka user posted image


_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

11.02.2012, 11:26

clock-img

Anoniman

Pa oko 100 stepeni, ali u tom receptu piše 80-82 da treba da bude (ustvari nije ni mleko nego slatka pavlakauser posted image ). I u receptu kažu da se proveri guranjem prsta, gagana je pravila, baš me zanima kako je proveria, valjda će videti ovo...idem da joj ostavim link u temuuser posted image

clock-img

11.02.2012, 11:29

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

nemoj da guras prst , nego kad krene da se malo mrda , skloni pa sacekaj jedno vreme ( ne znam koliko user posted image )
ako gurnes prst ima da se opeces sigurno

_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

11.02.2012, 11:34

clock-img

Anoniman

Neću, bar ne svoj sigurno, možda zamolim mm da vidi je l' mlako, nešto me sekira ovih danauser posted image

clock-img

11.02.2012, 11:40

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

eeee , to moz user posted image

_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

11.02.2012, 11:51

clock-img

gagana83

pencil-img

6941

Nedjo,  meni je pavlaka provrela user posted image dok sam se okrenula da dam Uni nosu, vec je pocelo da vri. Sklonila sam serpu sa ringle, sacekala minut-dva da se malo ohladi, sipala limun i vratila na ringlu.
Mislim da nece biti problem ni ako malo omasis sa temperaturom.


_____________________________

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

clock-img

11.02.2012, 11:51

clock-img

Anoniman

ODlično, hvala punouser posted image

clock-img

13.02.2012, 10:00

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Ribizla, molim te objasni mi kako praviš podvarak sa ćuretinom/puretinom, jel isto kao sa kokom?
Mogu se i drugi uključiti, naravnouser posted image

_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

13.02.2012, 10:05

clock-img

Anoniman

Isto sve , nema tu mudrosti , ja uzmem cureci batak za to , nisam sa drugim delovima spremala . Stavim kupus , beli luk , inace stavim biber u zrnu , kad P jede ne stavim , lovorov list i meso , malo kasnije ga ubacim .. I da , ja kiseli kupus kad pravim u bilo kod obliku , pravim na domacoj masti , neuporedivo je bolje user posted image

< Poruku je uredio ribizla -- 13.2.2012 10:06:34 >

clock-img

13.02.2012, 10:14

clock-img

Lu

pencil-img

15094

E dobro praviš kao i ja,  baš imam batak sa karabatakom, ko praseća butkicauser posted image
Nisam nikad pravila sa puretinom pa da pitam za svaki slučaj, tnxuser posted image


_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!