cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Pričajmo o hrani...

  
clock-img

05.01.2020, 22:37

clock-img

pari

pencil-img

6778

Opet ja sa pitanjem :) pravila bih neku tortu sa slatkom pavlakom, neku ne mnogo komplikovanu, sočnu :) imate ideju?



_____________________________

sitnice i emocije čine život...

clock-img

07.01.2020, 03:02

clock-img

pari

pencil-img

6778

Pravila sam čokoladnu mus tortu sa sajta milin kuvar, divna je!



_____________________________

sitnice i emocije čine život...

clock-img

07.01.2020, 14:13

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Super pari, bas cu pogledati koja je to torta.
Ja sam sa slatkom pavlakom pravila neku sa bananom i cokoladom, ne secam se tacno recepta, mogu pronaci.
A znam za onu najjednostavniju na svetu kad se umuti slatka pavlaka i redja se preko piskota a izmedju neko voce stavis

_____________________________

,,Carpe diem"

clock-img

07.01.2020, 14:29

clock-img

pari

pencil-img

6778

Ova je baš lepa,ja sam pravila bez voća jer moja deca ne vole torte sa voećm ali mislim da je jo lepša sa voćem



_____________________________

sitnice i emocije čine život...

clock-img

19.01.2020, 15:46

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Imate li neki lep recept za slani kuglof? I neki slatki cokoladni. 

_____________________________

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

19.01.2020, 15:58

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26968

Sanjalice, sladak kuglof pravim po ovom receptu 

Kuglof

_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

19.01.2020, 16:07

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Hvala Sanjice. Ovaj cokoladni izgleda bas njam. Ulazi u najuzi izbor. 

_____________________________

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

19.01.2020, 16:12

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26968

Meni je ukusan uz neki lep caj 🙂



_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

02.02.2020, 14:09

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Ja s' teme na temu, malo o preljubi malo o domacinstvu user posted image

Uglavnom,vi koje koristite beli luk u ishrani, je l' ga stavljate odmah npr.u dinstanje, ili ga dodate na kraju?
Ceo cen ili iseckate? Je l' bolji onaj u granulama?

_____________________________

,,Carpe diem"

clock-img

02.02.2020, 14:16

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Mama jo, zavisi sta kuvam ali generalno pravilo je da koristim svezi.


U besamele stavljam izgnjeceni, kad pravim jela sa crnim lukom kad meljem crni luk dodam i beli, u buraniji seckam 😁 i uglavnom stavljam na pocetku kuvanja

clock-img

02.02.2020, 14:16

clock-img

Ana RR

pencil-img

34335

Mama jo, koristim i svež i u granulama. U kuvana jela ga izrendam, pred kraj dinstanja luka npr, ako ga dodajem brokoliju koji pečem u rerni onda stavim ceo ili isečem na polutke. I tako pečen je ukusan, skroz drugačiji nego u kuvanom jelu.

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

02.02.2020, 15:10

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Super, hvala vam, navele ste jela koja i ja pravim cesto tako da ce mi vasi saveti koristiti user posted image

_____________________________

,,Carpe diem"

clock-img

02.02.2020, 15:21

clock-img

branki*

pencil-img

20828

ja svezi,imam i u granulama,ali mi je lepsi svezi,obavezno iseckam ili izgnjecim,jer nece da da svoju aromu ako se ne isecka da pusti sok.

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

02.02.2020, 19:12

clock-img

nata11

pencil-img

9224

Iseckan cen kada pravim sos (prvo njega stavim na malo ulja) a za sve ostalo u prahu. 



_____________________________




clock-img

02.02.2020, 19:21

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Uglavnim svež dodam na kraju, usitnjen (u blenderu, ili propustim kroz ono sito za beli luk). Granule ne koristim. 



_____________________________

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

03.02.2020, 00:59

clock-img

MamaNecaVo

pencil-img

3652

Ja uglavnom koristim svez dok onaj u granulama ubacujem u potaze i tome slicno. 

clock-img

03.02.2020, 01:47

clock-img

Didy

pencil-img

7274



IZVORNA PORUKA: MamaNecaVo

Ja uglavnom koristim svez dok onaj u granulama ubacujem u potaze i tome slicno. 





Ja u potaž stavljam isključivo svež, jer svakako štapnim mikserom usitnjavam sve za potaž čorbu. 

_____________________________

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

03.02.2020, 12:07

clock-img

MamaNecaVo

pencil-img

3652

Stavim ja svez na maslinovo posle dodam malo jer volim beli luk. 😁

clock-img

03.02.2020, 19:04

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Ja ga obožavam. 

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

03.02.2020, 19:22

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Zene, kako spremam onaj smrznuti pomfrit? Je li bude kao pravi ili bzv? 

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

03.02.2020, 19:49

clock-img

Ana RR

pencil-img

34335

Branki, ja ga pečem u rerni na pek papiru. Vrlo malo pouljim, solim kada je gotov. Bude lepo krckav. 

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

03.02.2020, 21:24

clock-img

branki*

pencil-img

20828

direktno iz zamrzivaca u vrucu rernu?hvala,anci.

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

03.02.2020, 23:49

clock-img

Ana RR

pencil-img

34335

Da, samo istreseš na pek papir i lepo raširiš.

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

04.02.2020, 00:23

clock-img

Didy

pencil-img

7274



IZVORNA PORUKA: branki*

Zene, kako spremam onaj smrznuti pomfrit? Je li bude kao pravi ili bzv? 




Ja sam ga pržila nekoliko puta u dubokoj masnoći. Pravo iz zamrzivača u vrelo ulje. Peče se 5-10 minuta najduže, bude kao iz Meka. 

_____________________________

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

13.03.2020, 09:16

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Imate li preporuku za nekog food blogera, insta ili fb stranicu, kuvara... za zdrave recepte? Od koga da,, kradem'' ideje i savete.

I ima li neka od vas receptic za neke ukusne keksice koje bih mogla deci da pravim, a da budu bez belog brasna i secera (sa zamenama za njih).

_____________________________

,,Carpe diem"