cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Pričajmo o hrani...

  
clock-img

30.09.2019, 19:46

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Ne znam Sanjice, meni je šećer šećer.

_____________________________

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

30.09.2019, 19:57

clock-img

milicicak

pencil-img

7338



IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Jel koristio neko kokosov secer? Jel se on stavlja manje nego obican secer? 





Jesam, kad je mama bila bolesna par puta za neke kolace... Secer je secer, isto se stavlja kao beli obican, nije sladji.

clock-img

30.09.2019, 22:23

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26968

Hvala Mili.

_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

30.09.2019, 23:31

clock-img

Putic

pencil-img

6

Kada smo vec kod hrane... mozete linmolim vas da glasate za moj recept u C huhinji? 
Evo linka:
http://www.ringeraja.rs/c-kuhinja/recepti/piletina-u-sosu-od-povrca-sa-pirincem_4370.html

clock-img

30.09.2019, 23:34

clock-img

jane1

pencil-img

110

Nema potrebe, bojana92 je glasala za svoj recept 30 puta za par  minuta, ne zamarajte se ostali.

clock-img

30.09.2019, 23:38

clock-img

Putic

pencil-img

6


Kako je to moguce?! :( Bice valjda onda diskvalifikovana, ako nije po pravilniku. 

IZVORNA PORUKA: jane1

Nema potrebe, bojana92 je glasala za svoj recept 30 puta za par  minuta, ne zamarajte se ostali.




clock-img

30.09.2019, 23:39

clock-img

jane1

pencil-img

110

Evo svi se potresli zbog toga vidim

clock-img

30.09.2019, 23:42

clock-img

Putic

pencil-img

6

Ja pratim sajt i chat odavno, svasta ima da se vidi i nauci. I ljudi ima svakakvih. 

clock-img

30.09.2019, 23:44

clock-img

jane1

pencil-img

110

Batali, odlican ti je recept inace..

clock-img

01.10.2019, 07:24

clock-img

pari

pencil-img

6778



IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Jel koristio neko kokosov secer? Jel se on stavlja manje nego obican secer? 





Isto se stavlja. Kokosov šećer ima malo drugačiji miris...meni se sviđa...E sad,da li je zdraviji ili ne, nemam pojma...

_____________________________

sitnice i emocije čine život...

clock-img

06.10.2019, 15:51

clock-img

pari

pencil-img

6778

Imate neki receptic za bakin kolac tj.galete iz onog aparata? Neke bih slatke ili neutralne da mozemo da mazemo nesto slatko na njih



_____________________________

sitnice i emocije čine život...

clock-img

08.10.2019, 21:23

clock-img

nata11

pencil-img

9224

Po kom receptu bih mogla zamesiti hleb uvece a peci ga sutradan? 



_____________________________




clock-img

08.10.2019, 21:24

clock-img

nata11

pencil-img

9224



IZVORNA PORUKA: pari

Imate neki receptic za bakin kolac tj.galete iz onog aparata? Neke bih slatke ili neutralne da mozemo da mazemo nesto slatko na njih





Vidi Minjinu kuhinju, ona ima dobar ali me nervira sto smesa mora da odstoji. 😀

_____________________________




clock-img

08.10.2019, 21:35

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26968

Pari, spremala sam ove http://www.minjina-kuhinjica.com/desert/waffle-bakin-kolac-galete/waffle-bakin-kolac/



< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 8.10.2019 21:36:33 >


_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

10.10.2019, 00:46

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8620

Nato, mozes koristiti recept ako imas za sasavo testo. A mozes i onaj klasicni starinski: voda,brasno,secer, so,kvasac,malo ulja...Testo srednje mekano ali da se ne lepi za prste. Kada naraste pravis jufkice i u kese pa u frizider. I mozes da peces i sutradan. 

clock-img

08.11.2019, 17:32

clock-img

nata11

pencil-img

9224

Molim Vas komentar iskusnijih.


Da li je ovaj recept ok za napraviti pa zamrznuti i koristiti nakon nedelju dana? 

Torta

_____________________________




clock-img

09.11.2019, 10:23

clock-img

flamingos

pencil-img

25410

Obično ne zamravam torte,čak ne praktikujem ništa od torti da ostavljam u zamrzivač,ni parče(doduše-pojedemo😁).Mislim da možeš da zamrzneš,sad,neće možda imati baš takav ukus kakav bi trebala,ali,ako ne stoji dugo u zamrivaču,mislim da je ok.Kako ste?

clock-img

05.12.2019, 22:01

clock-img

pari

pencil-img

6778

Da li neko pravi Markizu i po kom receptu? 

clock-img

06.12.2019, 21:45

clock-img

MamaNecaVo

pencil-img

3652

Pisem dva recepta sutra, samo svesku da pronadjem. Ova su ok. Razlika je minimalna. 

clock-img

01.01.2020, 23:36

clock-img

pari

pencil-img

6778

Kako pravite krompir u rerni da se ne osuši,a da se lepo ispeče?



_____________________________

sitnice i emocije čine život...

clock-img

01.01.2020, 23:41

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8620

Pari, ja spremam nekad samo na pek papiru.A onako kad zelim da bude socno, onda seckam na kockice i nalijem vodom i dodam zacine i ulje i to je to. Kako se posle on omeksa i voda isparava a bude socno. 

clock-img

01.01.2020, 23:46

clock-img

Ana RR

pencil-img

34335

Pari, zavisi. Ako ga pečem kao pomfrit onda ga samo malo pouljim i raširim po pek papiru. Ako je varijanta uz meso onda ga sečem na četvrtine i pečem poklopljenog u pekaču. Sad za ng sam pekla mladi krompir isečen na polutke (nije bio krupan, to je onaj upakovan u mrežicu iz maksija, za pomfrit), malo pouljila i raširila na pek papir, solim tek kada je gotov. Super je bio.

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

01.01.2020, 23:49

clock-img

pari

pencil-img

6778

Ia ja sam par puta pravila tako na pek papiru sa malo ulja,ali mi se nekako osuši, ne znam kako da objasnim...probaću opet...na koliko stepeni pečete?



_____________________________

sitnice i emocije čine život...

clock-img

02.01.2020, 01:00

clock-img

Duškić

pencil-img

9622

Nikad ja nisam n a pek papiru pravila, a uzmem cesto taj u mrezici u maxiju.

clock-img

02.01.2020, 09:05

clock-img

Ana RR

pencil-img

34335

Pari, ja stavim na jaču temperaturu. 220 stepeni. Ne znam, ne bude suv iako ne stavim puno ulja. Marko ga obožava.

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!