cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Pričajmo o hrani...

clock-img

28.03.2019, 08:27

clock-img

medamisko

pencil-img

1106

Meni je posna slava, pravim kolace i oko toga mi najvise vremena ode.
A pravim cele nedelje skoro.

clock-img

29.03.2019, 13:53

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Dobih domaci dzem od sljiva... imate li recepAt za neki kolac sa istim? Slabo ovako jedemo dzem, pa bih negde da ga iskoristim...

,,Carpe diem"

clock-img

29.03.2019, 13:55

clock-img

Sanidej

pencil-img

1877

Kolac sa cokoladnim korom i premazom od sljiva. Kora se moze natopiti sokom od sljiva. Po zelji se moze staviti i saka mlevenih oraha u koru.

clock-img

29.03.2019, 16:11

clock-img

Ana RR

pencil-img

34335

mama Jo, ja ga dodajem u fil od rogača kada pravim štrudlu. Ako ne voliš rogač možeš u džem da dodaš istopljenu čokoladu, premažeš preko kore pa pospeš lešnike ili orahe, kako voliš.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

29.03.2019, 16:14

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26968

IZVORNA PORUKA: mama Jo

Dobih domaci dzem od sljiva... imate li recepAt za neki kolac sa istim? Slabo ovako jedemo dzem, pa bih negde da ga iskoristim...

Mozes medeno srce🙂

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

29.03.2019, 20:39

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Mozes i knedle aa šljivama. Samo umesto sljiva stavis taj dzem od sljivauser posted image

clock-img

30.03.2019, 19:05

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Knedel sa s;kivama narucujem od jedne prijateljice povremeno, ona ih napuni visnjama, ja sam se odvalila od jela. Sada mmislim na vegan pastu koju nam je kum u Holandiji spremao, sa veganskim parmezanom koji je sam napravio, ma covek je car. Napravio je I bademovo mleko, pa samleo bade u blender pa ih ocedio, pa smo neke kolace pravili on I ja, preukusni su I da znate da bih mogla recept u kuhinji C mogla da stavim.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

31.03.2019, 11:51

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Strudlu sa dzemom,kiflice sa dzemom.

clock-img

31.03.2019, 19:34

clock-img

pari

pencil-img

6778

Kupila sam rikotu u maxiju i sad ne znam sta cu sa njom...nije mi nesto bas za mazanje...
Imate ideju neku?

sitnice i emocije čine život...

clock-img

31.03.2019, 19:37

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Stavis pavlaku i 3 kasike kiselog mleka umutis i dodas slatko od cega god imas. Visanja je moje omiljeno i eto ti slatkis 😁

clock-img

31.03.2019, 19:38

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Pari, umuljaj sa spanacem pa zavij u lisnato testo, to je hit na insta 😁

clock-img

31.03.2019, 19:40

clock-img

pari

pencil-img

6778

Ljiso, mili, hvala na idejama! Moze i jedno i drugo 🙂

clock-img

31.03.2019, 19:40

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Ja sam evo napravila medeno srce po preporuci, hvala.
Pari javi kakvo je 😊

,,Carpe diem"

clock-img

31.03.2019, 19:42

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Uuu ja sam davno pravila medeno srce. Mogla bih i ja. Al nemam.vise dzema od kajsija.

clock-img

31.03.2019, 19:44

clock-img

Ana RR

pencil-img

34335

Pari, lepša je kada se pomeša sa nečim, kada se začini. Možeš napraviti kao salatu (prepečeni susam, malo pavlake, šunka, rikota), možeš pomešati sa spanaćem pa puniti palačinke koje posle preliješ smesom od jaja i pavlake pa zapečeš u rerni... ili lazanje sa rikotom i spanaćem. Možeš da je dodaš u smesu za ćufte/burgere a možeš i neki slatkiš napraviti.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

31.03.2019, 21:09

clock-img

pari

pencil-img

6778

Imam lisnato testo pa bih mogla nesto da napravim...
Ana,hvala na idejama!
Kakva bi bila gibanica sa rikotom? 🤔

clock-img

01.04.2019, 18:14

clock-img

pari

pencil-img

6778

A sta raditi sa suvom prsutom? Suva je i zilava

clock-img

01.04.2019, 18:43

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Prporzi ako mozes nekako da je iseckas, pa dodaj u zelenu slatu, kubeti sa ukusom slaninbe, majoneza, eto Cezar salate

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

01.04.2019, 18:53

clock-img

Ana RR

pencil-img

34335

IZVORNA PORUKA: pari

Imam lisnato testo pa bih mogla nesto da napravim...
Ana,hvala na idejama!
Kakva bi bila gibanica sa rikotom? 🤔

Odlična, samo je posoli malo.

Pršutu iseckaj sitno pa stavi na bruskete sa paradajzom i sirom, npr.

clock-img

01.04.2019, 18:54

clock-img

pari

pencil-img

6778

Hvala 😊

clock-img

06.04.2019, 14:41

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Da li mogu da zamrnem corbu od povrca u kojoj ima neutralne pavlakeuser posted image

,,Carpe diem"

clock-img

06.04.2019, 15:54

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Mama Jo ja pojma nemam,pokusaj pa ces vidjet 😂
Oma li neki recept za pitu sa jabukama sa kupovnim korama ali da bude fina socna 😁

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

06.04.2019, 18:01

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Emice ja stavljam griz,jabuke,ulje,mozes i sa puterom.Svaku trecu koru stavljas jabuke i zavijes kao rolat.

clock-img

10.04.2019, 15:29

clock-img

eca89

pencil-img

3753

Djevojke, imam jedno pitanje. Kako pravite salatu od svjezeg kupusa? Zanima me, ako je ribate, koji ribez koristite?
Ja imam jedan, ali nije nesto, a sa nozem ne uspijem na sitno isjeci. 
Hvala.

clock-img

10.04.2019, 15:51

clock-img

Ana RR

pencil-img

34335

Eco, ja volim kada je tanko, tanko isečena. Iskreno, ja to radim sa oštrim, tankim nožem, ali možeš i na rende

user posted image

Ovaj deo sa leve strane.