cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Pričajmo o hrani...

clock-img

23.03.2019, 13:47

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

E kad videh ovu temu setih se necega sto vec duze vreme zelim da vas pitam. Da li koristite neku zamenu za secer, i sta koristite?

,,Carpe diem"

clock-img

23.03.2019, 13:52

clock-img

Sanidej

pencil-img

1877

Sad je stevia popularna, ja sam licno najdalje dobacila do zutog secera umesto belog..

clock-img

23.03.2019, 14:01

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

IZVORNA PORUKA: mama Jo

E kad videh ovu temu set_ih se necega sto vec duze vreme zelim da vas pitam. Da li koristite neku zamenu za secer, i sta koristite?

Zavisi za cega.. Dok sam bila na hrono ishrani koristila sam steviu. Za kolace nekad uzmem smedji secer, nekad stavim med... Mada jos uvek dosta koristimo i beli secer u ishrani... 

clock-img

23.03.2019, 14:19

clock-img

pari

pencil-img

6778

Na kraju su svi seceri manje vise isti...treba umereno...ja stavljam nekad kokosov, nekad smedji, nekad med ali sve je to ipak secer. Stevija je verovatno drugacija...ali nisam skroz usla u tematiku

sitnice i emocije čine život...

clock-img

23.03.2019, 14:46

clock-img

jess021

pencil-img

13382

Mama Jo, prema meni secer je najmanji problem. Ja se vise, kod gotovih proizvoda, plasim aditiva, konzervanasa i sl.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

25.03.2019, 21:22

clock-img

Ana RR

pencil-img

34335

IZVORNA PORUKA: Ana RR

IZVORNA PORUKA: pari

Ana, napisi mi recept za tortilje pliz u temi

Pari, ja to uglavnom sve bez recepta pravim ali recimo po ovom možeš ovom receptu. Neke punim kao u receptu a neke punim posle.

Pari, ovo je super ideja i za neka druženja klik i klik

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

25.03.2019, 21:38

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

IZVORNA PORUKA: jess021

Mama Jo, prema meni secer je najmanji problem. Ja se vise, kod gotovih proizvoda, plasim aditiva, konzervanasa i sl.

Apsolutno se slazem

clock-img

25.03.2019, 23:06

clock-img

Sanidej

pencil-img

1877

Moja dobra drugarica je dr veterine, kad krene prica o mesu..hehe dobro da nemamo 2 glave do sada :)

clock-img

26.03.2019, 15:48

clock-img

pari

pencil-img

6778

IZVORNA PORUKA: pari

Ana, napisi mi recept za tortilje pliz u temi

Pari, ja to uglavnom sve bez recepta pravim ali recimo po ovom možeš ovom receptu. Neke punim kao u receptu a neke punim posle.

Pari, ovo je super ideja i za neka druženja klik i klik

Ana, hvala!
Pitanjce jedno...zamrznute kore za gibanicu,koliko ranije treba da se izvade iz zamrzivaca?

sitnice i emocije čine život...

clock-img

26.03.2019, 16:23

clock-img

Ana RR

pencil-img

34335

Hm, nemam pojma. Poslednji put sam smrznute kore koristila u Kanadi... možda dva sata..?

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

26.03.2019, 16:28

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Ana user posted image super su recepti . I ja sam ih memorisala user posted image
Jesi pravila ove tortilje. Imam ovaj toster. Mogla bi da probam ovaj recept. Kako se rolaju? Jel ok?

Sto se kora tice, ja bi vece pre izvadila , pa u frizider do jutra bi se otopile.
A i ovako da ih izvadis sto kaze ana ne verujem da im treba mnogo. Tanke su

clock-img

26.03.2019, 16:42

clock-img

Ana RR

pencil-img

34335

Maraj, pravila sam ali nisam pekla te velike u tosteru jer nemam toliko veliki (toster user posted image ). Pekla sam u gril tiganju ali sigurno su još bolje u tosteru.

clock-img

27.03.2019, 13:50

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

E ovako. Kad oćete da nešto sami napravite a nemate kade pa morate danima to da radite... Susam salata, salate sa majonezom i koječime, koliko max pre mogu da se naprave? Ukrasite odmah ili na dan služenja? Drugo, torta koja se ukrašava čokoladnom glazurom i dodacima, može li ukrašavanje naknadno, dan posle recimo?

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

27.03.2019, 13:57

clock-img

Ana RR

pencil-img

34335

Rosi, salate pravim uveče za sutradan. Ne volim da stoje duže. Tortu možeš naknadno ukrasiti ali ako je prelivaš čokoladnom glazurom prvo ostavi malo tortu van frižidera da ti se čokolada ne bi stegla odmah čim je preliješ. Doduše, zavisi i kakvu glazuru praviš, naravno.

clock-img

27.03.2019, 13:59

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

Onu što si me ti naučila ☺

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

27.03.2019, 14:10

clock-img

Ana RR

pencil-img

34335

Hahaha ;) onda izvadiš tortu čisto da ne bude ledena i dalje radiš normalno ;)

clock-img

27.03.2019, 14:12

clock-img

nata11

pencil-img

9224

Ja susam salatu pravim dan ranije.

Tortu isto. Jedan dan pravim a drugi filujem. 

clock-img

27.03.2019, 14:16

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Ja salate i slane torte pravim dan ranije.Tortu jedan dan kore,drugi dan fil i ukrasavanje.

clock-img

27.03.2019, 14:25

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

👍

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

27.03.2019, 14:27

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

A ja pa nista, samo radim sve istog dana, jedino ako imam i previse obaveza onda rasporedim. Ali torta volim da odstoji, da slegne, tako da dan ili dva pre secenja napravim.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

27.03.2019, 17:10

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

IZVORNA PORUKA: veselica RR

Ja salate i slane torte pravim dan ranije.Tortu jedan dan kore,drugi dan fil i ukrasavanje.

Ovako i ja.

clock-img

27.03.2019, 18:01

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

Hoće li kore tako da se isuše?

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

27.03.2019, 18:15

clock-img

Ana RR

pencil-img

34335

Rosi, uviješ ih u foliju da se ne suše.

clock-img

27.03.2019, 19:52

clock-img

Sanidej

pencil-img

1877

Torte su mi bile najbolje kada sam ih pravila 2 dana pre sluzenja. Dekoraciju slagom ili coko glazurom odradim na dan secenja, doduse ujutru za uvece.

clock-img

27.03.2019, 20:06

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Sto se tice torti,pravim tako kao i vecina. jedan dan kore,fil,ali ih ne spajam, to radim drugi dan i to vece ukrasavam ili eventualno ujutro za dan kada mi treba.Tako i slanise,ako su neki kremasti, rolati...a kiflice,grickalice, to taj dan, da bude sveze.Salate / zavisi od sastojaka, da li mogu dugo da stoje ili ne,ali generalno,sve je lepse ako stoji bar nekoliko sati, da se sjedine ukusi.

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.