cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Pričajmo o hrani...

clock-img

16.02.2019, 14:15

clock-img

nata11

pencil-img

9224

Jess ja volim uz piletinu sos od pecuraka, pavlake i parmezana. Nemam recept sve to odokativno.

clock-img

19.02.2019, 08:22

clock-img

branki*

pencil-img

20828

ja pre neki dan pravila domacu supa od pileta,mislim cesto ja to pravim,ali sam sad ubacila domace rezance umesto kupovnih,ljudi koliko je lepsa i ukusnija supa..

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

22.02.2019, 21:05

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Zene, gde da kupim slatku pavlaku? Jel to nije isto kao i ona pavlaka na biljnoj bazi, tipa Halta ili Hole? Hocu da isprobam neki karamel frosting pa mi treba heavy cream sto je slatka pavlaka, jel da?Potpuno sam ispala iz stosa za ovih sedam godina sto te stvari nisam koristila 😂

clock-img

22.02.2019, 21:10

clock-img

Sanidej

pencil-img

1877

Ja uzmem krem slag pa umutim sa mlekom umesto te slatke pavlake

clock-img

22.02.2019, 21:12

clock-img

Ana RR

pencil-img

34335

Mili, imlek mlečna slatka pavlaka - čini mi se da je plavo pakovanje. Ima u maxiju, obično stoji u frižideru a ne sa biljnim pavlakama na polici.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

22.02.2019, 21:12

clock-img

Ana RR

pencil-img

34335

IZVORNA PORUKA: Sanidej

Ja uzmem krem slag pa umutim sa mlekom umesto te slatke pavlake

Ne radi posao za karamel.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

22.02.2019, 21:13

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Super, Anci, hvala 😘

clock-img

22.02.2019, 21:14

clock-img

Ana RR

pencil-img

34335

No problem user posted image

clock-img

21.03.2019, 14:26

clock-img

nata11

pencil-img

9224

Da li testo za mladencice mogu zamesiti veceras za sutra ujutru?

To je u sustini testo sa kiselom vodom i secerom. 

clock-img

21.03.2019, 14:30

clock-img

Ana RR

pencil-img

34335

Nato, mislim da možeš.

clock-img

21.03.2019, 15:45

clock-img

mirana1

pencil-img

607

Naravno da mozes. Ja ove god ne idem ni kod koga za mladence.

clock-img

21.03.2019, 15:56

clock-img

pari

pencil-img

6778

Sad gledam dzejmija...pravio keks sa hlebom :)100g hleba razanog u blender,dodao 2 jaja, otopljeno 100g cokolade sa 100 g putera i 50g secera i pekao na 200 stepeni 10 min. Mozda se usudim da probam :)

sitnice i emocije čine život...

clock-img

21.03.2019, 16:04

clock-img

Ana RR

pencil-img

34335

Pari, to ja pravim. Bude skroz fino. U Kanadi sam pravila od slatkog hleba (panettone).

< Poruku je uredio Ana RR -- 21.3.2019 16:05:33 >

clock-img

21.03.2019, 16:39

clock-img

nata11

pencil-img

9224

Super. Ne idem ni ja nego mi se prijeli, nisam jela godinama.

clock-img

21.03.2019, 20:41

clock-img

pari

pencil-img

6778

Moracu da probam Ana...samo da vidim od kog hleba

clock-img

22.03.2019, 11:15

clock-img

mirana1

pencil-img

607

IZVORNA PORUKA: pari

Sad gledam dzejmija...pravio keks sa hlebom :)100g hleba razanog u blender,dodao 2 jaja, otopljeno 100g cokolade sa 100 g putera i 50g secera i pekao na 200 stepeni 10 min. Mozda se usudim da probam :)

Pa lepo ovo zvuci.

clock-img

22.03.2019, 11:20

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Kao kolac? H,m...interesantno zvuci. I masno

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

22.03.2019, 11:22

clock-img

jess021

pencil-img

13382

Pari, gde nalazis te recepte za keksice? Daj neki😊

Ja I dalje razmisljam o susenom paradajzu. 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

22.03.2019, 11:28

clock-img

pari

pencil-img

6778

Ja uglavnom pravim klasicne cookies...puter i secer pomesam,dodam jaje, posle brasno i malo praska za pecivo i na kraju iseckanu crnu cokoladu. Tu moze da se dodaje svasta,i orasasti i suvo voce...jednom sam dodala sok od limuna pa je dao poseban smek...E sad,uglavnom pravim odokativno ali videcu da jednom sve zapisem pa pisem 🙂

clock-img

22.03.2019, 11:58

clock-img

Ana RR

pencil-img

34335

Jess, neki osnovni recept je 2 jaja, 1 vanilin šećer, 150 gr šećera, 200 gr putera, trunka soli, kašičica praška za pecivo, 400 gr brašna, 200 gr čokolade. Pomešaš suve sastojke, posebno umutiš jaja, šećer i puter, dodaš suve sastojke, umesiš pa na kraju dodaš iseckanu čokoladu. Ja volim da su mi svi keksići iste veličine pa ih vadim mericom za tečnost (one američke kašike) ili malom kašikom za sladoled, ali ne mora, kada mi Marko pomaže onda ih ima svih veličina hahaha. Napraviš kuglicu, staviš na pek papir pa je pritisneš odozgo da je spljoštiš.

Možeš da dodaš kakao (onda smanjiš brašno za količinu kakaa), lešnike, narandžu, cimet... šta god ti padne na pamet.

clock-img

22.03.2019, 14:51

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Ana ja ih pravim sa onim kalupom za tulumbe,ima vise nastavaka i budu bas lepi.Taj kalup moze i za slag.

clock-img

22.03.2019, 16:46

clock-img

Ana RR

pencil-img

34335

Vesi, zar ti nije pregusto testo za to? Ne znam da li bih mogla da istiskam.

clock-img

22.03.2019, 19:55

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Ana,malo se teze pritiska ali uspeva,budu bas lepi oblici zato ih tako pravim.

clock-img

23.03.2019, 07:52

clock-img

jess021

pencil-img

13382

Ana, koliko ih peces?

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

23.03.2019, 10:30

clock-img

Ana RR

pencil-img

34335

Jess, ne dugo, recimo oko 12-15 minuta ali zavisi od rerne.