cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Pričajmo o hrani...

  
clock-img

16.12.2018, 12:49

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

Spremi ih u rerni sa sirom, prvo ih onako pod folijom malo "kuvaš" a začiniš ih belim lukom, biberom i onda kad su polugotove otkriješ ih i zajiješ: pavlaka za kuvanje ili kisela, malo mladog sira, malo narendanog tvrdog sira i ostaviš da se žapeče. Za prilog možeš šta hoćeš
Ili da ih spremiš sa dunjama.

_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

16.12.2018, 12:53

clock-img

Jekica86

pencil-img

327

Sto mi se sad jede to tvoje jelo sa kremenadlamauser posted image

clock-img

22.12.2018, 08:02

clock-img

branki*

pencil-img

20828

kako pravite pilav?ja ga obozavam,ali nekad mi uspe,bude super,a nekad i to cesce mi ne uspe...bude gnjecav nekako.

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

22.12.2018, 08:17

clock-img

jess021

pencil-img

13382

Olga, kako sa dunjama? 
Branki, ja to sve stavim u rernu, nalijem vode u vatrostalnu i ostavim da se pece. Mozda stavis previse vode, bolje manje, pa posle dolijes, ako treba jos.

_____________________________

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

22.12.2018, 08:19

clock-img

branki*

pencil-img

20828

a,je l proprzis prvo luk ,pa meso ili kako..je l prokuvas pile prvo ili odmah?ne znam..evo opet mi prekjuce nije lepo ispao.

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

22.12.2018, 08:29

clock-img

nata11

pencil-img

9224

Branki ja spremam tako sto ubacim sve sastojke+ pilece belo zacinim, nalijem vodom i u rernu. Cesto nalijem pilecim bujonom. Nista ne przim prethodno. 

_____________________________




clock-img

22.12.2018, 11:09

clock-img

jess021

pencil-img

13382

Branki, isto kao Nata. Nikad ne kuvam prvo pile, stavim sve zajedno, pokrijem folijom, kad je skoro gotovo, otkrijem da se zapece i super bude

_____________________________

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

22.12.2018, 21:34

clock-img

Ana RR

pencil-img

34335

Branki, ja po ovom receptu klik

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

22.12.2018, 22:26

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

Ja malo prpepecem pirinac pre spajanja svega i rerne. Na vrelom tiganju ga izokrećem. To pomaže da zrna ostanu celovitija što je isto važno da se ne gnjeca. Ali ključno je dobeo zapeći.

_____________________________

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

23.12.2018, 09:26

clock-img

Olga75

pencil-img

20593


IZVORNA PORUKA: jess021

Olga, kako sa dunjama? 



Evo ga receptić KLIK, upravo sam ga stavila na pečenje user posted image

Branki, ja prvo prodinstam pirinač na crnom luku a umesto vode stavim supu u kojoj skuvam meso, onda to meso iz supe ( klasična-peršun,šargarepa,celer,luk,so,biber) očistim od kostiju i kože, poređam u đuvečaru, dinstani pirinač po tome, zalijem supicom i zapečem

_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

23.12.2018, 12:33

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Ima li neko recepAt za neku ukusnu slanu tortu? Da moze da se napravi dan pre slavlja?

_____________________________

,,Carpe diem"

clock-img

23.12.2018, 12:56

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Mama jo, tost torta je zakon kako god da je napravis.
Ima ovde recepata u temi fingerfood.
Ako bas treba, napisacu ti moju ali ne znam ja to po kolicinama, sve odokativno pravim

clock-img

23.12.2018, 13:17

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Sve torte sa tost hlebom su ukusne a i lake za spremanje.

clock-img

23.12.2018, 15:25

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Sada cu bas pretraziti po temi, a takva neka sa kojom nema greske mi i treba, posto.... hmmm... evo sapucem da me niko ne cuje- u zivotu nisam napravila slanu tortu user posted image

_____________________________

,,Carpe diem"

clock-img

23.12.2018, 18:52

clock-img

Jekica86

pencil-img

327

U pravu ste sve se lako prave a ukusne jako.

clock-img

02.01.2019, 14:33

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26968

Kako spremate curece meso? Stize mi danas domace curece meso sređeno, pa sad trazim recepte.

_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

02.01.2019, 14:36

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Sanjice, koji deo curke?

clock-img

02.01.2019, 14:48

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26968

Cika koji mi sredjuje curku rece mi da ce biti snicle i bataci.

_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

02.01.2019, 14:54

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Ja belo meso pohujem uglavnom ili ga koristim za rizoto, malo je suvlje i zilavije od piletine.
A batak je nezgodan... Ima puno zilica... Obicno ga ili pecem u foliji na 160 stepeni par sati pa dodam povrce ili ga skroz ocistim od koske i zilica pa napravim gulas od njega

clock-img

02.01.2019, 15:11

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26968

Hvala Mili. Imam ekspres, pa cu lako.

_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

02.01.2019, 21:17

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

Devojke, imate li recept za neke lepd pute sa javukama, višnjama, spanaćem, da nisu nlečne, može žumance i da su MEKANE, a sa gotovim korama? Hvala!



_____________________________

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

08.01.2019, 12:05

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

Nisam bogznašta za pite, ali meni se ova dopada, baš je ok, pravila sam. Postala je baš meka sutradan. Može manje šećera da se stavi.

Pita sa jabukama

_____________________________

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

04.02.2019, 16:32

clock-img

nata11

pencil-img

9224

Po kom receptu radite bakin kolac ili ti vafle? 

_____________________________




clock-img

16.02.2019, 13:26

clock-img

jess021

pencil-img

13382

Danas sam izvadila pilece belo i za prilog ce biti njoke. 
E sad, treba mi predlog kako da napravim to belo da bude kao neki sos? 

_____________________________

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

16.02.2019, 14:14

clock-img

nata11

pencil-img

9224

Ja sam danas pravila piletinu u kornifleksu.


A za par dana cu kao muckalicu, sa puno povrca. 

_____________________________