cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Pričajmo o hrani...

clock-img

11.11.2017, 09:26

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Ja ne znam jesam li ikada probala ovciji sir, kupujete li ga na pijaci?

clock-img

11.11.2017, 13:52

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Obožavam grčku fetu user posted image

ME, u poslednje vreme kupujem u Zlatiborcu. Imaju i divan kozji sir sa ruzmarinom, bukvalno se davim u njemu.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

11.11.2017, 14:31

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Mmm, grcka feta. Jos ako je prelivena maslinovim uljem i posuta origanom

clock-img

11.11.2017, 16:45

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Daco, to često spremam user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

11.11.2017, 17:23

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Napravim i ja, ali sa ovom nasom, skupa mi je grcka. Ali nije to taj ukus, verovatno ni zacin

clock-img

11.11.2017, 18:04

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Naša feta je kao filadelfija sir user posted image tj namaz. To nije feta. Bolje kupi neki tvrdi sir, Zlatiborac ima i one upakovane tvrde. Odlični su baš za ovu varijantu.

< Poruku je uredio Ana RR -- 11.11.2017 18:14:02 >

clock-img

11.11.2017, 18:11

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Grcka feta i nasa fete nemaju veze jedna da drugom. Ja nasu samo somborsku jedem iako je realno krs sir. Grcke fete su druga prica, i to se ponekad usudim da probam na moru pa se odusevim ukusom.
ME, mm kupuje koziji sir kod neke tete na Kalenicu, nemam pojma koje ja u mlecnu halu ne ulazim, bude mi muka

clock-img

11.11.2017, 18:41

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Ma znam da nemaju veze jedna sa drugom, ali moram da kupujem neki sir. Da kupujem na pijaci, nesto nisam sigurna. Tvrde, zrele, tipa sjenicki ne volim. Ali u Grckoj mi je sve lepo user posted image

clock-img

14.11.2017, 15:07

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Imate li predlog s čime bi mogla da kombinujem sjemenke koprive? U medu ne mogu, izbjegavam puno šećera, a jogurt nešto mislim da ne bi trebalo (pokušavam da povećam Hgb). Za sada ga pijem sa vodom, i skroz je bljak, radije bih ih u nešto "sakrila"user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

14.11.2017, 15:13

clock-img

MamaNecaVo

pencil-img

3652

Ja sam seme koprive pila u kombinaciji sa ostalim "semenjem".
Tima seme lana i tome slicno.
Mislim pila bukvalno.
Sipam u supenu kasiku,zahvatim sa kefirom ili kiselim mlekom.
Dodje kao ok kombinacija a posao je odradio.

clock-img

21.11.2017, 22:42

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26968

Slaninica, cvarci i naravno sir.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

21.11.2017, 22:48

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Imate li predlog s čime bi mogla da kombinujem sjemenke koprive? U medu ne mogu, izbjegavam puno šećera, a jogurt nešto mislim da ne bi trebalo (pokušavam da povećam Hgb). Za sada ga pijem sa vodom, i skroz je bljak, radije bih ih u nešto "sakrila"user posted image

Sakrij ga u salati, zelenoj, kupus... Ili pospi preko sendvica za dorucak/veceru ili nekog namaza. Ne moras puno, prstohvat je dovoljan

clock-img

22.11.2017, 09:39

clock-img

mama krava

pencil-img

2383

IZVORNA PORUKA: milicicak

Grcka feta i nasa fete nemaju veze jedna da drugom. Ja nasu samo somborsku jedem iako je realno krs sir. Grcke fete su druga prica, i to se ponekad usudim da probam na moru pa se odusevim ukusom.
ME, mm kupuje koziji sir kod neke tete na Kalenicu, nemam pojma koje ja u mlecnu halu ne ulazim, bude mi muka

Ali ima sada da se kupe grčke fete u Maxiju i u Veru, naravno, ali su skupe ko đavo!

clock-img

22.11.2017, 10:11

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Jeste, prilično je skup. Ja volim i ono ovčije kiselo mleko u Veru, u zemljanoj posudi.

clock-img

22.11.2017, 11:11

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26968

Bas je skupo, pa i ne kupujem.user posted image Samo to kad bih kupila za ostalo ne bih imala novca.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

clock-img

22.11.2017, 13:29

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Je l' to ono grcko kiselo mleko? Obozavam ga i davim se u njemu kad smo na odmoru

clock-img

01.12.2017, 17:18

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Pitanje za Sarav... Vidim da si spremala boraniju sa mlevenim mesom. Kako je spremas? Malena nece boraniju, pa sam razmisljala da je nekako podvalim u vidu musake, ali nisam sigurna kako bi ispalo

clock-img

01.12.2017, 18:12

clock-img

Srecko47E

pencil-img

4591

Ja cesto pravim boraniju u formi musake.
Boraniju malo obarim u smislu da voda baci kljuc.
Posolim je.
Meso spremam uobicajno za musaku.
Stavim red krompira za podlogu,a.nekaf i bez njega i redjam.

clock-img

09.02.2018, 18:20

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Devojčice, da li je neka pravila babku?

Pa ako jeste, bila bih zahvalna za recept user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

09.02.2018, 18:36

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Les, ima puno recepata na netu i svi su slični, nećeš pogrešiti ni sa jednim. Jel čokoladnu praviš?

clock-img

09.02.2018, 18:38

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26968

Ja nisam cula za touser posted image

clock-img

09.02.2018, 18:40

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Evo sa nekih, po meni, proverenih blogova klik, klik

clock-img

09.02.2018, 18:48

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Anči, čituckala sam ovo, al mi ne deluje kao ono što sam jela jednom prilikom. Mislim, tamo je bilo nekako mnogo više čokolade, i nekako je i testo na oko bilo pufnastije.

Pa rekoh da pitam ovde user posted image

No, videću.. Ionako uvek izmodifikujem svaki recept user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

09.02.2018, 18:53

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Ja nisam cula za ovo...al po slikama deluje mi kao strudla user posted image

clock-img

09.02.2018, 18:59

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Maraj, deluje ali nije isto. Ja sam to jela davno kod jedne naše komšinice.

Les, možda je bolje da pogledaš po stranim sajtovima klik

< Poruku je uredio Ana RR -- 9.2.2018 19:00:25 >