cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Pričajmo o hrani...

  
clock-img

05.03.2017, 10:36

clock-img

eca89

pencil-img

3753

Emice, ne znam sta te zanima? Kore ili smjesa?
Ja kore razvlacim, mjera za pleh onaj od strujnog sporeta.
Tijesto:
U 500g brasna, dodam malo soli i zamjesim sa oko 0,5 l mlake vode, zamjesim onako da se smjesa ne lijepi za prste, ali da ostane mekse, ne znam kako da objasnim. Ostavim da se odmori 10-ak min, tijesto podijelim na dvoje lopte. Onda oklagijom malo samo razvucem u duzinu da nije bas kao lopta. Premazem uljem, onako da se natopi i opet stoji 10min.

Fil:
U 500-600 mljevenog mesa isjecem jednu glavicu crnog luka, na sitno, pobiberim i posolim.
Onda na stolnjaku razvucem tijesto u kore i filujem ja stavim samo okolo, pa onda sa stolnjakom urolam!

Kad porumeni zalijem sa prokljucalom slanom vodom, kad upije vodu, pokajmacim!

clock-img

05.03.2017, 11:43

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Smjesa user posted image ja sam pravila ali opet nije to to,ni priblizno onom kad kupis

_____________________________

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

05.03.2017, 11:49

clock-img

eca89

pencil-img

3753

Sta znam ja, nama je ovaj super, ja ne koristim mnogo vegetu, pa je ne stavljam, neko i nju stavi!
Je li i ti ovako pravis?

clock-img

05.03.2017, 11:53

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Pa da,samo sto kore malo drugacije radim,ali smjesa je ista

_____________________________

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

05.03.2017, 12:10

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

Jel vi o pica bureku ili klasicnom bureku? user posted image

Ja sam pica burek pravila sa gotovim kupovnim korama i bio je suv.
Ovde kad kupim pica burek, sav je vodenast, onaj "kecap" curi na sve strane, ko da ima i vode u njemu.

clock-img

05.03.2017, 12:22

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

O klasicnom bureku user posted image
Burek picu jos nisam pravila

_____________________________

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

05.03.2017, 13:29

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Vi stavljate sirovo meso u testo?

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

05.03.2017, 21:44

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Anci ja sam ga prvo dinstala,ne dugo.

_____________________________

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

13.05.2017, 23:01

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Koja je po vama najukusnija bela čokolada?

_____________________________

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

14.05.2017, 08:02

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24770

Ja volim belu Milku user posted image

_____________________________

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

14.05.2017, 08:14

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Planiram da pravim Rafael kuglice, Ide bela čokolada pa ne znam koju da stavim. Možda bih mogla i Milku.

_____________________________

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

14.05.2017, 08:17

clock-img

Duškić

pencil-img

9621

Lindt sa kokosom..Ritter sport ...moze i Milka user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.05.2017, 09:36

clock-img

nata11

pencil-img

9223

Mislim da sam ovo vec jednom pitala ali moram opet.

Redovno mi se kod rolovane piletine iskida povrsinski sloj mesa.
Probala sam da nauljim, pa stavljala margarin, pa onda nista nisam stavljala - to je tek bio haos- to je bila cepkana piletina.
Kako da najlakse skinem konac?


_____________________________




clock-img

17.05.2017, 10:44

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Nato ja ne znam ni odvojiti pile od kostiju a kamoli da ti oko tog pomognem user posted image


_____________________________

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

17.05.2017, 11:04

clock-img

nata11

pencil-img

9223

Ma i ja ga ne odvajam to mi rade u mesari user posted image ja ga samo pecem ali i to mi ne ide kao sto vidis.


_____________________________




clock-img

17.05.2017, 11:06

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Domacice user posted image ajd sigurno ce ti pisati neko ko zna user posted image

_____________________________

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

17.05.2017, 11:52

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Nato, peci prvo umotano u foliju pa posle skini da se zapeče. Ili obloži listovima slanine, biće sočno.

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

17.05.2017, 12:22

clock-img

nata11

pencil-img

9223

Ana da ga samo prekrijem ili bas umotam folijom?

_____________________________




clock-img

17.05.2017, 16:49

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Možei i samo da prekriješ, kako ti je lakše.

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

08.07.2017, 14:26

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26967

Suzi sto se tice crno belih kiflica ako punis kremicem ja ne bih pravila onaj serbet. Dovoljno ce biti slatke sa tim punjenjem. Probaj jednu. Ako nije to to, onda ih umaci u serbet.

< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 8.7.2017 14:27:31 >


_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

08.07.2017, 15:54

clock-img

suzi kju

pencil-img

6502

Odoh da zamesim pa javljam kasnije kakve su ispale user posted image

clock-img

08.07.2017, 16:28

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

E ja sam ih pravila par puta ali po ovom receptu klik Mnogo su lepe, baš ste me podsetile da bih mogla nekad napraviti.

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

08.07.2017, 18:13

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24770

Pravila sam danas, ako mislite na posne. Meni je lepse sa serbetom.

_____________________________

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

08.07.2017, 20:46

clock-img

suzi kju

pencil-img

6502

I ja sam pravila ove sa serbetom, sećam se da ih je moja mama tako pravila. Super su. Mackice a pojele po dve user posted image

clock-img

27.08.2017, 18:08

clock-img

nata11

pencil-img

9223

Koja salata po vama najbolje ide uz gambore?

_____________________________