cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Pričajmo o hrani...

  
clock-img

24.08.2015, 10:47

clock-img

nata11

pencil-img

9223

Jess buni me jer ovo na pocetku pise i buter i maslac ? 200 g roomboterkoekjes - mi prevodi kao buter a posle imam maslac user posted image

_____________________________




clock-img

25.08.2015, 08:10

clock-img

jess021

pencil-img

13382

Nato, taj prvi deo od dva sastojka je podloga. To je mleveni keks i maslac, ne znam sto ti i ovo prvo prevodi kao maslac, ali sigurno je tako kao sto sam ti napisala. Meni prevodi kao kolacici od maslaca.
Bitno je da ga peces 2h na 130 stepeni.

_____________________________

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

26.08.2015, 13:45

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Kako pravite čokoladni preliv,htjela sam praviti krofne sa čokoladnim prelivom ali uvjek mi na kraju bude pretvrd ili se ni malo ne stegne.

_____________________________

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

26.08.2015, 13:48

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Emice, ja uvek pravim ganaš. Koliko ml slatke pavlake, toliko grama čokolade. Čokoladu istopiš u mikrotalasnoj (ili kako već radiš), slatku pavlaku zagreješ skoro do ključanja ali da ne provri. Dodaš čokoladu, mešaš da se skroz sjedini i ostaviš da se malo stegne.

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

26.08.2015, 14:13

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Hvala Ana user posted image

_____________________________

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

30.08.2015, 21:46

clock-img

nata11

pencil-img

9223

Nisam nasla odgovarajucu temu pa da pitam ovde. Kako kuvate pasulj u super krcku tj. slow cooker-u?
Samo ubacite sastojke, da li dodate kasiku brasna da bude gusci?

_____________________________




clock-img

30.08.2015, 21:54

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Nato, ja ne dodajem odmah, vec na kraju napravim zaprsku u tiganjui prelijem, pa ostavim jos nekih pola sata sat

clock-img

31.08.2015, 17:55

clock-img

nata11

pencil-img

9223

Hvala. Tako malo ima na netu recepata za krcka da kuvam u njemu jednom u pet meseci. Sada sam skinula americke recepte pa cu da prevedem.

_____________________________




clock-img

31.08.2015, 21:02

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Jel zna neko koliko je mesa potrebno za pečenje za 7 odraslih osoba?user posted image

_____________________________

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

31.08.2015, 21:10

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Choopo, ja sam na dijeti tako da kad bih ja bila medju tih 7 osoba, verovatno bi trebalo mnogooooo vise jer sam sad kao vuk gladna i kud naleteh bas na ovo pitanje user posted image

Salu na stranu, i ja sam se to uvek pitala, ali mislim da je 2kg sasvim dovoljnouser posted image Neka me neko ispravi...

clock-img

31.08.2015, 21:12

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

kazu 250-300 grama pecenja po osobi

_____________________________

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

31.08.2015, 21:16

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Mislis na sirovo meso ili peceno?jer kad se ispece,smanji se kolicina.ja mislim 3 kg.

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

31.08.2015, 21:16

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Hahahah Klarita dođi na duplu porciju :)

emice hvala, taman sam i ja tako našla sad na netu. user posted image

Uzecu 2,5kg bolje da ima viška nego da prifali user posted image

_____________________________

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

31.08.2015, 21:17

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

ja sam mislila na peceno meso, jer sam drcna jadna procitala pecenje, a ne za pecenjeuser posted image

Nato, pisi ovde recepte, i ja ga slabo koristim, a eto mogla bihuser posted image

< Poruku je uredio Klarita -- 31.8.2015 21:18:29 >

clock-img

31.08.2015, 21:17

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Na sirovo user posted image Da u pravu si smanji se kad se ispeče... user posted image

_____________________________

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

31.08.2015, 21:20

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

choopo, kafanska porcija je 300g pecenog mesa po osobi. Ja bih kupila oko 3kg sirovog mesa :) mada sve zavisi i od toga sta ces kao dodatak uz meso

clock-img

31.08.2015, 21:20

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Ja sam uvek za to da je bolje da mi ostane,nego da usfali.

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

31.08.2015, 21:24

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

ja sam mislila na peceno meso,tako je nama rekla teta u restoranu kad smo za krstenje dogovarali

_____________________________

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

31.08.2015, 21:24

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Da uzeću malo više onda user posted image

milicicak, spremam klasično pečenje sa krompirom. Ja sam inače poznata kao ljubitelj čiste tradicionalne kuhinje. Nikakvi dodaci, začini-nisam taj tip, ne volim user posted image pa samim tim i ne spremam user posted image

Znači cca 300gr pečenog po osobi user posted image

_____________________________

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

31.08.2015, 21:31

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Choopo, sad sam se nesto prisecala... Ja za rucak za nas devetoro kupim oko 3,5 kg ciste krmenadle i to pecem sa 2kg krompira, i sargarepom, celerom i paskanatom... uz to dodam i tri kisele salate i jos tri salatna priloga... i uvek mi ostane mesa user posted image

clock-img

31.08.2015, 21:41

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

E pa super! Taman ću i ja tako. Valjda bude dovoljno, prvo ide predjelo (tradicionalno naravno pršut, sir) user posted image .Hvala vam svima user posted image

_____________________________

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

24.09.2015, 13:32

clock-img

nata11

pencil-img

9223

Po kom receptu somune? Toliko ih je na internetu a ja iskusna domacica pa neznam koji da odaberem user posted image user posted image

_____________________________




clock-img

24.09.2015, 17:36

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Trebate i meni opet user posted image imam komad svinjetine sa rebrima pa sam ga mislila ispeći pa imate li neku marinadu da mi preporučite.Ja sam do sad samo premazivala maslinovim uljem,bjelim lukom i vegetom.

_____________________________

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

24.09.2015, 18:05

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Meni je ultra kombinacija senf, beli luk, maslinovo ulje i kari a moze i malo mlevene paprike :)

clock-img

24.09.2015, 18:37

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Emice, možeš premazati pestom ako imaš, bude jako ukusno. A najčešće pomešam senf, maslinovo ulje, beli luk u prahu, biber i suve začine pa premažem meso i stavim da odstoji. Slično kao milicicak user posted image

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!