cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Pričajmo o hrani...

  
clock-img

28.02.2015, 15:10

clock-img

branki*

pencil-img

20828

hocu da pecem bozi u rerni onaj pomfrit iz kese,ali nemam papir za pecenje..da li da stavim alu foliju na tepsiju ili da ne stavim nista,samo malo ulja?kako vi to?

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

28.02.2015, 15:39

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Ne treba ti alu folija, podmazes pleh sa malo ulja, poprskas malo ulja po krompiru i peces :)

clock-img

28.02.2015, 23:53

clock-img

Bibilib

pencil-img

3029

Samo stavis malo ulja i to je to....

_____________________________

***Deca su najvece blago !!! ***

clock-img

01.03.2015, 10:14

clock-img

branki*

pencil-img

20828

ok,hvala,tako sam i uradilauser posted image

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

16.03.2015, 21:24

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Da li se vodite onom logikom koliko mesa toliko luka kada pravite fil za sarmu ili musaku? Ja na 300g mesa stavljam jednu srednju glavicu luka, mama mi probi glavu da je to malo i da je fil ukusniji sa vise luka i blatruc. Nije da se neko zalio na ukus sarme i musake user posted image

clock-img

18.05.2015, 13:27

clock-img

Anoniman

kada pravite koru za cheese cake, topite li puter i mesate sa plazmom, ili ????

clock-img

18.05.2015, 13:54

clock-img

mama krava

pencil-img

2383

Ja imam ovaj recept....

350 gr ml plazme preliti sa 100 ml toplog mleka i 100 gr putera, pa ja podgrejem mleko u mikrotalasnoj u nekoj činijici i u toplo stavim puter, pa sačekam da se puter otopi sam van pećnice, pa onda tek prelijem keks. Jednom sam prelila sa baš vrućim mlekom i puterom, ali tada mi je keks, tj kora bila gnjeckava...

clock-img

18.05.2015, 14:21

clock-img

Anoniman

Hvala mk, takav i ja imam 125 g putera , 3 kasike mleka, 250 gr plazme, ja sma cekala da bude mlako..

clock-img

18.05.2015, 14:28

clock-img

Bibilib

pencil-img

3029

Zene ajdete na kapri tortuuser posted image

_____________________________

***Deca su najvece blago !!! ***

clock-img

18.05.2015, 15:00

clock-img

sagitarius

pencil-img

671

Um,po mom receptu se ne topi.Samo se pusti puter na sobnu temperaturu i mikserom se mesa sa plazmom.

clock-img

18.05.2015, 21:04

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Um ja uvek ostavim puter da se otopi na sobnoj temepraturi pa ga umutim mikserom,lepse bude.Koji recept imas ajde postavi ako te ne mrzi ili stavi link?

clock-img

18.05.2015, 21:12

clock-img

Anoniman

Veselice pisala sam u temi sta smo danas pravile...

clock-img

18.05.2015, 21:17

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Idem da pogledam user posted image

clock-img

18.05.2015, 21:28

clock-img

Mariya

pencil-img

4489


IZVORNA PORUKA: Unina mama

kada pravite koru za cheese cake, topite li puter i mesate sa plazmom, ili ????



Ja sve sastojke za koru ubacim u onaj secko-deo za seckanje-blendanje što se dobija uz neke modele štapnih miksera i on sve usitni i izmeša.Ako u receptu piše da otopim puter-otopim ga, ako ne piše, onda ga tako čvrstog ubacujem sa keksom u secko.

clock-img

25.06.2015, 10:26

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Kako sve spremate cveklu a da se deci dopada?

clock-img

25.06.2015, 18:24

clock-img

amdn

pencil-img

1598

veselice nas jede cveklu ko lud, ja je skuvam normalno posolim, ocistim, iseckam, stavim ulja i sirceta i on njupa, bas voli
a nekad pripremam sveze narendanu sa sargarepom, isto malo soli maslinovog ulja, i jabukovo sirce i jede bez problema,
mada dosta dece nece

clock-img

25.06.2015, 18:26

clock-img

amdn

pencil-img

1598

Ali da ja vas pitam kako jede vase dete,
Ovaj nas ce sad 4 god i jede sve, ne bira, nesto voli vise, nesto najvise :)
ali jede po sat vremena i duze, ja ludim i sizim, dok jede postavlja pitanja, sta, gde, kako....
prica price, peva, nervira me sto se za svaki obrok izderem na njegajer to sve traje
a ucimo ga da kad se jede ne prica se i ne glupira se, al ne pomaze
dajte savetuser posted image

clock-img

25.06.2015, 19:22

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

amdn i ja je tako spremam,obarenu i u salatama a i sok pravim ali sam mislila na jos neki nacin.
Sto se tice deteta moj ti je savet da ga pustis i moja S.je jela po sat vremena ali evo sada zavrsi obrok kad i mi.I bez dranja user posted image

clock-img

27.06.2015, 11:37

clock-img

Anoniman

kako spremiti junetinu za rucak da bude socna i ukusna, ali bez luka?
od njega mi je mukauser posted image
a moram da jedem meso zbog gvozdja iako mi se ne jedeuser posted image

clock-img

27.06.2015, 14:07

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Stavi sta volis od zacina ali neka prvo odstoji u toj marinadi pa onda peci u tepsiji ali obavezno prekrij folijom.Pred kraj mozes da sklonis da se zapece malo.

clock-img

22.08.2015, 22:19

clock-img

jess021

pencil-img

13382

Danas sam jela njoke u sosu od slatke pavlake sa cherry paradajzom i grozdjicama.
Nisam skoro jela nesto tako lepo.
Ima li neko ideju kako?!
Nesto mi prosto samo da se zagreje pavlaka, a paradajz i grozdjice dodaju u to.

_____________________________

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

23.08.2015, 20:21

clock-img

nata11

pencil-img

9223

Jel ima ko isproban recept za Americki cheese cake koji se pece?

_____________________________




clock-img

23.08.2015, 22:21

clock-img

jess021

pencil-img

13382

Nato, ja sam pravila po ovom receptu, super je bio.
Rudolfov cheesecake
Samo prevedi stranicu.

< Poruku je uredio jess021 -- 23.8.2015 22:22:37 >


_____________________________

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

23.08.2015, 22:29

clock-img

superm

pencil-img

3244

Upravo sam pojela veliku krofnu sa eurokremomuser posted image

_____________________________

3 je moj srećan broj!!!

clock-img

23.08.2015, 22:49

clock-img

Mariya

pencil-img

4489

ja čiz pravim već godinama po ovom receptu ali samo sa 3 jajeta(bez 3 žumanca). Kad ga pravim sa voćem, tj voćnim prelivom izostavm preliv od pavlake.
recept