cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Pričajmo o hrani...

  
clock-img

17.10.2014, 10:55

clock-img

Lu

pencil-img

15094

user posted image " target="_blank">http://user posted image

_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

17.10.2014, 10:57

clock-img

Peace*

pencil-img

4881

user posted image

_____________________________

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

clock-img

17.10.2014, 10:59

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Hoću i ja recepat! user posted image

_____________________________

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

17.10.2014, 11:11

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Ima recept za ove iz pećnice što je jess rekla, KLIK
a ima i za obične pržene.

_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

17.10.2014, 11:15

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

zvuči ukusno user posted image I taman mogu da probam za vikend da napravim kad je mm tu. Inače kad sam sama sa decom nema šanse.

Meni se jede nešto odvratno slatko. Ne znam šta mi je! Poludeh ovih dana za šećerom! user posted image

_____________________________

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

23.10.2014, 10:02

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Rolnice su extra, stavila sma sliku u temu "šta smo danas pravile"
E sad mi treba neki čokoladni kolač, koji se samo istresse u pleh i eventulno premaže čokoladom.
Da je sočan a ne suh.
Inače počela sam da pravim kolače sa steviom umjesto šećerauser posted image

clock-img

23.10.2014, 11:29

clock-img

Anoniman

Lu cudo od cokolade odlican je pravila sam prosle nedeljeuser posted image

clock-img

23.10.2014, 11:32

clock-img

Anoniman

clock-img

23.10.2014, 12:12

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Aaaa to je slično kao ČOKO BOMBA user posted image
Dobro si me podsjetila i na to ali nemam sad slatko vrhnje.

_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

23.10.2014, 12:35

clock-img

MishMash

pencil-img

458

IZVORNA PORUKA: Lu


E sad mi treba neki čokoladni kolač, koji se samo istresse u pleh i eventulno premaže čokoladom.
Da je sočan a ne suh.



Meni je OVAJ čokoladni kolač savršen!

A usput da pitam da li neko zna kako se pravi slatko testo koje ručkaju dečica u vrtiću? Dete ga obožava i traži, a ja nemam pojma kako se praviuser posted image



< Poruku je uredio MishMash -- 23.10.2014 12:39:48 >

clock-img

26.10.2014, 13:01

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

a pravim one stapice slane , sto se pospu makom i susamom ima li neko recept ?

MishMash , mislis na ono testo sa pekmezom i grizom ? to se malo proprzi griz sa secerom i u njega ubaci skuvano testo i onda se doda u tanjir pekmez i umesa
da i moja to voli user posted image

_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

26.10.2014, 14:27

clock-img

MishMash

pencil-img

458

Daa, hvala ti do neba! Odmah ću danas da pravim user posted image

Imam OVAJ recept za štapiće po kom moja drugarica pravi, ja sam ih jela ali nisam pravilauser posted image .

< Poruku je uredio MishMash -- 26.10.2014 14:28:26 >

clock-img

26.10.2014, 19:34

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Da li neko ima recept za dobar sos za spagete ,ne mora biti paradajz sos ?

clock-img

21.11.2014, 13:21

clock-img

nata11

pencil-img

9223

Sta spremate od praziluka? user posted image

_____________________________




clock-img

21.11.2014, 13:24

clock-img

branki*

pencil-img

20828

corba od praziluka i mlev mesa,nisam pravila.
ja przim sa jajima.a,ima i neka musaka od praziluka,negde na netu sam nasla.

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

21.11.2014, 13:30

clock-img

mama krava

pencil-img

2383


IZVORNA PORUKA: nata11

Sta spremate od praziluka? user posted image



Ja ga u sezoni stavljam svuda umesto crnog luka... A mozes i pitu da napravis....mmmm

clock-img

21.11.2014, 13:38

clock-img

nata11

pencil-img

9223

Hvala na idejama, promuvacu jos malo po netu.

_____________________________




clock-img

21.11.2014, 14:08

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258


IZVORNA PORUKA: Sanchy

Imam jedno pitanjce predpostavljam da je sparoga u stvari spargla?..I sad me zanima gde ja to mogu da kupim,konzumira li je neko ovde?Nisam obracala paznju nikada mozda ima po pijacama ali bih volela da je neko negde video pa da mi kazeuser posted image


Kod nas je šparoga (u Hercegovini se zovu i kuke) samonikla biljka, koja raste samo u proljeće u divljini, tanka je, pri vrhu savijena i puno je gorča od špargle. I u ovo doba se ne može naći na pijaci. A špargla je ono što se uzgaja po baštama, deblja je i blažeg ukusa. Može se naći u konzervama. Iako su iz iste porodice biljaka.
Šparoga
user posted image
Špargla
user posted image


_____________________________

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

21.11.2014, 15:16

clock-img

snezap

pencil-img

96

ja isto pravim pitu

_____________________________

Moja sreca je dva puta veca <3 Filip i Mihajlo <3

clock-img

21.11.2014, 15:32

clock-img

cetvrtko

pencil-img

395

mmm corba od sparoga je nesto najdivnije user posted image kod nas su kuke i sparoge dvije razlicite stvari...... jesi iz istre grupe ali imaju drgaciji ukus i izgledaju malo drugacije user posted image

clock-img

22.11.2014, 09:24

clock-img

branki*

pencil-img

20828


IZVORNA PORUKA: soni

Jel moze neki recept za domaci sir??




_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

22.11.2014, 19:20

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Jel ima neko dobar recept za pirinac ali mislim na pirinac kao prilog mesu?Ja spremam samo onaj klasicni a bas zelim neki novi recept da malo promenim.

clock-img

22.11.2014, 21:12

clock-img

Frcokla

pencil-img

619

Pirinac mozes praviti na 100 nacina kao prilog.
*Obaris posebno pirinac i posebno naseckano povrce (sargarepa, grasak...) To izmesas i dodas kukuruz secerac, malo zacinis i mljac.
*Zatim u obarenu pirinac umesas jedno jaje (izmesano u solji) posolis i jos par min prokuvas, procedis.
*Pirinac pre kuvanja, stavis u serpicu i nalijes malo -vrlo malo ulja, proprzis ga dok ne postane blago krem boje, svetlo braon... kako bih opisala, i onda nalijes vodu i skuvas ga normalno. posolis...
*Skuvan pirinac iscedis, i na malo maslaca ga proprzis , dodas neki mirisni zacin u njega, posolis.

Eto nekoliko primera, kojih sam se sad na brzaka setila. user posted image Nadam se da ce neki biti od koristi.

BTW ja sam Vegetarijanac! user posted image

clock-img

22.11.2014, 22:35

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Ovo sa povrcem spremam stalno,ali samo za mene i decu,suprug voli da bude posebno pirinac,posebno povrce,ovo sa jajetom nisam ni spremal ni cula da moze.Najvise mi se svidja ovo kada se pirinac prvo uprzi pa skuva jer mi deluje ukusno pa cu probati.Hvala puno na odgovoru user posted image

clock-img

22.11.2014, 22:45

clock-img

Frcokla

pencil-img

619

Veselice, takav pirinac sa jajima je vrlo cest u kineskim restoranima recimo.

Slazem se da je taj przeni mozda i najbolji od svega sto sam ti predlozila. Samo pazi kad nalijes vodu malo ce da "bucka" jer sipas na vruce, ali brzo ce poceti samo da se kuva normalno. Kad se skuva ukusom potseca na integralni pirinac.
Ono poslednje je puter riza i isto je vrlo lepo, ja npr dodam basilicum user posted image imam takav zacin osusen ne znam naziv za to inace. Moze i origano.

Za vas prilog, a za mene je to cesto kompletan rucak, uz neku svezu salatu. user posted image