cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Pričajmo o hrani...

clock-img

10.09.2014, 19:01

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

ja bih napunila a ti kako hoces
meni su krofne kad su oooogromno narasle a prazne unutra user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

10.09.2014, 20:03

clock-img

nata11

pencil-img

9223

Jel neko pravio paradajz corbu od paradajza iz tetrapaka?

clock-img

10.09.2014, 20:07

clock-img

minnica

pencil-img

2295

Ja sam pravila. Stavim ga malo manje nego ovog kuvanog iz flaše, pošto je ipak malo gušći i koncentrovaniji. Ja sam koristila Tomatelo.

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

clock-img

10.09.2014, 20:10

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

IZVORNA PORUKA: nata11

Jel neko pravio paradajz corbu od paradajza iz tetrapaka?

ja
on je soljen pa obrati paznju na zacinjavanje ali bude ok corbica

clock-img

10.09.2014, 20:13

clock-img

nata11

pencil-img

9223

Zato i pitam je zacinjeniji. A koliko da dodam vode, da ne bude pregusto ?

clock-img

10.09.2014, 20:17

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

pa zavisi kako volite user posted image
ja uvek stavim bar 1/3 vode i celu litru paradajza ali mi volimo bas gustu paradajz corbu
i najbolje je da probas taj paradajz koliko je slan

clock-img

10.09.2014, 20:20

clock-img

nata11

pencil-img

9223

Oki. Hvala.

clock-img

15.09.2014, 14:00

clock-img

tetadara

pencil-img

1

Drage moje predlazem da pilav spremate u ovom sacu (******), fantastican je, stane u rernu, jelo je ukusno, softano...

POŠTOVANA, obrisala sam adresu sajta jer je reklamiranje zabranjeno. Ako je neko zainteresovan može vam se obratiti putem privatne poruke. Inače se za reklamiranje obratite administratoru foruma.
Hvala!

Modesty RR

< Poruku je uredio Modessty RR -- 15.9.2014 14:15:58 >

clock-img

24.09.2014, 15:25

clock-img

Sanchy

pencil-img

4393

Imam jedno pitanjce predpostavljam da je sparoga u stvari spargla?..I sad me zanima gde ja to mogu da kupim,konzumira li je neko ovde?Nisam obracala paznju nikada mozda ima po pijacama ali bih volela da je neko negde video pa da mi kazeuser posted image

Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!

clock-img

24.09.2014, 15:29

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

ja sam par puta kupila u Madjarskoj , na pijaci u Szegedu
a u Subotici nisam videla da se negde prodaje
i da sparoga - spargla

clock-img

24.09.2014, 15:34

clock-img

Sanchy

pencil-img

4393

Hvala ti,procitala sam da u Hrvatskoj postoji i konzervirana pa ne znam mozda je neko video negde u prodavnici?Potrazicu ja ali ajde da pitam

Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!

clock-img

24.09.2014, 15:37

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

tu konzerviranu pogledaj u Rodi i Idei , ja sam vidjala u Konzumu u Hrvatskoj a Idea i Konzum su jedno isto

clock-img

24.09.2014, 15:41

clock-img

anita

pencil-img

1679

IZVORNA PORUKA: Sanchy

Imam jedno pitanjce predpostavljam da je sparoga u stvari spargla?..I sad me zanima gde ja to mogu da kupim,konzumira li je neko ovde?Nisam obracala paznju nikada mozda ima po pijacama ali bih volela da je neko negde video pa da mi kazeuser posted image

Sanchy ne znam gde zivis ali znam da je u kozerviranom obliku ima u bolje snabdevenim marketima. A sveza zelena i bela se mogu kupiti u objektima metro-a.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

clock-img

24.09.2014, 15:59

clock-img

Sanchy

pencil-img

4393

E hvala u Bg sam tako da imam gde da trazim ali rekoh da pitam pa da suzim izboruser posted image

clock-img

24.09.2014, 16:09

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Imas belu sparglu u pakovanju 460 g u Tempu, Gomexu , Metrou, Rodi, Merkatoru ...ne znam cenu.

clock-img

27.09.2014, 18:49

clock-img

nata11

pencil-img

9223

Ja bih da napravim nesto ovako klik
ali mi je nestalo onog cokoladnog musa u kesicama. Kako da napravim ovaj krem? Ne izgleda mi bas kao da je cokoladni puding i margarin user posted image

clock-img

27.09.2014, 19:03

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Ovo mi deluje kao slag krem od cokolade ili neki fil+sladoled.. .ne cini mi se kao cokolada i margarin

clock-img

27.09.2014, 19:10

clock-img

nata11

pencil-img

9223

Sladoled nije jer je dole namazan. E sad moguce da slag krem..

clock-img

27.09.2014, 20:52

clock-img

Sanchy

pencil-img

4393

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

Imas belu sparglu u pakovanju 460 g u Tempu, Gomexu , Metrou, Rodi, Merkatoru ...ne znam cenu.

E hvala,negde cu je vec naci,,imam jos jedno pitanjce da li je neko video negde Tomas jaja kao Kinder?

clock-img

27.09.2014, 20:55

clock-img

Sanjalica1980

pencil-img

1502

IZVORNA PORUKA: Sanchy

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

E hvala,negde cu je vec naci,,imam jos jedno pitanjce da li je neko video negde Tomas jaja kao Kinder?

Sanchy jucer sam videla da je sparoga 1300 rsd/kg.

clock-img

27.09.2014, 21:03

clock-img

Sanchy

pencil-img

4393

Hvala,cena jeuser posted image ..to cu ja da posadim za sledecu odinu samo jos da nadjem semeuser posted image

clock-img

17.10.2014, 10:19

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Meni se jedu proljetne rolice, nisam nikad radila.
Sve imam za njih ali mi se ne prže u ulju, jel može nekako drugačije? Na papiru za pečenje, na šta bi ličilouser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

17.10.2014, 10:22

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Izvni Lu a šta je to? user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

17.10.2014, 10:31

clock-img

nata11

pencil-img

9223

Lu ja znam da se prze. Jel to ono sto ima kod kineza?

clock-img

17.10.2014, 10:37

clock-img

jess021

pencil-img

13382

Ima recept za prolećne rolnice u rerni. Ne znam jel smem da stavim link?!user posted image

< Poruku je uredio jess021 -- 17.10.2014 10:38:10 >

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!