cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Pričajmo o hrani...

  
clock-img

03.03.2014, 00:18

clock-img

Sanchy

pencil-img

4393

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR


IZVORNA PORUKA: Olga RR


IZVORNA PORUKA: branki

a,zar nije pilav pirinac i piletina,a ovo sareno kad pored pirinca dodate krompir,grasak,papriku-djuvec?bar ja tako razlikujem.mozda nisam u pravu...ne znam.


a sta je onda becar paprikas i sataras user posted image user posted image



koliko ja znam, sataraš je samo dinstano povrće - luk, paprika, paradajz.
e bećarac je sve to uz jaje, a neko doda i meso.

Ali ja očigledno nisam merodavna user posted image user posted image


Pa tako je i kod nas,s ti sto su sataras i becarac jedno te isto,povrce pa se ulupa jaje,ne ide meso..Pilav samo pirinac ili sa piletinom i to je to..l


_____________________________

Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!

clock-img

01.04.2014, 18:29

clock-img

nata11

pencil-img

9223

Jeste krenuli da razmisljate o uskrsnjoj trpezi, koju cete tortu? Ja bas nemogu da se odlucim oko torte razmisljam se da li da bude moje omiljena od cokoladnog mleka ili neka vocna.

_____________________________




clock-img

01.04.2014, 19:36

clock-img

superm

pencil-img

3244

Napravila sam danas kolac od sargarepe sa cokoladnim prelivom. Ako nam se svidi ukus, kacim recept!user posted image

_____________________________

3 je moj srećan broj!!!

clock-img

24.05.2014, 22:42

clock-img

nata11

pencil-img

9223

Skoro smo pricale o tome sta je pilav posto ima bezbroj varijanti.
Ja ostadoh duzna recept pa evo da stavim. pilav

_____________________________




clock-img

15.06.2014, 09:22

clock-img

branki*

pencil-img

20828

znate sta me interesuje-da li je moguce kad pohujemo belo meso(brasno,jaja,prezle),da se ne przi,nego da se pece u rerni na malo ulja?i neko je pisao(torbi cini mi se)da pravi pomfrit u rerni..ja ga cesto pravim,boza voli,ali bi ovo bila mnogo bolja varijanta ako moze.znaci-da li pravite pomfrit u rerni i da li neko pece pohovano meso u rerni i kakvo ispadne,je li suvo?

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

15.06.2014, 09:48

clock-img

minnica

pencil-img

2295

Ja radim i jedno i drugo. Oba na pek papiru. Za pohovano meso uvaljam sve redovno i onda pek papir dodatno malo nauljim rukom, pa stavim meso i jo malo naprskam uljem. Ne bude mi suvo. Za pomfrit isečem krompir na tanko, poprskam ga uljem i začinim i rasporedim lepo da ne bude jedno preko drugog. uključim rernu na 220-230 da se dobro ugreje i onda pleh stavim tik ispod gornjeg grejača dok ne porumeni. Bude jako brzo gotovo i bude baš lepo.

_____________________________

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

clock-img

15.06.2014, 09:55

clock-img

branki*

pencil-img

20828

hvala minniceuser posted image

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

15.06.2014, 09:57

clock-img

minnica

pencil-img

2295

Nema na čemu. Meni je rerna zakon za spremanje hrane, pa stalno isprobavam njene mogućnosti. user posted image

_____________________________

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

clock-img

29.07.2014, 15:05

clock-img

branki*

pencil-img

20828

ope ja ovde,imam pitanje.
sta radite da bi vam spagete bile rastresite i kad se ohlade?ja ih ubacim u kipucu slanu vodu i bez obzira da li ih posle kuvanja isperem pod mlazom hladne vode ili ne,kad se ohlade,one se slepe jedna za drugu.

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

29.07.2014, 15:06

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

Nalijes par kapi maslinova ulja. Nemoj ispirati vodom.

_____________________________

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

clock-img

29.07.2014, 15:23

clock-img

branki*

pencil-img

20828

hvala,verolina,okuser posted image

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

29.07.2014, 15:25

clock-img

Anoniman

ili kad ih iscedis i operes vratis u serpu i dodas malo maslaca/margarina.

clock-img

29.07.2014, 15:30

clock-img

branki*

pencil-img

20828

hvala,ksenauser posted image
znaci,maslac ili ulje.

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

21.08.2014, 23:17

clock-img

Anoniman

Zene sutra bih prvi put da punim paprike, pa ako moze savet kako vi to radite?

clock-img

21.08.2014, 23:23

clock-img

Dada81

pencil-img

2618

Ja to volim kao smesu za sarmu,znaci,mleveno meso(ali ne mora da bude mesano,kao za s.),malo pirinca i zacini naravno.Volim da ''''zacepim'''' papriku kruzicem paradajzauser posted image a isto tako,dok se kuva ,dodam iseckani paradajz.Muz je lud za tim sosovima i sve sto sadrzi parad.A,paprikama da neku svezinu i lep ukus.
Moja mama lepo napravi i posne punjene paprike sa rendanim krompirom i luk naravno,malo izdinstanim,pa zapece,mmm.

< Poruku je uredio Dada81 -- 21.8.2014 23:24:42 >


_____________________________

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

clock-img

21.08.2014, 23:33

clock-img

Anoniman

I ja sam mislila kao za sarrmu, prvo da se krcka, pa da zapecem u rerni. Hvala Dadouser posted image

clock-img

21.08.2014, 23:47

clock-img

Dada81

pencil-img

2618

Nema na cemu.user posted image Nama bas danas to bilo na menijuuser posted image zato za sutra nemam pojma,ali mogao bi pasulj,nisam bas duuugo,a i hladnije je vreme,taman za tople i ''jace''obroke,haha.

_____________________________

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

clock-img

25.08.2014, 14:28

clock-img

Anoniman

Zene kako pravite onaj sos za cufte?

clock-img

25.08.2014, 14:37

clock-img

Mariya

pencil-img

4489

Najbrze i najlakse ti je da prokuvas sok od paradajza i vodu ( u odnosu 2:1),zacinis po ukusu, so, biber,origano,bosiljak,beli luk... i zgusnes sa malo gustina razmucenog u vodi. Pa prelijes preko gotovih cufti ili ubacis cufte da se kuvaju.

clock-img

25.08.2014, 14:47

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

2/3 soka od paradajza i 1/3 vode , soli samo malo , secera dosta ( na jednu solju jedna supena kasika ) i to je to
ja stavim i malo origana


_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

25.08.2014, 14:49

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

evo i tema o cuftama u sosu KLIK
pretrazivac je keva

_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

29.08.2014, 12:10

clock-img

nata11

pencil-img

9223

Juce gledam neku emisiju na kablovskoj i spremaju ribu u papirnoj kesi? Ja bh ono bas volela da probam ali nemam pojma koju ribu da uzmem, kakav preliv da napravim.. Jel neko probao tako nesto?

_____________________________




clock-img

29.08.2014, 12:13

clock-img

branki*

pencil-img

20828

ja nisam,ali planiram da probam u foliji.gledala dzejmi olivera.on ubaci ribu,povrce razno,zacine,travke,sve umota u foliju,napravi kao paketic,da ne moze nista da iscuri i tako samo ubaci u rernu.i to je to.

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

29.08.2014, 12:19

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

ja sam pravila skusu u foliji
naspolila je , stavila u nju ruzmarin , na nju kolute limuna , dodala krompir na kocke sa belim lukom , njega poredjala okolo , sipala onako maslinovog ulja i dobro zatvorila , prakticno je svaka porcija bila za sebe i bilo je bas fino , onako vise je bila kuvana nego pecena mada sam na kraju otvorila paket da se kao zapece
u svakom slucaju bilo je vrlo jestivo

_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

10.09.2014, 18:56

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Olga, evo me sad ovde. user posted image Pa nisam mislila bas kao vanilice nego da napravim tanje pa krajeve testa zalepim vodom ..