cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Pričajmo o hrani...

  
clock-img

14.08.2012, 02:39

clock-img

Yag

pencil-img

1627

super jeco rekla sam tiuser posted image

_____________________________

21.12.2012. end of the world but my world start again 21.12.2012. SANIN ;)))

clock-img

03.10.2012, 19:54

clock-img

viking

pencil-img

6644

Nisam mogla na brzinu da se setim bolje teme, pa cu ovde da pitam - da li je neko koristio nekada onaj kupovni patispanj? Ne izgleda mi reprezentativno, ali kapiram da stedi dosta vremena...

_____________________________

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

03.10.2012, 19:56

clock-img

Anoniman

Patišpanj? To beše ono za tortu? user posted image Joj sve mi se zbrkalo u glavi danas. Nisu loši, ako imaš dobru kremu, i malo nakvasiš mlekom ili sokom...

clock-img

03.10.2012, 19:57

clock-img

sanji

pencil-img

1583

Jesam ja jednom u nekoj gužvi i nisam baš bila oduševljena! Nije ni blizu kućne varijante, ali uz dosta nekog lepog fila može da prođe! user posted image

_____________________________

DOBILI SMO PRINCEZE

clock-img

03.10.2012, 19:58

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

da patispanj - piskota user posted image
Vik , mozda ces morati malo da ih premazes mlekom ili nekim sokom , zavisi kakav ces krem da koristis jer znaju te kupovne a budu suveeee
a zasto ne napravis sama ? U principu je vrlo jednostavno

_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

03.10.2012, 20:01

clock-img

World

pencil-img

4234

ja sam nekad probala one neke, mislim da su bile takovo, tj. swisslion, pa i nisu lose za kupovni biskvit... ako mislis na to.. samo udaris neki dobar cokoladni fil.. user posted image

_____________________________

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

clock-img

03.10.2012, 20:04

clock-img

Anoniman

U Mercatoru ima nekih, ne znam im ime, ima i četvrtaste i okrugle i bele i braon piškote i kvalitetne su. Doduše samo sam ih jednom koristila, ali pazi imaju foliju između slojeva da je odlepiš. Ja sam sa jedne zaboravila da skinem i tu tortu su prozvali PVC torta user posted image A inače bila je ok

clock-img

03.10.2012, 20:19

clock-img

viking

pencil-img

6644

E, hvala puno! Inace, ne pravim nista, pitam onako :-)

_____________________________

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

03.10.2012, 20:31

clock-img

sanji

pencil-img

1583

user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: viking RR

E, hvala puno! Inace, ne pravim nista, pitam onako :-)




_____________________________

DOBILI SMO PRINCEZE

clock-img

03.10.2012, 20:33

clock-img

Anoniman

Viking se sprda sa vamauser posted image

clock-img

03.10.2012, 20:39

clock-img

viking

pencil-img

6644

Nije, nego da vam skrenem paznju sa Homoseksualnosti user posted image Prava istina je da sam bila u Merkatoru i videla te patispanje raznih boja i ukusa, pa me zanimalo, nisam nikada koristila ni jedan taj kupovni. Pitala sam kao zalog za buducnost :-)

_____________________________

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

03.10.2012, 20:43

clock-img

World

pencil-img

4234

aha tako znaci, vodis se comskim pa zamajavas narod bezazlenim temama... user posted image

a ne znam kakve su te u boji, nisam to nikad probala..

_____________________________

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

clock-img

03.10.2012, 20:45

clock-img

madre

pencil-img

6600

ja sam kupila pre nekih mesec dana i ne znam zasta da ga iskoristim. kupih ga kao da imam ako mi nesto padne na pamet da napravim, ali mi nije palouser posted image
za to vreme sam naparvila mnogo nekih tortica, ali sa keksom kao podlogu jer ja u principu i ne volim torte sa korama. ovo moje izlaganje nije nikom od koristi, no dobrouser posted image


_____________________________

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

03.10.2012, 20:50

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Ja sam skoro pravila sa takovo korama neku laganu varijantu. Kore nakvasila sa malo mleka,naredjla banane,i nafilovala slatkom pavlakom i uopste nije lose.

_____________________________

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

03.10.2012, 21:02

clock-img

madre

pencil-img

6600

bas tako nesto je i meni pre neki dan palo na pamet da pravim. bogi trazio tortu, a ja u kuci imam takovo kore, neke crnkaste banane i razne pudinge... ali sam ipak na kraju napravila sa keksom i pudingom, bez crnkastih bananauser posted image

_____________________________

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

03.10.2012, 22:26

clock-img

boba 11

pencil-img

1291

te crnkaste su najsladje pa jos kad moze prst da upadne kroz koruuser posted image
Inace bila nekad jedna tortica od tih kupovnih kora takovo,svi su je redom pravili pre nekih 20-tak godina i meni se jede i navrh mi jezika ukus ali niko ne zna kako se pravi fil za nju.A naravno ja nemam pojmauser posted image to su pravile nase bake pa ako se neko slucajno seti obavezno da mi javiuser posted image

clock-img

04.10.2012, 11:49

clock-img

Shishica

pencil-img

4811

Pravite li nasuvo sa krompirom?
Ja to obozavam, ali ne znam koliko drugi stavljaju ulja kada prave kolicinu za troje npr. Tu treba dosta ulja jer inace se zduda sve..

I da li neko pravi domace flekici za nasuvo i kako? Pravila sam pre dosta godina to i zaboravila sam.

clock-img

14.11.2012, 08:35

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

hajde pomozite mi molim vas user posted image
sta napraviti za gomilu dece a da bude brzo , da se jede prsticima i da se ne uprase previse ? ja sam stala kod vanilica user posted image , mafini ne dolaze u obzir jer imam samo jednu modlu sa 9 komada , znaci veliki su , trebalo bih da ih pravim ceo dan .

_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

14.11.2012, 08:46

clock-img

Anoniman

Ja mogu samo da ti dam dva linka za neke jako zdrave slatkiše, ovseni barovi i granola barovi, ali nisam sigurna koliko bi se to deci dopalouser posted image Medena srca? Lako se prave, a ne mrve se mnogo.

clock-img

14.11.2012, 08:50

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

znas i sama ako nema puuuno secera u kolacima da oni zavrcu nosicima a ne bih htela da moj tanjir ostane pun user posted image
ja u svim receptima smanjujem secer skoro na pola user posted image

nego medeno srce ? daj mi mooolim te link user posted image

_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

14.11.2012, 08:54

clock-img

Anoniman

Au, nemam link, sad ću ti prepisati moj recept samo da nađemuser posted image

clock-img

14.11.2012, 09:00

clock-img

Anoniman

Ja sam pravila samo po ovom receptu i super su mi
1,5 šolja šećera (za meru uzmeš šolju za kafu, kao one doncafe, znači ne najveću ali ne one malecke)
1,5 šolja vode
3 šolje brašna
4 kašike pekmeza, plus pekmez za mazanje (treba ti neki kiselkast, ne sme da bude jako sladak, i ne sme da bude tečan)
1/2 kk sode bikarbone
1/2 kesice cimeta
4 sk ulja
1 čokolada

Od šećera, vode, brašna, 4 kašike pekmeza, sode bikarbone, cimeta i ulja napraviti testo, i ostaviti ga da odstoji 15 minuta. Pola sipati u tepsiju i peći na 180 stepeni, samo da se uhvati korica. Izvaditi tepsiju iz rerne, premazati pekmezom pa preliti drugom polovinom testa. Peći oko pola sata, da porumeni pa iseckati (na kockice ili modlama na srca ili kružiće). Umakati u rastopljenu čokoladu, ili samo razdvojiti lepo komadiće pa preliti.

clock-img

14.11.2012, 09:11

clock-img

Anoniman

Šta su ovseni barovi?

clock-img

14.11.2012, 09:13

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

kazi mi molim te , u kojoj tepsiji to peces tj koliko treba da je debelo ?

_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

14.11.2012, 09:17

clock-img

Anoniman

Olga, treba da bude tanko, nisam sto posto sigurna ali mislim da sam pravila u klasičnoj đuvečari. Videćeš kad prepoloviš smesu otprilike koliko je to, da li je za malo manju ili tu srednju tepsiju, kad su gotovi kolačići treba da budu debljine otprilike kao kupovno meseno srce.
Taš
KLIK