cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Slatki sto

clock-img

12.03.2018, 18:24

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Anck mi pravimo kuci,ali kada vidim sta sve spremaju roditelji i koje igraonice iznajmljuju,bas se vidi da je sve skupo i da se preteruje.

clock-img

12.03.2018, 18:32

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Ja godinama pravim pinjatu mini bubi za rodjendan. Svake godine u skladu sa tortom user posted image ove godine nam je tema Nela, viteska princeza.
Slatki sto mi nije za igraonice, vise mi je za veci prostor... Ne znam, nama su rodjendani kako god da okrenemo kao omanje svadbe a zovemo samo rodbinu i ljude sa kojima se druzimo i drugare iz vrtica.

clock-img

12.03.2018, 18:37

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Pa da nakupi se ljudi cak i da se zove samo najuzi krug rodbine i najblizi drugari...
Ne znam meni su i lepi ti slatki stolovi, samo mislim da nema potrebe da se preteruje sa svim i svacim

,,Carpe diem"

clock-img

12.03.2018, 18:38

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Mili bas smo se dopisivale oko pinjatauser posted image A nismo stavile slicice kako su nam ispale user posted image

clock-img

12.03.2018, 18:40

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Jeste veselice :D a sto je najgore, ja stvarno nemam ni jednu sliku pinjate user posted image

clock-img

12.03.2018, 18:40

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Jao vi ste blesave user posted image

Ja volim i slatki sto i pinjate.. Još kad se klinci nakrkaju svega... Ihhh!
S tim što ja sve to volim da pravim.

I da vas nisam čula kako ostaje svega, meni iskreno pored svih torti i tih kolača silnih, pretekne koliko da ponesemo mm i ja na posao da počastimo kolektiv, eventualno za još jednu turu kolača i kafe sutradan sa babama i dedama.

Bukvalno sam već napravila plan šta ću uskoro za D rođ da spremam obzirom da mi deo gostiju posti, i od toga deo posti na vodi. Samim tim moram sve to da uzmem u obzir.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

12.03.2018, 18:43

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Mili pa nije valjda da nisi slikalauser posted image
Les i ja sve sama pravimuser posted image

clock-img

12.03.2018, 18:43

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Ni nama ne ostaje mnogo :) a pravim tri torte uglavnom user posted image jedino nam ostanu sendvici koje specijalno pravim za decu.
Ove godine moram napraviti neki ljubicasti slanis pa kud puklo user posted image

clock-img

12.03.2018, 18:44

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Mili videla sam recept za kiflice sa cveklom,nisu bas ljubicaste ali eto ideje.

clock-img

12.03.2018, 18:46

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Nama je ove godine ostalo toliko da su gotovo svi gosti odneli sa sobom lep deo slatkisa 😂

,,Carpe diem"

clock-img

12.03.2018, 18:47

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Meni ostane malo torte jer mama napravi ogroomnu al ja ponjupam i podelim komsijama po zgradi user posted image al ja svakako ne pravim za uzu i siru rodbinu, komsije, dede babe .... prvenstveno za njihove drugare. Znaci deca su mi naj bitnija. Sem prvih rodjendana.
Ostali su nam svi oonako daleko
Ne volim da sirim i pravim 3 svadbe u toku godine.

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 12.3.2018 18:48:35 >

clock-img

12.03.2018, 18:49

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Veselice, daj link :D
Kad nam je tema rodjendana bila Moj mali poni htela sam da napravim slanu tortu u bojama duge, svi me napljuvali da nisam normalna user posted image ove godine necu da izvoljevam mnogo, pitanje je i sta cu uspeti da napravim...

clock-img

12.03.2018, 18:49

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

I mi samo prve rodjendane pravimo za vise gostiju,posle samo najbliza rodbina i drugari.

clock-img

12.03.2018, 18:50

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

IZVORNA PORUKA: milicicak

Veselice, daj link :D

Saljem ti na fb-uuser posted image

clock-img

12.03.2018, 19:15

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Mi svake god.isti... J jos uvek nema svoje drugare pa su to uglavnom nasi prijatelji, sa decom naravno

,,Carpe diem"

clock-img

13.03.2018, 14:10

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Od sledece godine cu se i ja zabavljati ovim stvarima.
Za proslavu rodjusa i krstenja nisam imala slatki sto, malo je i bilo dece, ali lepo je to. Bas ima svega i svacega za staviti na njega. Sto vise boja, ukusa...lepote mile.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

12.08.2018, 17:43

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Mame koje ste pravile pinjatu - jeste pravile onako sa balonom ili od kartonske kutije? Kako je jednostavnije?
Nije mi jasno kako da napravim onaj deo sto kad se povuce ispadnu slatkisi?

,,Carpe diem"

clock-img

12.08.2018, 18:04

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Mama Jo, mnogo je jednostavnije napraviti pinjatu od balona. Da bi se mehanizam na onoj od kartonske kutije otvarao treba biti bas precizan. Za pinjatu od balona ne moras puno da razmisljas, novine, brasno i voda i krep papir. I brzo se pravi, narocito sto je sad leto, ima da se osusi za cas

clock-img

12.08.2018, 18:11

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

I ja sam pravila sa balonom,secam se da sam bas tebi Mili slala link,mislim da ja i ti isto pravimo.

clock-img

12.08.2018, 21:00

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Mili, secam se tvoje pinjate Nela viteska princeza, zar ne? Ali ne mogu tamo u rodjendanskoj temi da otvorim sliku user posted image
Nasla sam nekoliko yt snimaka kako se pravi, pa cu pratiti po tome... ali onda sam videla da prave i od ksrtonske kutije, i nije mi bas bilo jasno kako je lakse...
Hvala drage user posted image
Bacam se na posao narednih dana, pa cu ubaciti slicicu kad zavrsim 😁

,,Carpe diem"

clock-img

06.04.2020, 11:58

clock-img

nata11

pencil-img

9223

Nije valjda da niko od 2018 do danas nije pravio slatki sto? 😀

Dajte novih ideja. 
Meni trazili 200 e za slatki sto za 4 deteta. Mislim da nije malo mnogo. 🤣 A sada gledam vecinu toga mogu sama. 

clock-img

06.04.2020, 13:06

clock-img

princezica1

pencil-img

1295

Mislim da mame to prave same. Lepo je za oko kad rade profesionalci moram da priznam.

clock-img

06.04.2020, 14:51

clock-img

Dragica Draga

pencil-img

4051

200e za 4 deteta, ju ne da je mnogo nego previse.
Mi smo standardno uvek - torta, popsi i mafini. Ukrasimo sve kao lepi.
Ja bih pre napravila neki lep slani sto user posted image
Uvek potrosim puno vremena na slatko, a to slano nekako zbrzam.

clock-img

06.04.2020, 15:54

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8620

Ja sam pravila za rodjendan tortu,popse i mafine. 

I za mafine narucila topere. Ima u C kuhinji mafini sa zivotinjskim toperima. Posto moj sin voli zivotinje. I tortu sam sama spremala i stavljala kamene bombonice, razne ukrase u boji (za vodu, travu,pesak).. i dodala zivotinje.
A slano sam mesila kupus kiflice, obicne kiflice i mafine slane.

clock-img

06.04.2020, 15:58

clock-img

princezica1

pencil-img

1295

Skupa je dekoracija. Hranu ionako same spremamo. Ovo sto sam ja vidjala na s. stolu su prosti mafini, lize.