cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Deda Mraz 2017 - Dočekajmo zajedno 2018. !

clock-img

20.12.2017, 15:51

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Ne znam gde zivis Dddaco, ali nije ni meni blizu u Bg. user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

20.12.2017, 22:05

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Dddaco, taman malena kad poraste, biće to to.

Evo ove godine je veliki deo RR ekipe bio i u Novom Sadu. U neku ruku jeste nam "obaveza" user posted image ali je zapravo zadovoljstvo.
Neki smo sa klincima bili, neki bez. Al je druženje neprocenjivo iako je kratko ali slatko, i ne baš preterano uspešno što se ćakulanja tiče, bar što se nas sa malim mrvuljcima tiče (toga natenane ima tamo negde od 4. godine)

Ali, ima dana user posted image

S proleća da organizujemo druženje u nekoj kafani, po mogućstvu uz poljanu , a da je ograđeno user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

20.12.2017, 22:28

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

E ova kafana uz poljanu ti je odlicna ideja user posted image

clock-img

21.12.2017, 12:27

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Lessice - svaka cast za ideju! To bi zaista bila prava stvar, da bude neki lep dan, poljana i citavo popodne provedemo zajedno, deca da trckaraju a mi se druzimo... dogovorimonse da svako nesto donese od klope i pica i napravimo pravo jedno druzenje 💓

Ja sam jos pod utiskom od nedelje, prvi put sa vama sam se druzila, i vec bih opet ☺ stvarno je bilo divno...
A evo i da vidite kako se u nasoj kuci od nedelje spava:
user posted image

Meda lino se ne ispusta!!!
Hvala vam do neba, i RR i sponzoru Lino 💓

,,Carpe diem"

clock-img

21.12.2017, 12:34

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Divnoo, i nas mali Lino spava sa T user posted image
A posto imamo i velikog on je sa H user posted image

clock-img

21.12.2017, 12:37

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Mama jo, slatka je skroz. I mi imamo Lino medvedice. Uglavnom Sofi vuce sa sobom.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

clock-img

21.12.2017, 12:44

clock-img

Duškić

pencil-img

9622

Meni su bas slatki medvedici. Mi skupljamo za onog frikom medu ali nit sam skupila niti poslala.
Na poljanu nego kako.

clock-img

21.12.2017, 12:57

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Mama jo, medeni ste skroz user posted image

clock-img

21.12.2017, 13:01

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Mama Jo divna je,medica user posted image
ja da mogu isla nih i u NS i BG,ne bih se bunila uopste user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

21.12.2017, 14:27

clock-img

MamaNecaVo

pencil-img

3652

Mama jo divna je!

Duskic mislim da imam nekoliko nalepnica negde,pogledaj samo koji im je rok za slanje pa da trazim.

clock-img

21.12.2017, 18:49

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Mama Jo user posted image Ovako je i moja volela da spava na stomaku sa guzom gore user posted image
Mi nemamo medvedica user posted image

clock-img

22.12.2017, 23:11

clock-img

MamaNecaVo

pencil-img

3652

Mame,koje dolaze u BG na druzenje-da li ste spremile paketice?Ja ceo dan razbijam glavu sta da ubacim.

clock-img

23.12.2017, 01:00

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Knjizicu, neku interaktivnu igracku, kinder jaje... user posted image

clock-img

23.12.2017, 08:05

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

NA ja cu samo slatkise da ubacim

clock-img

23.12.2017, 09:22

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

Drugarice, mi na zalost necemo doci. Znate da mi je D imao upalu pluca. Sad je u fazi oporavka. Sutra imamo dodelu od opstine, kumicev rodjendan i rr. Ne smem da ga vodim na sve. Mozda samo kod kumica, on je mali i bice par malisana. Ali i to se lomim. Izvinite i stvarno mi je zaouser posted image

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

23.12.2017, 12:37

clock-img

suzi kju

pencil-img

6502

Ja vam mašem s posla i bas mi je krivo sto ne možemo doći. Mada su i bolesne. Nekom drugom prilikom. Uživajte. ..

clock-img

23.12.2017, 19:39

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Rosi, Suzi, baš mi je žao što vas neću videti user posted image ljubite dečicu user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

23.12.2017, 19:49

clock-img

sonyasha

pencil-img

2122

Ja jedva čekam! user posted image A paketići su puni slatkiša i par nekih sitničica koje sam odavno sklonila, ali su bukvalno sitnice od 300 dinara!user posted image

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

clock-img

23.12.2017, 21:07

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Ja sam upravo spakovala mali paketic sa par slatkisa. Stavila sam ime deteta i moj nick na paketicu. Jel treba nick?

clock-img

23.12.2017, 22:40

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Treba, lakše je tako user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

23.12.2017, 23:21

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Hvala user posted image

clock-img

24.12.2017, 12:00

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

cekamo "izvestaj" user posted image

clock-img

24.12.2017, 13:40

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

Cekamo slikeuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

24.12.2017, 13:45

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Evo ja prva da se javim user posted image sjajno kao i svake godine user posted image nedovoljno vremena da se sa svima ispričamo i definitivno nam treba jedno neobavezno druženje bez vremenskog ograničenja user posted image

clock-img

24.12.2017, 14:27

clock-img

dunja RR

pencil-img

30431

Evo i nas :)

Bilo je super kao i uvek, toliko dragih lica mama, tata i dečice, samo mi je žao što nam dosta mališana koji su trebali da dođu nije došlo zbog prehlada a i boginja.

Da brzo ozdrave pa da pijemo kafu, evo baš sam sa Mama Krava pričala da nam je RR kafa obavezna uskoro user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 24.12.2017 14:28:01 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir