cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Želim abortus

clock-img

09.12.2010, 15:56

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

Ja nisam u toku user posted image
Nisam ni znala da si trudna...

Nena+Danilo=Vuk :)

clock-img

09.12.2010, 15:56

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

ni ja nenesi.....ni moj ginekolog.....sto je najgore user posted image user posted image user posted image

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

clock-img

09.12.2010, 16:01

clock-img

JMPM

pencil-img

2751

Sad je bitno samo da mislis pozitivno user posted image !Nije lako sigurno,ali ti si jaka i ti ces sve to izdrzati.Uz tebe je cela RR i mislicemo NON-STOP na tebe i ne daj se user posted image !Misli na svoju decicu koja su uz tebe i koja te trebaju nasmejanu i vedru,sve ce biti u redu user posted image !Nadam se da si svesna da smo svi uz tebe user posted image

clock-img

09.12.2010, 16:03

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...rasplaka me...........doduse danas je to veoma lako uraditi...ali ipak.....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

clock-img

09.12.2010, 16:04

clock-img

minna

pencil-img

3196

Ja nisam procitala razloge, ne mogu da nadjem, ali to nije ni bitno, vazno je naravno da ih ti znas, probaj da se sto manje nerviras! user posted image

clock-img

09.12.2010, 16:16

clock-img

Trudnicica83

pencil-img

400

Pretty potpuno te podrzavam i drzim ti pesnice, znam koliko se lose osecas sada...ali tesi se da ipak radis pravu stvar jer ako si pila i antibiotike i svasta nesto, ovako je sigurnije...a vec imas dvoje decice..bice jos beba, ne brini ako budes zelela! user posted image

Postala sam mama 4.8.2010! NEMA niceg lepseg od osmeha mog maceta...

clock-img

09.12.2010, 16:20

clock-img

Shishica

pencil-img

4811

user posted image user posted image user posted image
Stomak mi se izokrenuo!

Pritika, stvarno ne znam sta da napisem pametno.. Ja sam strasno protiv abortusa, ali na neki nacin te razumem.. i ne znam sta bih ja radila..
Ovo je toliko frustrirajuce i odluka je stvarno uzasno teska...

Ljubim te.. i ljubim tu malu mrvicu.. sta god bilo.. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

clock-img

09.12.2010, 16:59

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

Pretty, ne znam šta bih ti rekla a da se ne ponavljam. Stvarno mi je jako žao user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

clock-img

09.12.2010, 17:32

clock-img

mihi

pencil-img

4968

Prity drži se, biće sve ok.

clock-img

09.12.2010, 17:39

clock-img

nala

pencil-img

479

Pretty, znaj da sam uz tebe. Sta god i kako god bilo, drzi se i zelim ti da sto pre sve to prodje. user posted image

clock-img

09.12.2010, 17:43

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Drzi se Pretty user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

09.12.2010, 17:46

clock-img

Shishica

pencil-img

4811

Bem ti zivot.. ja se i dalje nadam kako ce se predomisliti i sve ce biti uredu i tako... user posted image
Ali sta je tu je...mater mu...

Za jedno mesec dana bice sve mnogo bolje..

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

clock-img

09.12.2010, 17:53

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Sunce ti Pretty ja tek sad vidim.
Prošla sam isto kroz šta ti sad prolaziš i veruj mi, biće ti teško možda dan, dva, tri - ali posle ćeš shvatiti da ne bi želela da budeš pod sresom 9 meseci, da razmišljaš da li je sve ok....

Drži se mila user posted image user posted image user posted image

I flunked anger management! }:->

clock-img

09.12.2010, 18:00

clock-img

Verus

pencil-img

11942

drzi se pretty-ovo nema lepu stranu medalje....sta da se radi

clock-img

09.12.2010, 18:15

clock-img

Anoniman

Pretty,svi smo uz tebe user posted image user posted image

clock-img

09.12.2010, 18:19

clock-img

mati

pencil-img

6667

Moras ostati hrabra. user posted image  Drzi se, zene su uz tebe

clock-img

09.12.2010, 18:26

clock-img

Anoniman

šta reći... sem drži se, budi hrabra. Bićeš ti brzo opet OK.

clock-img

09.12.2010, 18:39

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

mnogo vam hvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
stvarno mi znaci, divne ste

sutra cim dodjem k sebi javljam se ali posto ne mogu ovde moracu na FB user posted image user posted image

clock-img

09.12.2010, 18:46

clock-img

Dada81

pencil-img

2618

Pretty,za dobro svih,tako treba,budi jaka! mislimo na tebe!user posted image user posted image user posted image user posted image

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

clock-img

09.12.2010, 18:57

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Pretty...ako i u jednom djeliću sebe osjećaš sumnju, razmisli dobrouser posted image
Želim ti svu snagu i hrabrost user posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

09.12.2010, 19:00

clock-img

simke

pencil-img

2713

Prettyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.12.2010, 19:05

clock-img

Alexis79

pencil-img

3134

Pretty zeno jaka mislicemo sutra na tebe.

Samo hrabro

Saljem ti puno pozitivnih misli za sutra.

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

clock-img

09.12.2010, 20:03

clock-img

Anoniman

prety, nemam reci user posted image  kad vec moras to da uradis, potrudi se da to sto pre prevazidjes i izbacis iz glave...

clock-img

09.12.2010, 22:03

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

hvala svima

sad dam tek ukapirala da se sutra ne mogu javiti na face jer tamo imam neku rodbinu user posted image  koja ne zna i ne treba da zna , tako da cu vam se javiti kad budem dosla k sebi i k racunaru user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.12.2010, 22:05

clock-img

JMPM

pencil-img

2751

Draga,poslacu ti moj mob u PP ako zelis da se javis...tu sam uz tebe,neces ni primetiti da ti disem za vratom user posted image !Cuvam te iz daleka user posted image