Ovako...
Verolino mi je jako draga i uvek puna razumevanja za druge, zato ne znam kako se to dogodilo sinoć. Kontam da je lično pogođena temom, pa je zato tako burno odreagovala, ali mislim da je ipak malo preterala u napadanju onih koji nemaju isti stav kao ona. Mislim da ne mogu da napadam nekoga ko ima nešto što ja nemam, a onda to odbaci. Moj život-moja stvar. Tvoj život-tvoja stvar. I za mene se tu priča završava.
Iskreno, naljuti me kada čuje da žene abortiraju po 8, 10, 15 puta-to je totalna neodgovornost prema sebi, svom životu i zdravlju. Ali, ne osuđujem takvu odluku po svaku cenu. Četiri meseca nakon porođaja menstruacija mi je kasnila 7 dana. Bilo je tako i mesecima kasnije, dok se ciklusi nisu sredili, ali meni je tada na pamet padala jedino trudnoća. Uzalud me je muž ubeđivao da to još nije sve došlo na svoje, ja sam bila ubeđena da sam trudna. Neću sada da navodim, ali imam milion razloga protiv kako male, tako i velike razlike među decom, tako da bih se tada sigurno odlučila za abortus. A devojke sa crtica znaju kolika je moja ljubav prema deci.
Sve u svemu, moj zaključak je da ne treba generalizovati stvari. Ako se ne slažem sa nekim, pokušaću da ga razumem. Ako ne mogu da ga razumem, ok, ali ga neću ni vređati ni napadati. Jednostavno, ja nikome ne sudim.