cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Želim abortus

clock-img

07.06.2010, 15:25

clock-img

Nana*

pencil-img

405

IZVORNA PORUKA: Nejtiri

Imate temicu o Kontracepciji, kopiram vam tamo ove postove, ako nekom bude trebalo. user posted image

Ooo dobro Nejti draga, mi smo se malo zanele ovde jer se radi i o tome kako da se zastitis. Pardoniram.

" No Martini, No Party" :))))

clock-img

07.06.2010, 15:27

clock-img

Mivica

pencil-img

866

Ovako...
Verolino mi je jako draga i uvek puna razumevanja za druge, zato ne znam kako se to dogodilo sinoć. Kontam da je lično pogođena temom, pa je zato tako burno odreagovala, ali mislim da je ipak malo preterala u napadanju onih koji nemaju isti stav kao ona. Mislim da ne mogu da napadam nekoga ko ima nešto što ja nemam, a onda to odbaci. Moj život-moja stvar. Tvoj život-tvoja stvar. I za mene se tu priča završava.
Iskreno, naljuti me kada čuje da žene abortiraju po 8, 10, 15 puta-to je totalna neodgovornost prema sebi, svom životu i zdravlju. Ali, ne osuđujem takvu odluku po svaku cenu. Četiri meseca nakon porođaja menstruacija mi je kasnila 7 dana. Bilo je tako i mesecima kasnije, dok se ciklusi nisu sredili, ali meni je tada na pamet padala jedino trudnoća. Uzalud me je muž ubeđivao da to još nije sve došlo na svoje, ja sam bila ubeđena da sam trudna. Neću sada da navodim, ali imam milion razloga protiv kako male, tako i velike razlike među decom, tako da bih se tada sigurno odlučila za abortus. A devojke sa crtica znaju kolika je moja ljubav prema deci.
Sve u svemu, moj zaključak je da ne treba generalizovati stvari. Ako se ne slažem sa nekim, pokušaću da ga razumem. Ako ne mogu da ga razumem, ok, ali ga neću ni vređati ni napadati. Jednostavno, ja nikome ne sudim.

"Zeko, zeko, zeko...
tape meke...gude usi...lep...
zeko, zeko, lep!" :)

clock-img

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Nana*

IZVORNA PORUKA: Nejtiri

Imate temicu o Kontracepciji, kopiram vam tamo ove postove, ako nekom bude trebalo. user posted image

Ooo dobro Nejti draga, mi smo se malo zanele ovde jer se radi i o tome kako da se zastitis. Pardoniram.

Ma ne moras meni, mila, to moderatori lupaju packe user posted image , nego da ljudi imaju sve u temici kad nekome bude trebala kontracepcija user posted image

clock-img

clock-img

Pipi duga carapa

pencil-img

459

IZVORNA PORUKA: Pipi duga carapa

A ne Pipi user posted image  I decaci i pored toga sto one koriste tabletice, koriste i kondome jer ih uce da pored nezeljene trudnoce postoje i polne bolesti user posted image .
Nisu uvek ni decaci krivi.

Trudnice moja lepa mi cemo radjati pametnu decu i edukovati ih na vreme,pa im zastita pre 18 i nece trebati.Sta kazes kakav vic,kako se samo tesim

Duso moja, kad bi ti ja pricala u kakvom sam trenutno tripu ti mi ne bi verovala... Ali nadam se da cemo uspeti bar malo u tome... Ljubim te

Znam zato sam i obrisala prethodni post,samo da si mi zdravo i da se rodi ta prelepa bebica,mozda cemo biti prije pa cemo decu edukovati na pravi nacin.A sad uzivaj ima vremena dok ne udju u pubertet .Ljubi te Pipi

clock-img

08.06.2010, 17:59

clock-img

viking

pencil-img

6644

Evo, post je obrisan! Molim da ga više ne komentarišemo i ne pridajemo značaj takvim komentarima.
Na mestu voljno! user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

08.06.2010, 18:05

clock-img

LillyT

pencil-img

3918

Morali smo nekako da privucemo paznju moderatorima pa da se isti obrise user posted image  

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

clock-img

08.06.2010, 18:08

clock-img

viking

pencil-img

6644

Tek sam došla s posla, Dunja mi je poslala sms pa sam se brzom brzinom ulogovala :)

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

08.06.2010, 18:17

clock-img

Anoniman

Da pored sebe nemam coveka kog volim i sa kojim zelim sve, da imam neku bzvznu vezu, da nisam spremna za dete, svim nacinima bih pokusala da se zastitim,a ako me ubode i pored toga, DA, isla bih na abortus! A abortus kao kontracepcija... nemam reci!

< Poruku je uredio pcelica Maja -- 8.6.2010 18:18:22 >

clock-img

09.12.2010, 12:32

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

zeneeeee user posted image user posted image user posted image user posted image
ujutru u pola 8 mi je zakazano.......
jako se bojim, zbunjena sam ma pojma nemam kako se osecam, pogotovo kad sam videla na UZ pokrete i otkucaje srca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

........idem pod totalnu anesteziju

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

clock-img

09.12.2010, 12:34

clock-img

Anoniman

user posted image

clock-img

09.12.2010, 12:34

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

Pretty user posted image ako si odlucila probaj nekako da preseces user posted image , tesko je verujem user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

09.12.2010, 12:36

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

09.12.2010, 12:37

clock-img

anajid

pencil-img

3545

I ja sam htela reci isto sto i Gagi,da jos jednoom razmislis,no procitala sam razloge koje si napisala!Uf,nemam sta pametno reci Pretty.user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.12.2010, 12:38

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

clock-img

09.12.2010, 12:39

clock-img

minavb

pencil-img

12959

IZVORNA PORUKA: Pretty78

zeneeeee user posted image user posted image user posted image user posted image
ujutru u pola 8 mi je zakazano.......
jako se bojim, zbunjena sam ma pojma nemam kako se osecam, pogotovo kad sam videla na UZ pokrete i otkucaje srca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

........idem pod totalnu anesteziju

Zao mi je sto moras da prolazis kroz to. Ljubim te i grlim puuuuno i zelim da sto pre zaboravisuser posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

09.12.2010, 12:39

clock-img

viking

pencil-img

6644

Pretty user posted image  Drži se!

clock-img

09.12.2010, 12:40

clock-img

Vučko.ba.

pencil-img

7065

Pretty pročitala sam razloge... drž se ženo user posted image user posted image

PENDREK JE ČUDO, MOŽDA ČAK I VEĆE NEGO HEPEK

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

clock-img

09.12.2010, 12:41

clock-img

Maya21

pencil-img

2923

Pretty draga user posted image user posted image samo hrabro, kad vec drugacije ne moze user posted image user posted image

clock-img

09.12.2010, 12:41

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

clock-img

09.12.2010, 12:43

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

podrška i od mene...
žao mi je što je tako, ali razlozi su vrlo jasni...

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

09.12.2010, 12:56

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

hvala vam svima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mnogo mi zaoooooooooooooooo

juce kad sam videla ... user posted image user posted image user posted image

nadam se da ce sve proci ok i da cu se brzo oporaviti jer pojma nemam kako to ide
a u subotu uvece Martina ima PRVI koncert sa folklorom nadam se da cu moci da idem da je geldam ????

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

clock-img

09.12.2010, 13:21

clock-img

Diabla

pencil-img

1013

Pretty, nisam procitala tvoje razloge, nije ni bitno, nego ti zelim puno srece, da to pregrmis i da se brzo oporavis. Saljem ti pozitivne energijeuser posted image user posted image user posted image

Something is rotten in the state of Denmark.

clock-img

09.12.2010, 15:49

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

Hvala Diabla....user posted image user posted image

clock-img

09.12.2010, 15:52

clock-img

JMPM

pencil-img

2751

Pretty i ja ti zelim puno srece user posted image !Da sto pre prodje i da ako mozes zaboravis na to sve...nisam upucena o semu se radi,ali uz tebe sam i ja user posted image  user posted image

clock-img

09.12.2010, 15:55

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

hvala JMPM....pisala sam u temi http://www.ringeraja.rs/forum/Sekundarna_amenoreja/m_544181/tm.htm