cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Želim abortus

clock-img

27.12.2009, 23:05

clock-img

cipiripi

pencil-img

5148

tj dr je bio nacelnik na vma, inace stric od moje drugarice...
jako nesrecna porodica..zena je mnogo znala, ucenjivala ga...njemu pukao film i eto...
ostavili su dvoje dece iza sebe ...strasnooo!

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

clock-img

28.12.2009, 15:19

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

28.12.2009, 15:23

clock-img

Anitaaa

pencil-img

1360

Ma toliko je strašno da ne treba ni komentarisati
ccc

clock-img

28.12.2009, 15:24

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Anitaaa

Ma toliko je strašno da ne treba ni komentarisati
ccc

i ja kazem ccccc.ponovo.
ma nemam reci...kao zlo je tako nesto reci nekome na ovu temu

clock-img

30.12.2009, 00:34

clock-img

luma

pencil-img

15

Nisam mislila nikoga uvrijediti.Sorry, mozda sam pretjerala. Ne mozda nego sigurno.Izvinjavam se svakome ko me je pogresno shvatio, a posebno Nedji.... Tasha je imala pravo. Kada kases zelim  po meni imas neki razlog, a moramn okolnosti te tjeraju na nesto.... Samo Oti ima komentar na sve (mislim na svaki post).Ivana, nije sve crno ili bijelo! 
Opet kazem da sam za slobodu izbora uvijek u zivotu!Kako god odluci shodno zivotnim okolnostima abortus ili ne.Veliki pozdrav i user posted image user posted image za sve.

clock-img

30.12.2009, 08:17

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: luma

Nisam mislila nikoga uvrijediti.Sorry, mozda sam pretjerala. Ne mozda nego sigurno.Izvinjavam se svakome ko me je pogresno shvatio, a posebno Nedji.... Tasha je imala pravo. Kada kases zelim  po meni imas neki razlog, a moramn okolnosti te tjeraju na nesto.... Samo Oti ima komentar na sve (mislim na svaki post).Ivana, nije sve crno ili bijelo! 
Opet kazem da sam za slobodu izbora uvijek u zivotu!Kako god odluci shodno zivotnim okolnostima abortus ili ne.Veliki pozdrav i user posted image user posted image za sve.

Sve je ok, luma, no hard feelingsuser posted image

clock-img

30.12.2009, 15:56

clock-img

Verus

pencil-img

11942

user posted image

clock-img

26.01.2010, 10:45

clock-img

jovana13

pencil-img

1189

kad sam ostala trudna imala sam 17ipo god, nisam bila ni punoletna. odlucila sam da zadrzim bebu, jer je ona moje dete. bilo je tesko kada sam rekla mojima ali sam imala strpljenja i vere da ce sve da bude kako treba i da ce se oni pomiriti sa time vremenom. tako je i bilo. evo sad sam pri kraju trudnoce i moji jedva cekaju da postanu baka i deka. moj otac se najvise bunio a sada mi se cini da je vise on nestrpljiv od mene i muza kad cu se poroditi. inace jos skolu nisam zavrsila, zavrsna sam godina i guram polako. svi su imali razumevanja od prof do direktora i pomazu mi hvala im na tome. zelim svakoj devojci da kazem da dobro razmisli o abortusu jer je to jedan zivot i da ce se uz veru i nadu sve srediti!!!!!!!!!!

clock-img

26.01.2010, 11:00

clock-img

mihi

pencil-img

4968

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Jovana, nije lako biti tako mlad roditelj ali uz pomoć bližnjih sve se postigne. I naravno savet da ako možeš nastaviš školovanje kasnije kad beba malo stasa, sretno.

clock-img

26.01.2010, 11:01

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

IZVORNA PORUKA: jovana13

kad sam ostala trudna imala sam 17ipo god, nisam bila ni punoletna. odlucila sam da zadrzim bebu, jer je ona moje dete. bilo je tesko kada sam rekla mojima ali sam imala strpljenja i vere da ce sve da bude kako treba i da ce se oni pomiriti sa time vremenom. tako je i bilo. evo sad sam pri kraju trudnoce i moji jedva cekaju da postanu baka i deka. moj otac se najvise bunio a sada mi se cini da je vise on nestrpljiv od mene i muza kad cu se poroditi. inace jos skolu nisam zavrsila, zavrsna sam godina i guram polako. svi su imali razumevanja od prof do direktora i pomazu mi hvala im na tome. zelim svakoj devojci da kazem da dobro razmisli o abortusu jer je to jedan zivot i da ce se uz veru i nadu sve srediti!!!!!!!!!!

Cestitam na odluci ! Bila si jako hrabra ! Od srca vam zelim sve najbolje!

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

26.01.2010, 11:03

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Jovanauser posted image user posted image user posted image
Sve će se stići u životu, a propuštena prilika nikadauser posted image

clock-img

26.01.2010, 11:06

clock-img

jacagoga

pencil-img

502

Cestitam ti na odluci, samo napred i svaka ti cast user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.01.2010, 11:08

clock-img

jovana13

pencil-img

1189

hvala svima!!!! planiram da se zaposlim kad bebac malo poraste ako ne onda idem na visu ovde u ks-u... nadam se da ce sve mlade cure ili bar vecina razmisljati kao ja....

clock-img

26.01.2010, 11:16

clock-img

Anitaaa

pencil-img

1360

Čestitam na jednom zdravom stavu!
Neka ti je sa srećom user posted image

"Before you were conceived I wanted you. Before you were born I loved you. Before you were an hour old I would die for you. This is the miracle of life."

clock-img

26.01.2010, 13:24

clock-img

lothroniell

pencil-img

1402

Jovana cestitam i ja! user posted image user posted image user posted image

¸¸ja volim sve što se kreće jer sve što se kreće kreće se po zakonima mirovanja i smrti volim sve istine koje nisu obavezne jer prava istina je stidljiva kao miris.¸¸

clock-img

26.01.2010, 13:28

clock-img

Delijagirl

pencil-img

1701

IZVORNA PORUKA: jovana13

Stvarno cestitam na hrabrosti i zelim ti mnogo srece, zdravlja i da naravno sto pre zavrsisi skolu user posted image user posted image user posted image user posted image

Glasajte za nasu Greti

http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/12871/narobe-obrnjena.html

clock-img

26.01.2010, 13:32

clock-img

NONA79

pencil-img

221

Tako mlada i tako odgovorna!!! Svaka ti čast!!! Od srca ti želim da uživaš u materinstvu!!! Pozdrav od meneuser posted image

Po pitanju abortusa mi je najstrašnija pomisao da je to najčešći "oblik" kontracepcije???!!!???

clock-img

26.01.2010, 13:36

clock-img

lothroniell

pencil-img

1402

Da to jeste strasno, kod mene u srednjoj je vecina devojaka na abortus gledala kao na oblik kontracepcije... A nas par koje smo rekla da ne bi mogle da uradimo abirtus su smatrali za "zaostale"... user posted image

¸¸ja volim sve što se kreće jer sve što se kreće kreće se po zakonima mirovanja i smrti volim sve istine koje nisu obavezne jer prava istina je stidljiva kao miris.¸¸

clock-img

26.01.2010, 13:43

clock-img

NONA79

pencil-img

221

neka me svi smatraju za zaostalu, ali abortus kao rešenje za kontracepciju HVALA

još kada sam odgledala na youtube "nemi krik" uhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, ne daj Bože

clock-img

26.01.2010, 13:44

clock-img

Delijagirl

pencil-img

1701

IZVORNA PORUKA: lothroniell

Da to jeste strasno, kod mene u srednjoj je vecina devojaka na abortus gledala kao na oblik kontracepcije... A nas par koje smo rekla da ne bi mogle da uradimo abirtus su smatrali za "zaostale"... user posted image

Ma draga zaostale su one koje nemogu da svrate do ginekologa da uzmu pilule i da na to gledaju kao nacin kontracepcije ... Ajde da preduzmes sve mere pa da se desi ali neki nista ne urade ..

Glasajte za nasu Greti

http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/12871/narobe-obrnjena.html

clock-img

03.02.2010, 02:14

clock-img

wekili

pencil-img

2

a,zanima me,koja je najbolja privatna klinika za abortus posle 10.nedelje.....nebitna cena....

clock-img

03.02.2010, 10:02

clock-img

Dora

pencil-img

3456

IZVORNA PORUKA: wekili

a,zanima me,koja je najbolja privatna klinika za abortus posle 10.nedelje.....nebitna cena....

Na pogrešnom mestu si s tim pitanjem. Ne znam da li znaš da je abortus posle 10 nedelje ilegalanuser posted image Prema tome, ako i znaš nekoga ko takve abortuse radi bez odobrenja komisije, javi nam i mi da znamo...

clock-img

03.02.2010, 10:04

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

IZVORNA PORUKA: wekili

abortus u tom periodu trudnoće je jednako ubistvu. Ako nema nekog medicinskog razloga za to nisam sigurna da ima lekara koji će smeti da to radi!

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

03.02.2010, 10:13

clock-img

Dora

pencil-img

3456

JEL OVO OPET NEKA PROVOKACIJA SA STRANE???user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.02.2010, 10:14

clock-img

Anoniman

Mani se Dora. Odgovorile ste novom člau foruma, mislim da je jasno da ovde odgovor neće dobiti, kraj priče.