Imam ljubavnu romansu sa lubavi iz školskih dana, ta naša romansa traje godinu dana.Sve je bilo kao iz bajke dok jedan dan nisam posumnjala da sam u drugom stanju.To bi bila izuzetna vest, ali niz i splet okolnosti u kojima se nalazimo i on i ja ne dozvoljavaju da se ta trudnoća izvede do kraja.Pošto smo i on i ja u braku te je na taj način ne moguće bilo šta reći.Moj suprug je doktor zivimo u braku osam godina i on ne može da ima dece.Pošto je moj suprug poznat i priznat u svom poslu, iskreno se bojim da idem na abortus kako on ne bi saznao te vas ovim putem molimo da nam pomognete.Da li postoji nekakav siguran način da se to izvede određenim lekovima ili slično ili da se izazove spontani pobačaj, ali da to ostane u tajnosti kako bi samo nas dvoje znali.Molimo vas ako ste u mogućnosti da nam pomognete,bili bi vam oboje zahvalni, malo je nezgodna situacija u kojoj se nalazimo.Molimo sve koji su u mogućnosti ili znaju nekakav savet da nam se jave.Unapred hvala, s poštovanjem srećni i zaljubljeni!
< Poruku je uredio Lilly RR -- 11.12.2010 17:53:16 >