cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Spiner

clock-img

11.08.2017, 12:23

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

Ma i ja sam joj kupila prvi kod Kineza.Ali ovi su u bojama😁Dečija posla.Mada ona stvarno više ne kupuje igračke pa mi je bilo simpa da ovo skuplja😃

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

clock-img

11.08.2017, 13:05

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26989

Mi i dalje nemamo spiner. user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

08.09.2017, 11:25

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

Sanjice i ne trebaju vam vise.Ja odusevljena što sam našla ko ima najveći izbor a moja N se vratila sa raspusta i saopštila mi je fa su sada outuser posted image

< Poruku je uredio krin 40 -- 8.9.2017 11:28:08 >

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

clock-img

11.10.2017, 19:55

clock-img

medamisko

pencil-img

1106

Kolika buka i fama oko ove gluposti, eno u sobi 4 kom stoje. Aktuelno ,a sad prasina.

clock-img

11.10.2017, 20:44

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Mislila sam da ga nikada necemo imati, ali mm otisao i kupio svakoj po jedan user posted image zaigraju se nekad, isprobavaju gde sve moze da se vrti...

clock-img

11.10.2017, 22:24

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

i Dora je dobila prvo od babe i pokvario se.Meni bilo zao da je gledam onako zalostivu i kupim joj onaj sto svjetli.
A rekla sam da joj necu kupovati 🙄

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...