Branki, moj sin puni 3 godine sledeceg meseca, e sad ne znam koliko je on reprezentativan, jer od starta ima stariju sestru, pa je naucio da nikad nije sam. I u vrticu je od 16 meseci, tako da i tu smo razliciti. On je da kazem, standardan decacic, lepo prica, igra se i sam i sa drugarima. Od igracaka pored autica, stalno pravi garaze raznorazne od kocaka velikih i malih i voli dinosauruse kojih ima nekoliko. U periodu od oko 2 god je svugde nosao Miki Mausa, kao medu, plisanog, ima vec par meseci kako to ne radi. Dali smo ga bebcu.
Po svemu sto sam procitala o tvom sinu, fakat jeste da malo kasni, ali nemoj da te to obeshrabri, kroz ciljanu interakciju to se sve moze postici. Ja kad se setim da sin od moje koleginice nije pricao do 4 godine, samo je mumlao i prsticem pokazivao sta mu treba... Postao vunderkind, matematicar sam takav, Vlada ga je stipendisala, zavrsio je Specijalno matematicko odeljenje u gimnaziji, jedan razred je preskocio a na PMF-u gde je student, drzi i predavanja na Seminarima. Vodi kurseve u Petnici. Primili ga na Cambridge ali nije imao novca za to, pa ce postdiplomske nastaviti napolju. Htedoh da kazem, 2 i 2 nisu 4, u takvim slucajevima. Bice sa Bozom sve ok.