Dragi naši, evo i nas posle nekoliko meseci da napišemo štogod :) Naime, za ovih nekoliko meseci puno toga se promenilo...Logopeda i defektologa smo posećivali, ali su nam retko zakazivali( gužva u Domu zdravlja) ... Od ove nedelje krećemo dvaput nedeljno pa se nadam da će biti bolje, inače,njihovim dosadašnjim radom i nisam nešto zadovljna... Ali eto, kod nas su stravi krenule na bolje...Maleni je potpuno prestao da "leprša" rukicama, kontakt očima još uvek nije kako treba ali je bolje, to jest, kada ga pozovem, pogleda me bar na kratko :) Sestricu do pre nekoliko meseci uopšte nije gledao, a sada se igraju po čitav dan, jure se po stanu, igraju se skrivanja, otimaju se za igračke Lepo ih je gledati čak i kada se "svađaju". Govor je bolji- naučili smo da brojimo do deset, ne razgovetno ali dovoljno jasno, maleni ima nekoliko pesmica koje voli i njih je naučio, često ga uhvatim da ih pevuši, to jest, on više recituje :) Kada vidi smoki, on kaže moki, kada vidi jabuku kaže jabuka, kada čuje lavež pasa on kaže pas, što je super jer toga do skoro nije bilo, ali još uvek slabo komuniciramo, to jest, ne odgovara na pitanja i zahteve, ponešto zna, ali kada mu kažeš da donese nešto to se sigurno neće desiti... Eto, nadam se da će nekome pomoći ovo što sam napisala... Došlo je proleće, i moj mali uskoro puni tri godinice, pa se nadam da će nam to doneti i neke nove pobede. Nadam se da i kod vas ima napredaka i da stvar ii du na bolje...Puno poljubaca od nas za sve malene drugare i drugarice