IZVORNA PORUKA: Gogson
Doktorka u Institutu je bila izricita da to jrdan podoj, pa allernova ili neocate, ne dolazi u obzir, jer je to igrarija, nego samo potpuni prelazak na neocate se racuna i to je to. I to nije samo njeno misljenje vec i profesora koga smo ranije spominjali. Bas sam se s....la, oprostite na recniku.
Nije mi to jasno.
Meni tako nešto niko nikada nije rekao.
Čak i ako pričamo o deci bez alergija, u porodilištu (na samom startu) su mi rekli da izmlazam i dohranjujem, a ako nemam dovoljno da dohranjujem ad mlekom (dakle, kombinujem).
Posle, dok smo ležali u dečijoj bolnici zbog alergije, dohranjivala sam jer nisam imala dovoljno mleka. Obzirom da mi je flašica sa ad mlekom stizala iz kuhinje samo 1x dnevno (uveče), definitivno su dr znali - morali su to prepisati da bi stizalo (dakle, i dalje kombinacija).
Ipak bih skrenula pažnju na činjenicu da je moj sin imao grčeve punih 6 meseci svako veče (dojila sam ga 5,5), a onda u 7mom mesecu svako 2-3x veče da bi nestali u 8om mesecu, i smatram da su prošli kada je prestao da pije moje mleko.
U tom smislu mogu razumeti totalni prelazak na ad mleko, kao mogućnost totalnog izbegavanja alergena.
Gogson, Neocat je najskuplje od svih ad mleka.
Ako ga uzmeš na recept, jel doplaćuješ nešto?
Moj sin je bio na Allernovi, uvozili smo je iz Mađarske (imam br tel apoteke u Segedinu), i tamo je bila 13eur limenka dok je u NS bila 20-25eur.