Da, inace, Yula, dr su me razocarali. Ja kad sam primetila da nesto ne valja, to je bilo pre neka 4 meseca jer je moja pocela da podriguje vise nego sto je to normalno po mojim shvatanjima i ujutro da kaki zelenije i tegljivo. Tu smo se vukli te sve u redu, te proco ce, te alava beba, iako su podoji postajali cirkus zbog tog podrigivanja, i dalje je super napredovala. E onda je u njenom 5.mesecu pocela slabije da napreduje jer je slabije jela, ap atko i do danas. I po malo su se javljale tackice krve, po koja povremeno, uz tegljive kake. Njen pedijatar jhe alarmirala za to crveno i pomenula mi mogucu intolernciju / alergiju pa sm bila na nekoj polu dijeti i tako smo otisli u Bg. A tamo je bila na obicnom bebelaku i ja vise nisam bila na dijeti, kake su postale opet kisele, bilo je par puta tackica i koncica krvi ali nikom nista, kazali mi nije alergija, prik je bio negativan (doduse bili smo u ordinaciji 5 minuta za taj test, a vi kazete da se ocitava posle 20min, ali histamin se odmah pokazao). I 10 dana smo tamo sedele da bi oni navodno posmatrali kako reaguje na mleko, ali tu niko nista nije posmatrao, za tackice krvi sam dobila neko glupo objasnjenje, a to sto se moje dete dere, uvija i izvija sjkoro svaki put kad jede, kao top je ger, nikom nista.
Posle smo isli privatno posle nekih mesec dana, na osnovu price je dr pretpostavio da je sigurno neka intolerancija, znaci ja bez mlecnog, jaja, soje, alergena, ona aptamil adc. Od tad evo mesec danam kake nisu kisele, sluzi ima tj.nije vidljiva nego se povremeno tegli i povremeno ima malo crvenog, ali sigurno nesto pojedem sto ima malo mleka, neki keks mozda.
Meni je samo jako bitno da ona moze uskoro pa makar to bilo i za mesec dva da proba mlecne proizvode, zumance, i da jednog dana sve lepo jede. E sad, da li je intolerancija ili ne, ja pametna nisam, ponasam se kao da jeste