IZVORNA PORUKA: mirjanica
Yula draga , puno mi znace tvoji saveti, nista lose nisam mislila! Samo sam preplasena i zbunjena pa zato napisem nesto sto mozda izgleda drugacije nego sto mislim!
Zvala sam Kibid, uvoznika Milupe (inace imaju info liniju na kojoj se lekari javljaju i odgovaraju na sva nasa pitanja)! Ispricah se sa doktorkom, sve mi je lepo objasnila, malo vise strucno pa nisam sve zapamtila da vam prenesem ovde, uglavnom mleko ne sadrzi kazein i potpuno je bezbedno da ga pije beba pije alergijom na pkm! Kaze, dr Perisic je toliko priznat strucnjak da mozete potpuno da mu verujete i pratite sve njegove dalje savete o uvodjenju namirnica!
Mi nocas lepo spavali, nije kakio nijednom, jutros tek, kaka zlatno zuta, normalna, naravno i dalje ima malo crvene sluzi. Nocas i jutros je sasvim lepo pio mlekce!
Uradila si pametnu stvar! Vazno je da nema kaseina jer je on nejcesci alergen iz mleka.
Bravo za malog bebca! izborice se on brzo sa tim.
Sto se mene tice, nista ti ne brini, nisam ni mislila ad si lose mislila, a nisam ni ja
Samo, zaista ono sto sam procitala o tom mleku ni jendog trena ne upucuje na to da je za ovaj problem koji vi imate. Ali, eto i bojkicino dete pije to mleko i ne smeta mu. Ocito je samo vazno da nema kaseina, sto ocigledno da nema iako nigde to nisu spomenuli.
Ja nameravam da mog bebca dovedem do nekog dobrog alergologa kada dodjemo u Srbiju, cisto na konsultacije i po neki savet. Nisam uopste zadovoljna tretmanom fr dokora, a posebno je problem sto ja ne govorim dobro jezik, a da bi sve lepo objasnio doktoru potrebne su finese... Mm govor perfektno, ali on se sav nesto spetlja... Sve u svemu samo iznerviram kad god odem.