Inače, bili smo na kontroli u sredu.
Dr je rekla da pokušam pšenično brašno da zamenim kukuruznim (u svojoj ishrani), da vidim šta će biti. Već u sredu sam to uradila, juče jela kukuruzno, i danas, on je prvi put moje takvo mleko jeo juče u zoru (1.30h), danas oko podne se osuo po licu i iznad ušiju. Related or not, nemam pojma. Vratila sam se pšeničnom brašnu.
Sem toga je dr rekla da mu ne dajem AD kapi, jer one sadrže riblje ulje i dosta beba reaguje na njega.
Onda kada sam otkrila ovo za Alfare (da je za diareju), mama je odnela to odštampano dr-u, i dr je bila u čudu. To joj je bio prvi glas da je to za diareju, kaže, do sada su svu decu alergičnu na kazein stavljali na tu formulu, i deca su bila ok, popravila su se. Takođe, pokazala joj je i fotku Markove zelene stolice, i dr kaže da misli da nije kandida (radili smo analizu stolice, kandide nije kultivisana, a stolica je zelena od kad je Marko na Alfareu), te je dr rekla da se vratimo na Allernovu. Šta ću ja sa 8 kutija Alfarea (1600din je kutija)? Činjenica je da on ima užasna krčanja creva od kad je na Alfareu. Ebo pare, ali ipak... I BTW, Alfare sadrži riblje ulje. Ebe lud zbunjenog, da prostite.
Kad mu se smire promene na licu i u kosi (nije strašno, ali ima promene), preći ćemo na Allernovu, da vidimo šta će biti.