Drage mame, evo nesto i iz mog iskustva... Meni je vodio trudnocu dr Vejnovic, njega sam izabrala po preporuci vise ljudi i nisam cula negativna iskustva. Primetila sam da mu se pacijenti vracaju, tj ako vodi prvu trudnocu, onda i drugu.... Svaki put je na UZ sve bilo u najboljem redu, stoga ne mogu da ocenim koliko je strucan kada ima nekih problema, ali sam cula da kod njega obicno idu bas komplikovane trudnoce. Licni utisak je ok, kaze sve sto me zanima, nije neka pricalica, ali se ne ustrucavajte da pitate. Ljubazan je i odgovorice. Slazem se da je UZ kod njega skup, ali ja nisam zelela na tome da stedim, vec da dobijem najbolje sto mogu. E sad, kad je u pitanju porodjaj, bilo je ocigledno da cu se bez problema poroditi prirodno i dogovor je bio da posaljem poruku kad mi pukne vodenjak. ja sam to i ucinila, a njemu poruka nije ni stigla, bilo je negde oko ponoci, a on izgleda iskljuci mob. Bila sam prepustena dezurnim sestrama i doktorima i prosla sam odlicno! Ne znam koja me je dr porodila, videla sam samo da je relativno mlada i da je plavusa. Prezadovoljna sam kako mi je usila ranicu, a i babica mi je napravila minimalan rez i govorila sve vreme sta da radim. Vejnovic se pojavio sutradan, da me pozdravi i pita jel sve u redu- rekoh da jeste i to je to. Srecom, nije mi bio potreban, ali da se nesto iskomplikovalo, sigurno bih bila ogorcena sto nije dosao kad sam ga pozvala. Nismo nikad pricali o ceni porodjaja jer nisam cula da naplacuje. Navodno, zato je UZ skup. Kako god, sto se tice samog porodilista, ja sam zadovoljna i higijenom i odnosom sestara. Neka je vise, neka manje ljubazna, ali sto kazete, i nas ima raznih. Najvaznije od svega, moj Aleksa je dobro, od prvog UZ do danas.