cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Betanija Novi Sad

clock-img

25.09.2012, 13:54

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

bojanice user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

25.09.2012, 14:21

clock-img

pocahontas

pencil-img

1775

ja sam se porodila pre 2 nedelje, vejnovic je tada poceo privatno da radi ali ne znam da li moze da operise, dok je bio odsutan ja sam na kontrole isla u njegovu ordinaciju kod dr bojana sekulica koji takodje radi i u betaniji i zadovoljna sam, raspitaj se i za njega kako radi cr

clock-img

25.09.2012, 19:11

clock-img

simche

pencil-img

5

da li je neko od vas imao zakazan cr zbog konkretne indkacije, isao na komisiju i sve to po redu, ili je to bilo 'po dogovoru'? kakve su tarife za te dogovore, inace?

clock-img

25.09.2012, 21:23

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

IZVORNA PORUKA: isidora88

a bogavac mi je kao mesavina zorice brunclik i jos neke grandovkeuser posted image , bila sam na preglede jednom kod nje i ne bih vise da imam dodira sa njom, nokti 5 cm, fuj user posted image

zorice brunclik, nade topcagic i ejmi vajnhaus...
meni je ocajna, nisam isla kod nje na CR ali me je jednom primila u toku noci u 24. nedelji trudnoce zbog bolova i samo sto me nije tukla jer sam je probudila. grozno grozno grozno. a prisustvovala sam situaciji kada je molila moju drugaricu da je ne prijavi za nesto sto je uradila da ne bi izgubila posao....

clock-img

25.09.2012, 22:55

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: simche

da li je neko od vas imao zakazan cr zbog konkretne indkacije, isao na komisiju i sve to po redu, ili je to bilo 'po dogovoru'? kakve su tarife za te dogovore, inace?

Ja sam imala indikaciju.
Imala sam potvrdu očnog lekara da je sekcija najbolja opcija za mene.
Druga je stvar da se nisam prepustila slučaju ko će tu sekciju da odradi.
A onda za drugi CR je indikacija bio prvi.

Cenovnik ne znam.

clock-img

25.09.2012, 23:27

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

cena od 300 eura sve zavisi ko radi cr

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

25.09.2012, 23:30

clock-img

Anoniman

to je zvanican cenovnik? sa sve fiskalnim?
bogavcevoj ni nacrtanu ovcu da je pripazi! njoj treba zabraniti da dise, a ne da radi sa zenama user posted image

clock-img

25.09.2012, 23:32

clock-img

Anoniman

Isi, mislim da je više. Skoro pa duplo više.

clock-img

26.09.2012, 00:06

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

sve zavisi ko radi, kod vejnovica je 2000e bio, za njegove pacijente oko 1000e, neki prosek 500 e za dr koji su na glasu.
blackbatty nema fiskalnog, oni nisu obavezni da izdaju racune jer nisu u fiskalnom prometuuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

28.09.2012, 21:12

clock-img

simche

pencil-img

5

hvala svima user posted image . ima li jos neko iskustava sa dr sekulicem? ili ste culi nesto, po mogucstvu, lepo o njemu?

clock-img

29.09.2012, 10:27

clock-img

Anoniman

Ja sam cula sve najbolje za dr Cetkovica, a za Stajica sam cula da radi u ordinaciji Todorovic i da nije bas divan i krasan ako niste njegov pacijent.

clock-img

29.09.2012, 10:42

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

Stajic je prema meni uvek bio fer i korektan i kad sam bila njegov pacijent i kada nisam,srela sam ga pre dva dana i prepoznao me je a prosle su dve i po godine od naseg poslednjeg susreta user posted image

clock-img

25.10.2012, 11:01

clock-img

new nick

pencil-img

72

Ja sam bila Vejnovicev pacijent, jer je bio planiran CR, i nikad, ali nikad od mene nije trazio ni evro za to. Otvoreno sam ga pitala koliko sam duzna! Mozda sam ja samo jedna od retkih koja je tako prosla. user posted image

Za dr " Zoricu Brunclik" nisam bas cula lepe stvari...

clock-img

13.11.2012, 16:45

clock-img

bojanica7

pencil-img

1624

rece mi drugarica koja je trenutno na patologiji trudnoce i sutra joj rade carski da je u betaniji moguc epidural od ujutru do 22 casa uvece. dakle, bez nekih zakazivaanja i slicno, prosto imaju anesteziologe danju. sta vi znate o tome?

Panta rei

clock-img

13.11.2012, 21:12

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

bojanice ako je to istina odoh da zatrudnim nabrzaka dok nije prosla akcija epiduralauser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

13.11.2012, 21:16

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

IZVORNA PORUKA: bojanica7

rece mi drugarica koja je trenutno na patologiji trudnoce i sutra joj rade carski da je u betaniji moguc epidural od ujutru do 22 casa uvece. dakle, bez nekih zakazivaanja i slicno, prosto imaju anesteziologe danju. sta vi znate o tome?

To je uvek moglo. Bar se tako priča odavno. S tim da imaju 2 anesteziologa i ako ima hitan CR, prioritet je da tamo prisustvuju. I naravno, otpada ako si došla a da si otvorena više od 4cm. Tako da u najvećem broju slučaja - nicht od toga.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

13.11.2012, 22:02

clock-img

jance

pencil-img

6439

IZVORNA PORUKA: isidora88

bojanice ako je to istina odoh da zatrudnim nabrzaka dok nije prosla akcija epiduralauser posted image

user posted image e dobra si

Bez dece kuća ne raste

clock-img

14.11.2012, 13:36

clock-img

lajla

pencil-img

1022

Epidural je 15000 din.platis i dobices ga sigurno....samo je bitno da napomenes da si platila i pokazes uplatnicu.

Boze,daj mi strpljivosti da prihvatim stvari koje ne mogu da promenim,hrabrosti da promenim one koje mogu,i mudrost da uvek pravim razliku izmedju njih.

clock-img

15.11.2012, 18:30

clock-img

bojanica7

pencil-img

1624

new mom, znam sigurno da nije tako ivek moglo, jer smo mi na otvorenim vratima u decembru 2010. pitali vejnovica za epidural i receno nam je da on nije moguc bas nikako. jer nema anesteziologa za to. a znam da je pre toga moglo, a evo i sad.

isidora, hihhi, ne veurjem da ce akcija trajati 9 meseci user posted image

lajla, hvala na informaciji. a da ne znas mozda el vracaju pare ako ga ne dobijes. mislim, ipak postoji velika verovatnoca da odem kao drugorotka otvorena 8 prstiju i porodim s eza 15 minuta user posted image *sanjam user posted image user posted image u tom slucaju mi ne treba... al kontamm da ne vracaju lovu...

Panta rei

clock-img

15.11.2012, 18:48

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

jos najbolje da im poklonim 15000, pa vratili bi mi sa sve kamatom i pretrpljenim bolom koji sam dozivelauser posted image
onda svako moze da uplati pa da se oni prave ludi i kazu da nema anesteziologa ili tako nesto i da klepaju pareuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

15.11.2012, 19:06

clock-img

lajla

pencil-img

1022

Vracaju naravnouser posted image

Boze,daj mi strpljivosti da prihvatim stvari koje ne mogu da promenim,hrabrosti da promenim one koje mogu,i mudrost da uvek pravim razliku izmedju njih.

clock-img

15.11.2012, 20:52

clock-img

bojanica7

pencil-img

1624

pa onda super. ja uplatim, ako bude moglo, dobijem epidural, ako ne, znaci da je porodjaju brzo kraj (to se ja tesim) i vracaju mi lovu. zvuci too good to be true user posted image

Panta rei

clock-img

15.11.2012, 22:03

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

IZVORNA PORUKA: lajla

Epidural je 15000 din.platis i dobices ga sigurno....samo je bitno da napomenes da si platila i pokazes uplatnicu.

Otkad je to?user posted image Uvek se napominje da je epidural besplatan u Betaniji. Ovo stvarno prvi put čujem.

clock-img

15.11.2012, 22:14

clock-img

pocahontas

pencil-img

1775

ja sam se porodila pre dva meseca i tada je procedura bila sledeca, platis 16000din epidural, ako se porodis u toku radnog vremena, tj. do 15h vracaju ti pare, a ako se porodis mimo radnog vremena zadrzavaju pare jer tada anesteziolog dolazi zbog tebe u bolnicu. e sad, ja nisam uzela epidural, tako da ovo nije iz iskustva, ali su mi tako rekli kad sam se raspitivala.

clock-img

15.11.2012, 22:22

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Hvala za info. user posted image
Ja bih bila baksuz, oba puta sam se porodila za vikend.user posted image