cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Betanija Novi Sad

clock-img

09.06.2012, 21:08

clock-img

Cunce

pencil-img

348

Ipak, hvala vam user posted image

clock-img

09.06.2012, 22:19

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Ja ne bih ni želela da nečiji muž zagleda dok sam tamo "na izvol'te" (porođajni boks ima po 3 kreveta, nema pregrada između, sve je otvoreno - to je razlog zašto nema prisustva nekog sa strane tokom porođaja).

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

09.06.2012, 23:00

clock-img

boba 11

pencil-img

1291

Sta da se radi kad razvukose svu opremu -sta ce im ne znamuser posted image .Moglo bi to kad bi se neko setio da se pregradi makar paravanima.Al nema ko da se seti...user posted image

clock-img

10.06.2012, 07:21

clock-img

Cunce

pencil-img

348

Ja još nisam ni videla porodilište. Pa ček, ako prisutni mogu videti i druge mame, znači li to da se i mame mogu videti međusobno? user posted image Onda bi trebalo jednu po jednu da porađaju, ako se stide, dok jedna ne završi, druge dve da se stisnu user posted image

clock-img

10.06.2012, 17:02

clock-img

Anoniman

tada si toliko zaokupljena sobom da te bas briga ko defiluje, ko gleda, ko lezi a ko gura ruke tamo di im nije mesto user posted image
veruj mi, bicete bas briga, samo da se zavrsi i da se zavrsi kako treba. i taj manjak "srama" ce da traje neko vreme

clock-img

10.06.2012, 19:29

clock-img

Cunce

pencil-img

348

Beti, to znam, inače nisam preterano slobodna u smislu skidanja pred drugima, i na bazen retko kad odem user posted image Ali kad se pričalo o porođaju i onome da može i muški dr da bude tu, slatko sam se nasmejala, pa baš me briga, imaću druga posla u tom trenutku i nema mesta stidu user posted image
Mada, ko zna kakvih manijaka ima, ne mogu oni sad svakog muža koji hoće da prisustvuje prvo kod psihijatra, pa u salu user posted image mislim, kad nemaju para za paravane, nemaju ni za dodatne preglede user posted image
ma samo nek prođe kako treba, makar se i na putu do porodilišta porađala user posted image

clock-img

12.06.2012, 12:31

clock-img

Cunce

pencil-img

348

Ja samo da se zahvalim na savetima, mislim da neću više ništa menjati kad je u pitanju sadržaj torbe, a očekujemo danas da krenemo user posted image
Znam da će mi neke stvari biti višak, ali, ipak mi je lakše da nešto vraćam kući nego tamo da kukam što nisam ponela user posted image A u svakom slučaju ćemo svi bar jednu stvar zaboraviti, tako da, mamice koje se zadese pored mene mogu i da računaju da im nešto dam (veštačke bradavice ako mi ne budu bile potrebne, a mislim da neće, podloge za krevet ako preteknu, mrežaste gaćice i to user posted image )

clock-img

12.06.2012, 18:01

clock-img

Anoniman

ajde, cekamo te u razgovorima mama.
ne zaboravi da dises i da se opustas (jako pomaze, pogotovu opustanje) i slusaj babicu, bez obzira koliko gadna bila. posle im se ...

clock-img

12.06.2012, 23:12

clock-img

Cunce

pencil-img

348

na*ebi mame user posted image
ma samo da se bebac skonta i krene uskoro, lako ćemo mi posle i da vam kuckamo, i da kuvamo ručak i i da čitamo i sve user posted image

< Poruku je uredio Olga RR -- 12.6.2012 23:15:58 >

clock-img

12.06.2012, 23:16

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

Cunce , molim te bez psovki user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

12.06.2012, 23:48

clock-img

Cunce

pencil-img

348

Inače ne volim da psujem pred bebicom, ali morala sam samo da dovršim misao mamice iznad user posted image
Neću više, nadam se user posted image

clock-img

25.06.2012, 21:12

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

IZVORNA PORUKA: New Mom

Ja ne bih ni želela da nečiji muž zagleda dok sam tamo "na izvol'te" (porođajni boks ima po 3 kreveta, nema pregrada između, sve je otvoreno - to je razlog zašto nema prisustva nekog sa strane tokom porođaja).

kada sam se ja poradjala pre nepunih godinu dana u porodjajnom boksu je bio samo jedan krevet, odnosno sto, a u predporodjajnoj sali su bila 3 kreveta...
ali i tamo gde je jedan krevet nije zgodno da prisustvuje muz jer je sve u krug i pregradjeno staklom pa se vidi drugi boks ako se malo potrudi user posted image

clock-img

26.06.2012, 10:28

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Mislila sam na preporođajni deo, a ne na deo sa tvrdim stolom.

clock-img

24.09.2012, 13:09

clock-img

simche

pencil-img

5

postovane,
imam zakazan prijem u nasoj dragoj Betaniji za 20 dana, jer je beba karlicno postavljena,tj. radice mi cr ako se nista ne promeni.
molim za preoporuku za lekara koji po vama to radi najstrucnije, ili mozda za komentar o onima koji su vas operisali.
hvala...

clock-img

24.09.2012, 20:21

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

moja drugarica je carski radila kod cetkovica, prezadovoljna je, oziljak joj se skoro nista ne vidi(isla je na dogovoren porodjaj i platila je naravno njegovu tarifu)
drugi put je cetkovic bio na odmoru pa je isla kod vejnovica(isto dogovoreno), isto prezadovoljna, oba puta se jako brzo oporavila posle porodjaja.

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

24.09.2012, 21:46

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

moje 3 drugarice i jedna kuma su CR radile kod Stajica i sve su jako zadovoljne... samo ne znam kako to sada ide od kada je nacelnik...

clock-img

24.09.2012, 22:32

clock-img

simche

pencil-img

5

hvala puno na odgovorima. ipak, ja sam i dalje u dilemi. posto sam trudnocu vodila u DZ kod Dr Savin, i bila sasvim zadovoljna, a sve je nekako islo kako treba, nije mi padalo napamet da trazim neku vezu ili placam nekog u Btaniji. e sad, kad je carski nuznost zbog polozaja bebe, i to vec opet ide po nekom protokolu i proceduri, ne znam da li je bezveze da se tek tako prepustim slucaju i cekam da me kod nekog zakazu (lako cemo se castiti nakon svega) ili da trazim nekog koga cu preventivno da potplatim unapred....uffffff...ima li neko ideju???

clock-img

24.09.2012, 22:42

clock-img

boba 11

pencil-img

1291

Samo nemoj kod Bogavac svi ostali su normalniji od nje
Meni je prvi CR radila dr Novakov a drugi Dr Grujic i ok su obe

< Poruku je uredio boba 11 -- 24.9.2012 22:43:36 >

clock-img

25.09.2012, 08:45

clock-img

Anoniman

Meni je oba CR radio vejnović, međutim, mislim da on više ne operiše. 

clock-img

25.09.2012, 08:57

clock-img

bojanica7

pencil-img

1624

ja moram samo da dodam da je meni dr bogavac skroz super (cekaj, jel to ona sto je preslikana ejmi vajnhaus?) ono malo sto smo se sretale po betaniji, a drugarica kojoj je ona radila carski je zadovoljna skrozuser posted image

Panta rei

clock-img

25.09.2012, 10:31

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Jeste ona je. Ja sam skeptik, gledajući kako me je zašila epiziotomiju prvi put, neka hvala za CR kod nje.

Iz okoline znam da Stajić ima najviše preporuka.

clock-img

25.09.2012, 13:03

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

vejnovic je imao mozdani udar ali pocinje da radi od sledeceg meseca koliko sam cula.
i slazem se za stajica, super je.
a bogavac mi je kao mesavina zorice brunclik i jos neke grandovkeuser posted image , bila sam na preglede jednom kod nje i ne bih vise da imam dodira sa njom, nokti 5 cm, fuj user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

25.09.2012, 13:16

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: isidora88

vejnovic je imao mozdani udar ali pocinje da radi od sledeceg meseca koliko sam cula.

Vejnović već radi u svojoj ordinaciji, koliko sam čula. Pitanje je samo dal će mu biti dozvoljeno da operiše.

< Poruku je uredio Tash -- 25.9.2012 13:17:32 >

clock-img

25.09.2012, 13:45

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

u betaniju se vraca od oktobra, e sad da li ce operisati ne znam, nisam pitala ali pretpostavljam da hoce, znam da ce raditi VTO jednoj poznanici

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

25.09.2012, 13:52

clock-img

bojanica7

pencil-img

1624

jao kako ste je ocrnile, sad je ni ja ne volim user posted image

Panta rei