cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Betanija Novi SAd

clock-img

08.03.2012, 16:21

clock-img

boba 11

pencil-img

1291

Nije u BLENTANIJI tako strasno kako ko prodje ja sam isla oba puta na CR imala sam vezu samo jednu sestru koja mi je ucinila toliko da nam je skuvala kafu treci dan i donela a od dr nikoga.Jedino ne savetujem dr.Bogavac jer mi je ona odvratna pojavom a i kao lekar sam cula da je imala kikseva pa je sad nesto jako oprezna i njaka pacijente da dolaze dva puta na uz mesecno a neke i cesce.Inace kad idete na carski kao treba da kazete kod koga zelite da se porodite pa ako je slobodan moze da se bira ali to vam je svejedno jer niko od njih nije cudotvorac i bolece svakako.Mislim da je sve u bozijim rukama pa kako je kome sudjeno da prodje.Za prirodni porodjaj nahvatajte babicu jer je ona tad Bog i batina a lekar je tu samo ako nesto slucajno krene lose .
Za Vrbas nisam cula kako je ali bih se trudila da saznam sto vise o iskustvima ostalih kad bi ramisljala o porodjaju tamo.
Inace u betaniji sam se poradjala 2006.kad mi je bilo odvratno em prvo dete em svi nezainteresovani ,ja uplasena i neupucena.Drugi put je bilo 2009.i bilo mi je skroz drugacije ja sam bila spremna na to sta me ceka svi su bili pristupacniji i nije bilo onih baba od pre tri godine koje su te mrko gledale svaki put kad ih zoves, mislim tu su bile iste sestre ali skroz drugacije.
Jedino im je osoblje koje je radilo sa bebama totalni haos pa probajte da se obrazujete o dojenju sto vise jer tamo nista nece da pokazu.user posted image

< Poruku je uredio boba 11 -- 8.3.2012 16:22:00 >

clock-img

08.03.2012, 17:16

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

IZVORNA PORUKA: serendipity

Da li je neko, ko se poradjao u Betaniji, ostavljao maticne celije? Kakav je njihov odnos prema tome? Neka iskustva?

Mi nismo ostavljali, ali videla sam nebrojeno već puta da žene ostavljaju ( i sad sam videla 2 koje su došle na porođaj i nose te kofere). Najbolje da pitaš tu firmu preko koje bi išla koja je procedura.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

09.03.2012, 12:51

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

ja sam jednom nocu zavrsila u betaniji zbog jakih bolova u 6. mesecu.. i primila me zjaka Bogavac. posle pregledam e pita :
-hoces da ostanes u bolnici-, pa reko' jel treba? aona kaze 'otkud ja znam, jel hoces ili neces'... toliko o strucnosti dr, a ko treba da zna ako ne ona... a moja koleginica je zbog nje ostal bez jajnika. to nije ono kao ' culasam od nekoga', ja licno sam isla sa njo na hitnu i posle toga cekala da joj zavrse operaciju... tako da, samo sto dalje

clock-img

09.03.2012, 13:32

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

Ja sam cula da je dr Bogavac zabranjen pristup sali e sad da li su to price ili ne ne znam ,mene je ona pitala da li zelim da ucestvujem u nekom istrazivanju,bilo mi glupo da odbijem e onda nisam mogla da se otkacim,zvala me je nekoliko puta i rekla da joj se obavezno javim kad se porodim naravno da nisam malo sam istraumirana pa jos i nju da gledam user posted image user posted image

clock-img

09.03.2012, 13:34

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

ne znam da li sada prisustvuje porodjajima ali jadno dete koje prvo nju ugleda... jednoj od mojih kuma je vodila trudnocu pre 6 godina, i poradjala je i sve je bilo ok ali nije bila zadovoljna sa cascu od 100e tako da joj je na sred ulice svasta izgovorila.... ma ludaca

clock-img

09.03.2012, 13:37

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

Imam njen broj mob ajde da je zezamo telefonom user posted image

clock-img

09.03.2012, 13:41

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: lanajelena

user posted image

clock-img

09.03.2012, 13:45

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Ja sam cula da je dr Bogavac zabranjen pristup sali e sad da li su to price ili ne ne znam

Priče, normalno radi.
Meni je bila dežurna kad sam se porađala sa KL.user posted image

clock-img

10.03.2012, 12:58

clock-img

boba 11

pencil-img

1291

Al ko za inat uvek je tamo.Kao da je i dan i noc dezurna i da potoji samo onauser posted image

clock-img

10.03.2012, 13:11

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

hihihihihih, ajd user posted image .

boba 11, bas tako. od toliko dr ja sam bas na nju morala da naletim a 2 godine pre toga sam se toliko drala na nju da sam mislila da cu je ubiti... sva sreca pa me nije skontalauser posted image

clock-img

10.03.2012, 19:39

clock-img

Anoniman

ha ha ha ha ha ...
obozavam vas, drago mi je da nisam jedina alergicna na nju. bile su samnom na patologiji neke zenice koje su je obozavale pa sam pocela da sumnjam u sebe, ali ... neka hvala, rekla sam da ako se pojavi kod mene ima da se stisnem dok je ne izvedu.
nije joj zabranjen pristup sali, radi normalno, usiva nakrivo i s.re na veliko.

clock-img

11.03.2012, 12:02

clock-img

lajla

pencil-img

1022

aaaahahahaha joooojuser posted image user posted image

Boze,daj mi strpljivosti da prihvatim stvari koje ne mogu da promenim,hrabrosti da promenim one koje mogu,i mudrost da uvek pravim razliku izmedju njih.

clock-img

11.03.2012, 13:57

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

IZVORNA PORUKA: BlackBetty

nije joj zabranjen pristup sali, radi normalno, usiva nakrivo i s.re na veliko.

user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.03.2012, 15:14

clock-img

slavica.

pencil-img

1274

Nego zene,sad mi je nesto palo na pamet. Dala mi je patronazna neki spisak za bolnicu,i sad meni nesto nije jasno. Znam da vecina pominje te neke mrezaste gacice,a na tom spisku ih nemam. Znam da je to od porodilista do porodilista drugacije. Jel se u Betaniju nose te gacice,i koliko?

clock-img

11.03.2012, 15:21

clock-img

jance

pencil-img

6439

ne smes da koristis nikakav donji ves u Betaniji inace, to ti je na spisku za kuci posle Betanije. jedino ako se poradjas CR onda smes te gacice...

Bez dece kuća ne raste

clock-img

11.03.2012, 16:09

clock-img

boba 11

pencil-img

1291

Poneses gacice pa ako ti trebaju imas ne zauzimaju puno mesta a jedino njih smes da koristis.Ako ne trebaju nikom nistauser posted image

clock-img

11.03.2012, 20:45

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

sa mnom u sobi je bila zena koja je nosila najobicnije pamucne gace i niko joj nije zabranio,men je dr rekao da mogu da nosim ako hocu jedino u vreme vizite naravno bez gaca

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

11.03.2012, 22:27

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

IZVORNA PORUKA: slavica.

Nego zene,sad mi je nesto palo na pamet. Dala mi je patronazna neki spisak za bolnicu,i sad meni nesto nije jasno. Znam da vecina pominje te neke mrezaste gacice,a na tom spisku ih nemam. Znam da je to od porodilista do porodilista drugacije. Jel se u Betaniju nose te gacice,i koliko?

Ne, samo za otpust. Nema šetnje (sem do kupatila a to je u istoj sobi), nema poseta.

clock-img

12.03.2012, 09:09

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

Ja sam nosila te mrezaste gace tamo,taman ih navucem neko naidje ja skinem pa tako u kurg user posted image ,znam da ne smes da ih imas kad dodje vizita ovako mislim da mozes

clock-img

12.03.2012, 16:16

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

IZVORNA PORUKA: slavica.

nama koje smo secene nisu dopustali da ih nosimo, zenama koje nisu secene sestre daju da ih obuku ali ne i za vreme vizite...

clock-img

21.03.2012, 15:52

clock-img

biljaaNs

pencil-img

1

pozdrav svima... nova sam :) ne znam da li sam na pravom mestu da postavim pitanje ali ovako..... "tek" sam usla u treci mesec, dva puta sam bila kod dr. Todorovica na pregled i uz... prijatan jeste ali za te pare i treba da bude :) mada.... niti me je merio, niti mi je izmerio pritisak....i ostale nalaze koje kontam da bi trebao da odradi, niti me je pregledao kako Bog zapoveda...nista... samo osmeh i tri hiljade :( Mislila sam da predjem na liman kod doktorke Gordane Radovanović Ćirić... ima li neko iskustva sa njom ?!?!?!

ovaj internet je spas za nas koje smo po prvi put trudne i u nevidjenom haosu..... a sta sam sve ovde procitala vezano za Betaniju, pozelim da ostanem trudna ceo zivot hehehe user posted image

clock-img

21.03.2012, 16:27

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

Biljo dobro doslauser posted image ,u pretrazivacu ukucas temu preporucite ginekologa pa ces procitati iskustva...ja sam isla kod Radovanovicke i odlican je ginekolog jedino sto je kod nje guzva ali kdo svih koji valjaju je tako

clock-img

21.03.2012, 21:04

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Biljo, idealno ti je da ides kod dr koji ce te poroditi, tj koji radi u Betaniji. E sad naravno, sve je stvar dogovora. Ja nisam htela da mi jedan dr vodi trudnocu a drugi me poradja, tj prvi put me vidi. Naravno, svako prema mogucnostima, ja opet po tom principu i prema divnom iskustvu idem kod dr koji ce me i poroditi, kao i ranije. Pozz

clock-img

25.03.2012, 21:48

clock-img

razlicak

pencil-img

1051

Sto se Betanije tice-Hvala Bogu pa nemam nameru vise da radjam tako da sam se sa njom pozdravilauser posted image .
pre 6 godina, poradjala sam se u starom delu, bilo je sve drugacije, sestre su bile pristupacnije, obilazile porodilje, prvorotkinjama pomagale maximalno da se uspostavi dojenje, trudile se...A sada...porodila sam se pre mesec dana, novi deo bolnice, novi uslovi, nov sistem rada...na prste mozes prebrojati koliko puta te neko obidje u toku dana, da ne pricam koliko se niko ne trudi da prvorotkinjama pokaze kako da namesti dete na dojku. Samnom u sobi je bila devojka od 19 godina, ko bojagi je stavljala dete da sisa, dodju sestre i sa vrata pitaju jel sve dojite-mi vicemo da...a njeno dete stalno place i place, dok slucajno nije naisla neka starija sestra i shvatila da njeno dete uopste ne sisa i da je svo vreme gladno, plus-zenici nadoslo mleko i bradavice se sravnileuser posted image . Njihova se obuka o dojenju sastoji od snimka na tv-u koji dodju i puste ti da gledas kako neka tamo sa ogromnom bradavicom bez problema stavlja dete da sisauser posted image a sta sa onima koje nemaju tolike bradavice i muce se sa dojenjem-takve puste kuci da sve same reseuser posted image .

A kad sam bila na indukciji, krenuli naponi, a nigde nikog nema, iz sobe za indukciju vidim sestre al one ne registruju nikog...ja osecam da beba izlazi, zovem, al me niko ne cuje...i odjednom vidim dr. Vejnovica koji me jedini cuo, on dodje, pogleda me ( i dalje bez ijedne sestre), okrenu glavu prema sali i vikne-porodjaaaaj!!! E onda su se odjednom stvorile njih tri koje su me odvele do sale...Pitam se sta bi bilo da nije ona naisao???

Toliko o Betanijiuser posted image user posted image

clock-img

27.03.2012, 11:08

clock-img

pocahontas

pencil-img

1775

Ja sam cula sve najbolje o dr. Radovanovic i takodje sam htela kod nje da vodim trudnocu, medjutim njena med. sestra me otkacila i rekla da je doktorica pretrpana i da ne prima nove pacijente. Ukoliko ti je ona vec izabrani ginekolog mora te primiti, ali ukoliko nije moras se raspitati da li sad ima mesta. Ja sam inace bila da se raspitujem pocetkom februara. Nadam se da sam pomogla user posted image