cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Betanija Novi SAd

clock-img

17.02.2012, 09:39

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

IZVORNA PORUKA: serendipity

IZVORNA PORUKA: lanajelena

Zene ima li ko iskustva sa Djordjem Petrovicem(Maric poliklinika)?

Da, i to pozitivna... Ako ti treba preporuka za jos dobrih ginekologa pusti mi pp, imam iskustva sa raznim...

Hvala user posted image , ne treba meni nego drugarici a vidim da svi pisu o drugim dr pa me interesovalo da li je neko isao kod njega

Sad tek vidim i Suncicu koja ima jednu objavu pojavila se da nahvali Vejnovica i nestala user posted image

< Poruku je uredio lanajelena -- 17.2.2012 9:43:24 >

clock-img

17.02.2012, 10:23

clock-img

Nestrpljivaa

pencil-img

754

Ja imam iskustva samo sa dr Bogavac sa betanije i nije bas neka....ali dobro

clock-img

22.02.2012, 17:19

clock-img

Sandricak

pencil-img

1090

drage moje, nova am ovde pa nisam sigurna da li kuckam ovo na pravom mestu... user posted image

Student sam u Novom Sadu, trudnocu mi vodi doktorica u studentskoj ambulanti. Isla sam do sada samo jednom na Betaniju, u 12. nedelji na ekspertni uz i nisam isla vise, a sada sam u 28. nedelji.
Zanima me da li treba da nadjem nekog doktora koji ce da mi vodi trudnocu i u Betaniji ili to nije potrebno?

Evo bebac vas sve pozdravlja jednim jakim ritanjem user posted image

,,Život guta one koji se boje!``

clock-img

22.02.2012, 17:34

clock-img

Anoniman

Sandričak, dobrodošla na RRuser posted image
Trudnoću može da ti vodi i tvoja dr iz sudentske, a u Betaniji se radi ultrazvuk, ekspertni. Ako je u studentskoj dobar UZ aparat, nema potrebe da menjaš doktoricu, ako si zadovoljna, naravnouser posted image

clock-img

22.02.2012, 20:54

clock-img

jance

pencil-img

6439

da, ko sto ti je i Nedja rekla, ako si zadovoljna sa tvojom dr i vodjenjem trudnoce a trudnoca je uredna i nema problema onda ces Betaniju da vidis tek kad krene porodjaj, srecno user posted image

Bez dece kuća ne raste

clock-img

22.02.2012, 22:06

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

IZVORNA PORUKA: Nestrpljivaa

Ja imam iskustva samo sa dr Bogavac sa betanije i nije bas neka....ali dobro

No comment.user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

23.02.2012, 17:49

clock-img

Sandricak

pencil-img

1090

Hvala vam puno...

Zadovoljna sm doktoricom u studentskoj, tako da mi onda ostaje samo da cekam 15. maj i mg momcica da dodje user posted image user posted image

,,Život guta one koji se boje!``

clock-img

25.02.2012, 21:20

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Hahaha,
ne pada mi na pamet da se nastavljam sa vama zene, svako ima pravo na svoje misljenje. Uzivajte u ttrudnocama i bebicama. Svako dobro svimauser posted image

clock-img

01.03.2012, 15:54

clock-img

Victoria

pencil-img

33

Pozdrav mame da li neka od vas zna jel u Betaniji moze muz da prisustvuje porodjaju ??Naravno platili bi...samo jeli to moguce??

clock-img

01.03.2012, 15:56

clock-img

Victoria

pencil-img

33

Ima li neko od vas iskustva sa dr Stajicem koji radi i privatno i u Betaniji?

clock-img

01.03.2012, 16:22

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Victoria

Pozdrav mame da li neka od vas zna jel u Betaniji moze muz da prisustvuje porodjaju ??Naravno platili bi...samo jeli to moguce??

U Betaniji uopšte ne postoji ta opcija, nazalost.

clock-img

01.03.2012, 16:29

clock-img

jance

pencil-img

6439

ne. i tu nemadiskusije sigurna sam....

Bez dece kuća ne raste

clock-img

01.03.2012, 18:04

clock-img

Adriana83

pencil-img

623

Moze ako se prijavis u emisiju "Vreme je za bebe" Moj je prisustvovao a radjen mi je carski.

clock-img

01.03.2012, 18:33

clock-img

Victoria

pencil-img

33

Heheh nismo to imali u planu :)) inace radim na jednoj lokalnoj televiziji i kamera mi je bas puna glava prija mi sto sam na porodiljskom..A to je bas bzv u Beogradu i ako su bezobrazni sto traze da se plate bar muzevi mogu na neki nacin da prisustvuju ,takodje ja mislim i u drugim gradovima mogu...za inostranstvo da ne govorim gde naravno da moze...Samo u Betaniji nesto izmisljaju...:(

Nema na svetu ružnih žena. Postoje samo žene koje ne znaju da bi sa malo truda mogle da budu lepe...
Dior

clock-img

01.03.2012, 20:09

clock-img

jance

pencil-img

6439

IZVORNA PORUKA: Adriana83

Moze ako se prijavis u emisiju "Vreme je za bebe" Moj je prisustvovao a radjen mi je carski.

da, htedoh i ja to da kazem, al reko vec sam valjda dosadna. i moj je mogao da prisustvuje ali nije hteo user posted image
(plasio se!)

Bez dece kuća ne raste

clock-img

02.03.2012, 13:43

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Sto se tice dr Stajica, uh, on mi je usio epiziotomiju nakon prvog porodjaja... pretegnuo konce, pa sam ga spominjalaaaa... Kad sam pitala babicu sta je sad (nedelju dana posle porodjaja)... Kaze, eh pretegnuo ti je konce, ma santala sam..... Bespotrebno. Sela tek nakon tri nedelje. A drugi put me je drugi lekar jako lepo usio, ma divota, nisam ni znala da moze tako lepo to da se odradi, nakon tri dana, nista. Posle 10-tak dana sedela sam uveliko....

clock-img

02.03.2012, 23:31

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

IZVORNA PORUKA: Torbica

Ma kakvo trazenje para, nema sanse. Pacijentkinja sama ako casti, to je to, nema teorije da trazi.... To su sve zli jezici, garantujem. Vejnovic je izuzetno korektan i posten. Mnogi mu zavide pa otud takve nebulozne price. 

na zalost i ja moram da se slozim sa drugima da ovo nije tacno, mozda jeste u tvom slucaju ali je mojoj kumi otvoreno trazio pare i posto nije imala da mu da (mislila je da je dovoljno sto mu je isla svaki mesec privatno) nije dosao na porodjaj koji je bio izuzetno komplikovan i dr koji je uradio na kraju carski kaze da se to moralo znati tokom cele trudnoce... a njoj Vejnovic nista nije rekao...
i samnom u sobi je lezala jedna zenica koja je bila njegov pacijent i platila mu i dodatno, pa je dobila jedno veliko 'pozdravlja vas dr vejnovic' od sestre a on dosao sutra dan da je obidje... nije joj nista pomogao oko porodjaja..

clock-img

02.03.2012, 23:34

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

nisam nikada bila kod njega ali sam cula pozitivne komentare ali i da je skup...
ja jos jednom ponavljam, nisam imala vezu u Betaniji, a kao da sam ih imala 100.. verujem da ima svega ali nemojte da mislite negativno, eto, ja svakoj od vas zelim porodjaj i tretman kao sto sam ja imala... a bili su takvi da bih se mogla poradjati jednom mesecno...

clock-img

03.03.2012, 23:09

clock-img

Victoria

pencil-img

33

Ja sam za vejnovica cula od veoma dobre prijateljice kojoj je radio carski i kome je mesecno placala preglede da je Dr vejnovic odlican samo ga hvali...i na kraju ga je castila tj njen muz sa 150 e jer mu je na pregledeima ostavila oko 1600 e za tih 9 meseci...nista joj nije trazio isla u kliniku kod njega privatno svaki mesec i posle ga castila...A da ti treba veza -TREBA,jer ako nemas nikoga ne zarezuju te ni 5% ,a tada ti je nega i paznja najpotrebnija...na zalost u NS-u je tako i to je tuzno...I da ne zaboravim stvari koje neke ,CAST IZUZECIMA,sestre kradu dok se zene poradjaju,znam 3 drugarice kojima je nesto od stvari ukradeno dok su se poradjale ,ne nosite nista vredno i neka vam sve muz donese naknadno...

Nema na svetu ružnih žena. Postoje samo žene koje ne znaju da bi sa malo truda mogle da budu lepe...
Dior

clock-img

04.03.2012, 11:26

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

zakljucak je da je prema nekom dobar a prema nekom najgori moguci neprijatelj... iskustva su razna...
a za vezu, ne moras je imati, nisam je imala ja, znam jos neke koje nisu imale i prosle odlicno a znam one koje su imale i placale unapred i po 1000e a prosle kao bos po trnju... znaci, zavisi koliko srece imas...
nikada nisam cula da je nesto nestalo u betaniji, a i ne znam sta se vredno moze poneti... najvrednije od svega ti je mob koji je sve vreme uz tebe, ako nekom trebaju mrezasti ulosci ili spavacica onda ok... neka kradu...
npr moja drugarica se poradjala u maju prosle godine, isla privatno, castila dr, platila unapred anesteziologa da dodje da joj da epidural... kada je dobila bolove oko 4 ujutro, dr bio nedostupan, a on je trebao da zove i anesteziologa, njen muz ga je zvao do 9 ujutro, kasnije je i ukljucio tel ali se nije javljao... ona se porodila oko 11, sva sreca odlicno jeprosla a dr se javio oko 3 da kaze da mu je zao sto se nije javljao... naravno, pare nije vratio... a anesteziolog ce joj navodno dati epidural kada se bude drugi put poradjala za dzabe ..... pa sad budi pametan, placati ili ne placati, imati vezu ili ne...

clock-img

06.03.2012, 23:07

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

A sto vole ljudi da izmisljaju, pa to ti je.... Kakvih 1600 evra, cista laz. Obican UZ staje 7000, a ekspertni oko 10000. Sto znaci, da je to ukupno manje i od 1000 a kamoli 1600.... Ma i dalje imam svoj stav, mozete da pricate sta god hocete. Na ovaj komentar nisam mogla da ne odreagujem, a za ostale, ne pada mi na pamet... Svako dobro svima

clock-img

08.03.2012, 06:06

clock-img

jabukica

pencil-img

834

Ja se još uvek razmišljam da li da idem da se poradjam u Novom sadu u Betaniji ili u Vrbas, obzirom da imam opciju da u dz tražim uput, kako za NS, tako i za Vrbas. Čitam svašta na netu za Betaniju i stvarno imam frku od toga da idem tamo, a da plaćam nekom porođaj ne pada mi na pamet. Čula sam da te u Vrbasu malko više gledaju jer nemaju toliku gužvu kao NS, gde samo gledaju da te pošalju kući, pa mislim da ću se ipak opredeliti za Vrbas.

Sve što raste htelo bi da raste, neka raste i treba da raste... Duško Radović

clock-img

08.03.2012, 07:02

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Ne znam... ja bih se uvek opredelila da idem u veći klinički centar i veći grad.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

08.03.2012, 10:46

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

Meni je Stajic vodio obe trudnoce ja sam prezadovoljna sa njim user posted image

clock-img

08.03.2012, 14:27

clock-img

serendipity

pencil-img

313

Da li je neko, ko se poradjao u Betaniji, ostavljao maticne celije? Kakav je njihov odnos prema tome? Neka iskustva?