cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Betanija Novi Sad

clock-img

14.12.2011, 15:18

clock-img

zeci

pencil-img

164

zena mu je takodje ginekolog, radi isto privatno gde i on, a ne znam da li radi i drzavno, niti da li je uzela njegovo prezime ili ostavila svoje

clock-img

28.12.2011, 19:17

clock-img

roka

pencil-img

1

moju zenu odneli iz subotice u betaniji 19 decembra sledeci dan uradili carski rez (dobiosam sin) ja nazvao pitao doktora sta kako sa zenom doktor kaze sve je u redu zdravje ide nabolje rana dobro stoji.
kad mi zena dobila nazad telefon ona se javila posle svakog dana kako je joj zdravlje i kako je muce sestre da ne***u ni pet posto i da je cula kad doktor kaze sestrici da nije uspela redovno carski rez a i stim mi oko toga zavrsili pricu
u 26 meni javi zena da idem po nju jer pustaju kuci (dete prenelisu u deciji kliniku sve u redu snjim osim toga da iz betaniji sa laznim kilazom i poslali dete tamo )
kad ja otisao po zenu ona sisla obukla se otislismo da vidimo pepu i krenuli kuci kad smo stigli kuci zeni rana krvali ja sledeci dan odneo u suboticu u bolnicu kod lekara na previjanje i da vidu ranu kako stoji doktor zvao ga unutra  posle toga ja cujem moju zenu kako se dere unutra nisam znao staje u pitanju.
prvo izade doktor i kaze da sutra javice njegovoj kolegi da mi pogleda zenu al strogo da dodjemp prepodne ja danas otisao prepodnedoktor knezevic odmah preko reda mi primio zenu ja opet cujem kako se ona dere iz te sobe kad nakon 45 minuta izade plakajuci i kaze da mora da ostane u bolnicu jer ako dode kuci moze da dobije temperaturu i sepsu! Ja pitam vas dal je to normalno da iz bolnice tako da posalju zenu kuci i to da je u takvom stanje i sa privatnim kolima treba da donesem zenu sa zivom ranom koja krvari ????
kod mene betanija polozio njegov karier zauvek!!!
OSTALO NA VAMA JE DA ODLUCITE DA O KOJOJ BOJLNICU IDETE I U CIJOJ RUKU DAJETE ZENIN I BEBIN ZIVOT JER JA CEMAM DA SAD STACE BITI SA MOJOM ZENOM!!!

< Poruku je uredio Nedja RR -- 23.1.2012 20:56:02 >

clock-img

08.01.2012, 00:59

clock-img

beboni

pencil-img

35

Inspekcija u porodilištu traži ko je kriv za smrt tri novosadske bebe

Zdravstvena inspekcija danas ulazi u novosadsko porodilište kako bi ispitala nedavni slučaj smrti nerođene bebe, treći u ovoj bolnici za poslednja dva meseca...
Osvanuo je naslov u blicu na bozic..
ISKRENO SAUCESCE PORODICAMA.
Ja treba za 10 dana da se porodim u betaniji..i kada cujem ovako nesto user posted image
...hvata me strah i panika...kako cu proci...
Krajnje je vreme da se takvim stvarima stane na put. Mada u ovakvoj zemlji cisto sumnjam da je tako nesto moguce jer su pojedinci preduboko "pustili korenje"...ostaje nam jos samo da se molimo

clock-img

08.01.2012, 04:47

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

IZVORNA PORUKA: roka

moju zenu odneli iz subotice u betaniji 19 decembra sledeci dan uradili carski rez (dobiosam sin) ja nazvao pitao doktora sta kako sa zenom doktor kaze sve je u redu zdravje ide nabolje rana dobro stoji.
kad mi zena dobila nazad telefon ona se javila posle svakog dana kako je joj zdravlje i kako je muce sestre da nejebu ni pet posto i da je cula kad doktor kaze sestrici da nije uspela redovno carski rez a i stim mi oko toga zavrsili pricu
u 26 meni javi zena da idem po nju jer pustaju kuci (dete prenelisu u deciji kliniku sve u redu snjim osim toga da iz betaniji sa laznim kilazom i poslali dete tamo )
kad ja otisao po zenu ona sisla obukla se otislismo da vidimo pepu i krenuli kuci kad smo stigli kuci zeni rana krvali ja sledeci dan odneo u suboticu u bolnicu kod lekara na previjanje i da vidu ranu kako stoji doktor zvao ga unutra  posle toga ja cujem moju zenu kako se dere unutra nisam znao staje u pitanju.
prvo izade doktor i kaze da sutra javice njegovoj kolegi da mi pogleda zenu al strogo da dodjemp prepodne ja danas otisao prepodnedoktor knezevic odmah preko reda mi primio zenu ja opet cujem kako se ona dere iz te sobe kad nakon 45 minuta izade plakajuci i kaze da mora da ostane u bolnicu jer ako dode kuci moze da dobije temperaturu i sepsu! Ja pitam vas dal je to normalno da iz bolnice tako da posalju zenu kuci i to da je u takvom stanje i sa privatnim kolima treba da donesem zenu sa zivom ranom koja krvari ????
kod mene betanija polozio njegov karier zauvek!!!
OSTALO NA VAMA JE DA ODLUCITE DA O KOJOJ BOJLNICU IDETE I U CIJOJ RUKU DAJETE ZENIN I BEBIN ZIVOT JER JA CEMAM DA SAD STACE BITI SA MOJOM ZENOM!!!

Kako je ona?

clock-img

10.01.2012, 17:12

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

Zene ima li ko iskustva sa Djordjem Petrovicem(Maric poliklinika)?

clock-img

10.01.2012, 18:57

clock-img

boba 11

pencil-img

1291

Roka nadam se da je sve OK ovi u betaniji iliti kako je ja zovem BLENTANIJA su katastrofa -Sve same greske ali nas nazalost njihove greske kostaju zivotauser posted image user posted image user posted image
BTW ja kad sam odlazila iz betanije sa drugog porodjaja lepo sam se pozdravila na izlasku recima"zbogom betanijo neces me vise videti"-al sam se zaje..ala posle dve nedelje sam isla na ciscenjeuser posted image

clock-img

11.01.2012, 21:39

clock-img

serendipity

pencil-img

313

IZVORNA PORUKA: lanajelena

Zene ima li ko iskustva sa Djordjem Petrovicem(Maric poliklinika)?

Da, i to pozitivna... Ako ti treba preporuka za jos dobrih ginekologa pusti mi pp, imam iskustva sa raznim...

clock-img

23.01.2012, 20:51

clock-img

SUNCICA12

pencil-img

1

Dr Petrović će te pustiti "niz vodu" kad dođe vreme porođaja. Samo će ti "držati fige". user posted image  To su mi govorile neke komšinice, a ja im nisam verovala. Kad sam shvatila šta mogu da očekujem, otišla sam kod dr Vejnovića, pa koliko košta da košta. Čula sam svašta za njega, kako traži pare i slično. Međutim, jedino dr Vejnović razume ženu kad treba da se porodi, a njegov tim radi kao švajcarski sat. Lično mene je pregledao samo jednom pred porođaj i kada je video papire u vezi prvog porođaja koji je bio izuzetno težak i sa posledicama (na svu sreću privremenim) po dete, odmah se složio da sam za carski rez. On je srećan, kad je porodilja zadovoljna. Ni dinar mi nije tražio, ni pre porođaja niti posle prilikom vađenja konaca. Rez mi je mali, oporavila sam se za manje od 10 dana, a dete odlično. user posted image  Kad je vadio konce, na moje pitanje koliko sam dužna izričit je bio da neće ništa. Na rastanku sam mu rekla da sam izuzetno zadovolna, na šta se on samo nasmejao "od uva do uva". user posted image  Još da dodam da se seća svih porodilja kojima je radio carski rez i tačno zna koliko je koje dete bilo teško, što me je zapanjilo.user posted image  Dr Vejnović je za sve njih (kako kaže moj muž, a nek se profesor ne uvredi), Džon Vejn. user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.01.2012, 20:58

clock-img

Anoniman

Moja snaja je platila 900 evra carski rez kod Vejnovića, tražio je.

clock-img

23.01.2012, 21:22

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

moja drugarica je platila 400 e porodjaj kod vejnovica i to zato sto se druzi sa njihovim kucnim prijateljima,inace je tarifa mnogo veca.user posted image
dr cetkovic je prvi put porodio istu tu drugaricu za 300 eura, obojica su trazili pare, u pitanju je bio carsi rez oba puta

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

23.01.2012, 23:19

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Ma kakvo trazenje para, nema sanse. Pacijentkinja sama ako casti, to je to, nema teorije da trazi.... To su sve zli jezici, garantujem. Vejnovic je izuzetno korektan i posten. Mnogi mu zavide pa otud takve nebulozne price. 

clock-img

23.01.2012, 23:36

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

ja kazem da je otvoreno trazio,nema sta da lazem.
rekao je da ce poroditi ali da to kosta i rekao tarifu ali "prijateljsku"user posted image
ona nije jedina,mojoj sestri je trazio dok je bila u betaniji ali ona nije imala tako da se jadna namucilauser posted image
ovo je realnost u betaniji,svako ko to porice sigurno ima neke veze sa doktorima koji im progledaju kroz prste pa od njih ne traze

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

23.01.2012, 23:37

clock-img

Anoniman

Vejnović je najdivniji dr kog poznajem. Ima neverovatnu toplinu, a sekcije radi vrhunski! 

clock-img

16.02.2012, 23:33

clock-img

Nestrpljivaa

pencil-img

754

Ja treba da se porodim u maju i to u betaniji a vidim da bas i nije na dobrom glasu.Bojim se svega toga a i da se nesto ne desi bebi.Meni trudnocu ,,Kao'' vodi dr Bogavac valjda joj je tako prezime.

clock-img

16.02.2012, 23:43

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Torbica

Ma kakvo trazenje para, nema sanse. Pacijentkinja sama ako casti, to je to, nema teorije da trazi.... To su sve zli jezici, garantujem. Vejnovic je izuzetno korektan i posten. Mnogi mu zavide pa otud takve nebulozne price. 

Ti sad hoćeš da kažeš da ovde žene, ili recimo ja lažem? Jer ako nije tražio tebi, ne znači da nije drugima. Sve i d ti je tata rođeni, ne možeš da znaš o čemu on priča sa drugim pacijentima, nikako. i ne vidim šta ja imam njemu da zavidim, nisam ja doktor da mi je on konkurencija, niti može manje da me boli uvo za njega.

clock-img

16.02.2012, 23:49

clock-img

Anoniman

hi hi hi, ejmi vajnhaus! vidi, dr ti je na porodjaju druga rupa na svirali, babica ti je sve i svja.
inace, ako mozes otkaci bogavcevu, ja kazem da sam se porodila tako kako jesam (odjednom) samo da bih je izbegla na porodjaju. da sam bila pametnija otkacila bih je odmah! vuci ce te svaki mesec po dva puta na uz, a onda ce da izmisli nesto da bi joj dosla privatno. poslednje 2 nedelje pred porodjaj me je cimala 2x nedeljno da se vidjamo pa me je jos bezrazlozno smestila jednu noc na patologiju i silno se uvredila sto mi se ne svidja tamo. pobelela sam od muke.
sledece dete se radja kod kuce ako bude opcija ili ona ili niko!
mada, da budem fer, cula sam i da je hvale, ali i hitlera su slavili nekada....

clock-img

17.02.2012, 00:01

clock-img

Nestrpljivaa

pencil-img

754

IZVORNA PORUKA: BlackBetty

hi hi hi, ejmi vajnhaus! vidi, dr ti je na porodjaju druga rupa na svirali, babica ti je sve i svja.
inace, ako mozes otkaci bogavcevu, ja kazem da sam se porodila tako kako jesam (odjednom) samo da bih je izbegla na porodjaju. da sam bila pametnija otkacila bih je odmah! vuci ce te svaki mesec po dva puta na uz, a onda ce da izmisli nesto da bi joj dosla privatno. poslednje 2 nedelje pred porodjaj me je cimala 2x nedeljno da se vidjamo pa me je jos bezrazlozno smestila jednu noc na patologiju i silno se uvredila sto mi se ne svidja tamo. pobelela sam od muke.
sledece dete se radja kod kuce ako bude opcija ili ona ili niko!
mada, da budem fer, cula sam i da je hvale, ali i hitlera su slavili nekada....

Ma i mene vuce svaki mesec na UZ a ja kao imam vremena pa sto nebi otisla,ali neverujem da cu jos dugo tako vec mi ide na zivce.Jednom prilikom su mi sestre u betaniji rekle da je ona dobar profesor i da je svi hvale ali lose je to sto je uvek moramo cekati po 3-4 sata da bi pocela pregled.Cak sam uspela i da upadnem u konflikt sa njom zato sto nije htela da mi kaze pol bebe kao ne vidi a ja vec 20 nedelja...Mada se ja plasim i samog porodjaja,bojim se da necu moci izdrzati.

clock-img

17.02.2012, 00:18

clock-img

Anoniman

Ja se nisam prirodno porađala, ali sve žene koje jesu su izdražel. Ima jedna surova rečenica "Odavde još niko nije izašao a da se nije porodio".

clock-img

17.02.2012, 00:31

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image user posted image meni su rekle "ne boj se, nes' ostati neporodjena"
sve smo izdrzale pa i ti ces. samo ne zaboravi da dises i slusaj babicu. ja sam imala kontrakcije noc pre porodjaja (znaci puna 24 sata) i svaku sam osetila i opet, nije bilo toliko lose koliko sam ja mislila. recimo, bas gadan dan sa menstrualnim bolovima.
nemoj da brines oces ili neces izdrzati, s ove tacke gledista iskoristi preostalo vreme da se informises o nezi bebe i dojenju (ali pod obavezno, nemoj da mislis lako cu pa da te gledam tamo u temi a da ne delis korisne savete user posted image ) i ako ti pevaljka ponudi privatne konsultacije po ceni od 1800, odnosno 1300, odnosno za trudnice 1800 dinara (kao meni i kolezinici cekalici) slobodno odbij, sve sto ce ti videti privatno videce i u betaniji. nemoj dolaziti na vreme, meni nikad nije i cekali smo je najmanje 3 sata (zakaze u 10:30, ja dodjem u 12, ona u 13:30 i "odradi" 45 zena do 14h).
a za pol ... ja nisam htela da znam, bilo mi je slatko iscekvanje, planiranje ... a i rodbina je ludela user posted image

clock-img

17.02.2012, 00:36

clock-img

Nestrpljivaa

pencil-img

754

Hvala na savetima,sta cu moram izdrzati opet cu to sve zaboraviti kada dodje beba.A kada sam izdrzavala bolne menstruacije, i to bas bolne onda cu i to izdrzati.A sto se tice pevacice nepada mi napamet da joj jos idem i privatno...

clock-img

17.02.2012, 00:39

clock-img

Anoniman

pitace te, ne brini. nije nju sramota user posted image
a da ces zaboraviti - nego sta ces!
sad uzivaj, ako se potrudim i zaboravim pevaljku, drugo tromesecje mi je bilo najlepsi period u zivotu!

clock-img

17.02.2012, 00:52

clock-img

Nestrpljivaa

pencil-img

754

da znas da je i meni u prvom sam imala mucnine i to svaki boziji dan sva tri meseca a sada sam bas uzivala.Jos malo cu u trece i nadam se da cu i tada uzivati.A pevaljki necu da dozvolim da mi to pokvari.

clock-img

17.02.2012, 01:09

clock-img

Anoniman

ne daj se!
i slobodno zapitkuj ako ti zatreba

clock-img

17.02.2012, 09:05

clock-img

jance

pencil-img

6439

ja mogu da kazem da za celih 9 meseci moje trudnoce nisam dala ama bas ni paru za privatnika, sve, ama bas sve sam radila drzavno, cak i ekspertni UZ sam izboksovala da mi odrade u Betaniji, double nisam uradila uopste (al to je druga prica), tako da odgovorno tvrdim da mozes da dvojkiras lekare koji ti traze da im dodjes privatno zato sto tamo npr imaju bolji UZ aparat ili bilo sta slicno. moj dr. u DZ mi je u 14oj nedelji video da je musko na obicnom UZ, tako da nije tacno da se ne moze sve videti user posted image .

a sto se same Betanije tice, ja sam se plasila ko nevremena cele zgrade, bukvalno sam je zaobilazila, i prelazila na drugu stranu ulice kad bi morala da prodjem pored (a bila sam tamo operisana 3 godine pre porodjaja). moje iskustvo sa pretporodjajnim i porodjajnim je izuzetno dobro a nisam imala ama bas nikakvu vezu. no, ali su mene snimali za Vreme je za bebe pa to racunam kao debelu vezu user posted image . mene je baby friendly dokusurio, i to doticne nocne pedijatrijske sestrice na istom... sve ostalo je bilo sasvim ok.

da, potpisujem sta je BB napisala i to ne mogu da naglasim dovoljno : dooobro se informisi o disanju i dooobro ga nauci, najvise kako da predises napone, i jos bolje se informisi o dojenju to te molim...

Bez dece kuća ne raste

clock-img

17.02.2012, 09:38

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

IZVORNA PORUKA: Torbica

user posted image user posted image mislim da je svaki drugi komentar suvisan