cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Betanija Novi Sad

clock-img

15.08.2010, 22:13

clock-img

bojana87

pencil-img

271

Leno moja beba je bila na poluintenzivnoj i pedijatar sa poluintenzivne je dolazio kad je vizita da me informise o stanju bebe i morala sam svaki dan da potpisujem
Sto se tice CRP-a moze da se dobije i u porodjajnom kanalu,a isto tako i od gutanja mekonijalne plodove vode (to mi je rekla drugarica koja je bila na praksi u Betaniji jer zavrsava za babicu a i kuma koja radi tamo)

clock-img

16.08.2010, 08:15

clock-img

Jele

pencil-img

1863

IZVORNA PORUKA: bojana87

ako nosi naocare onda je to babica Rada

Mene je porađala Rada, ali tada nije imala dugu kosu. Divna žena, puno mi je pomogla, hvala joj. Svanulo mi je kad mi je ona došla, jer ove ostale su bile totalno nezainteresovane.
Tada mi je rekla da u septembru ove godine ide u penziju... A meni termin u novembru..

clock-img

16.08.2010, 12:49

clock-img

Anoniman

Jele , kog novembra ti je termin ?? Meni je 23 , pa da ponesem 100gr kafe ako ćemo kafenisati u isto vreme u Betaniji user posted image

clock-img

16.08.2010, 13:00

clock-img

Jele

pencil-img

1863

IZVORNA PORUKA: BubaMira

Jele , kog novembra ti je termin ?? Meni je 23 , pa da ponesem 100gr kafe ako ćemo kafenisati u isto vreme u Betaniji user posted image

Meni je 15. Znači škorpija i strelac, ako sve bude na vreme user posted image . Ma ja ću poneti kafu za tebe, a nešto žestoko za sebe i tebe, videćeš, više će ti se piti neka duplovača  user posted image

Šalim se ja naravno, ali kad sam pročitala kafu, prva pomisao mi je bio WC, pa ko veli, bolje da ja to preskočim u Betaniji i fino se opustim kod kuće... user posted image

clock-img

16.08.2010, 15:08

clock-img

Lilly*

pencil-img

3854

Žene, imam jedno pitanje koje je ustvari JAKO GADNO, tako da vas odmah molim da mi oprostite, ali moram da pitam (progoni me danima user posted image ) ONE GADLJIVE NEMOJTE ČITATI!
Interesuje me da li doktori, sestre, ili ko već to radi, kada ste u onoj sali pre porođajnog stola, kada idu od jedne do druge i gledaju koliko je otvorena (a znamo kako to proveravajuuser posted image ) da li operu ruke između dve porodilje user posted image Mislim, trebalo bi, ali ne mogu se baš nešto pohvaliti pedantnošću. Izvinjavam se još jednom!

Nemoj plakati, bata je tu

clock-img

16.08.2010, 15:46

clock-img

bojana87

pencil-img

271

99% sam sigurna da peru ali 100%  sam sigurna da stave prvo one hiruske rukavice,pa odgore one sire.(naravno posle pregleda ih bacaju user posted image )

clock-img

16.08.2010, 16:50

clock-img

Lilly*

pencil-img

3854

Hvala Bojana user posted image Videla sam svašta tamo, pa sam morala da pitam a taj deo sam prošli put preskočila pa da mogu mirne duše da idem user posted image

clock-img

17.08.2010, 08:23

clock-img

Jele

pencil-img

1863

IZVORNA PORUKA: Lilly RR

Hvala Bojana user posted image Videla sam svašta tamo, pa sam morala da pitam a taj deo sam prošli put preskočila pa da mogu mirne duše da idem user posted image

Govori tiho i nosi sataricu sa sobom user posted image Pa kad ti priđu, ti traži šake na uvid kao higijeničar nekada, pa ako nije čisto, cap...
Ja sam katastrofa što se tih stvari tiče, samo idem i prskam asepsolom, ali ovo mi na pamet nije palo.. Sve računam , valjda su dovoljno profesionalni, majku mu.
Izgleda da ću i ja da u Kesi A ponesem sataricu user posted image

clock-img

17.08.2010, 11:27

clock-img

bebablue

pencil-img

1488

Žene, imam jedno pitanje koje je ustvari JAKO GADNO, tako da vas odmah molim da mi oprostite, ali moram da pitam (progoni me danima user posted image ) ONE GADLJIVE NEMOJTE ČITATI!
Interesuje me da li doktori, sestre, ili ko već to radi, kada ste u onoj sali pre porođajnog stola, kada idu od jedne do druge i gledaju koliko je otvorena (a znamo kako to proveravajuuser posted image ) da li operu ruke između dve porodilje user posted image Mislim, trebalo bi, ali ne mogu se baš nešto pohvaliti pedantnošću. Izvinjavam se još jednom!

Bas me nista ne bi zacudilo, mozda nemaju rukavica i sredstava za pranje i dezinfekciju ruku, kao sto nemaju dovoljno sestara i dovoljno carsava (zeni koja se poradjala kad i ja su rekli "gospodjo nemojte guzvati taj carsav izmedju nogu, vec je krvav, nemamo drugih da vam damo")
Koliko sam ogorcena na Betaniju, strasno......necu vise da pisem u ovoj temi, dosadna sam.

Emocija je teska bolest, izazvana izlivom srca u glavu!

clock-img

17.08.2010, 12:05

clock-img

Jele

pencil-img

1863

Meni je laknulo kada sam videla da svaka soba sa porodiljama ima Deziderm, tako da kod nas ko god je ulazio da ''dira'' bebu (bilo sestra, doktor), prvo bi oprao ruke, pa onda istrljao Dezidermom. Što se toga tiče, stvarno su bili pedantni.
Sobe su se redovno čistile i dezinfikovale, kao i kupatila. Ja sam doduše kupatilo pre i posle upotrebe uvek dodatno istrljala što Dezidermom, što Asepsolom.
Jedino mi nije jasno to sa posteljinom... Mislim stvarno, ne razumem zašto nisu mogli da je menjaju, zašto ne nabave više? I pored tih podmetača i uložaka, ti neminovno negde makar i malo iskrvariš i na posteljinu. U krajnjoj liniji kada se pokriješ curne krv na pokrivač. E to mi je baš, baš, bezveze....

clock-img

17.08.2010, 13:04

clock-img

Podrum Š.

pencil-img

1005

Uh, a svi kažu da je sada Betanija super u odnosu na pre 8 godina kada sam prvi put bila....
(mislim da sam pisala o tome na ovoj temi...)
Joooooooooj, nemojte me plašiti prljavštinom, ništa me više ne može zastrašiti user posted image

clock-img

17.08.2010, 13:51

clock-img

Jele

pencil-img

1863

IZVORNA PORUKA: Podrum Š.

Uh, a svi kažu da je sada Betanija super u odnosu na pre 8 godina kada sam prvi put bila....
(mislim da sam pisala o tome na ovoj temi...)
Joooooooooj, nemojte me plašiti prljavštinom, ništa me više ne može zastrašiti user posted image

Ma nije prljavo, stvarno, bar nije bilo prošle godine. Kupatilo bi po meni moglo da bude bolje, da promene te dotrajale baterije kvalitetnijima, ali su nam sobe stvarno redovno ribali. Kupatilo dele dve sobe, tako da ćeš svakako pre tuširanja dezinfikovati makar ono za šta se hvataš, nikad ne znaš ko je pre tebe bio.
Nemoj se brinuti!

clock-img

17.08.2010, 14:52

clock-img

Anoniman

Govori tiho i nosi sataricu sa sobom user posted image Pa kad ti priđu, ti traži šake na uvid kao higijeničar nekada, pa ako nije čisto, cap...
Ja sam katastrofa što se tih stvari tiče, samo idem i prskam asepsolom, ali ovo mi na pamet nije palo.. Sve računam , valjda su dovoljno profesionalni, majku mu.

SATATATARAAAAAAAAAA :)))) KLIK , obavezno , mori KLIK user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=CB8PSULvRIA

< Poruku je uredio BubaMira -- 17.8.2010 14:53:27 >

clock-img

17.08.2010, 14:58

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Jele

Nisam dobro citirala , dakle , onaj video je za Jele  user posted image

clock-img

17.08.2010, 15:15

clock-img

Podrum Š.

pencil-img

1005

IZVORNA PORUKA: BubaMira

SATATATARAAAAAAAAAA :)))) KLIK , obavezno , mori KLIK user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=CB8PSULvRIA

SATATATARAAAAAAAAAAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.08.2010, 15:26

clock-img

bojana87

pencil-img

271

IZVORNA PORUKA: Jele

Meni je laknulo kada sam videla da svaka soba sa porodiljama ima Deziderm, tako da kod nas ko god je ulazio da ''dira'' bebu (bilo sestra, doktor), prvo bi oprao ruke, pa onda istrljao Dezidermom. Što se toga tiče, stvarno su bili pedantni.
Sobe su se redovno čistile i dezinfikovale, kao i kupatila. Ja sam doduše kupatilo pre i posle upotrebe uvek dodatno istrljala što Dezidermom, što Asepsolom.
Jedino mi nije jasno to sa posteljinom... Mislim stvarno, ne razumem zašto nisu mogli da je menjaju, zašto ne nabave više? I pored tih podmetača i uložaka, ti neminovno negde makar i malo iskrvariš i na posteljinu. U krajnjoj liniji kada se pokriješ curne krv na pokrivač. E to mi je baš, baš, bezveze....

jele sta dati kazem,ja sam 8 dana u istoj posteljini lezala i isto su mi rekli da nemaju drugu da mi daju...
uzas
sve sam molila boga da me prebace u drugu sobu da dobijem cistu posteljinu ali nista od toga.
jedno vece mi je jedna sestrica dala krisom cebe da nikome ne kazem i da ga ujutru stavim u kasetu da druge zene ne bi trazile.Sramota

clock-img

17.08.2010, 15:35

clock-img

Podrum Š.

pencil-img

1005

Užas!!!
Nemam reči.,
Bela kuga????????????
Pa šta drugo i da bude s obzirom na tretman?
Ja sam danas imala sa nekim drugima momenat za user posted image , ne dao im Bog neku glupost ima da napravim user posted image  (nemam više dvadeset i koju pa da budem fina i ćutljiva, sada sam zver!!!)

http://www.ringeraja.rs/forum/m_425041/mpage_2/tm.htm#482143

clock-img

17.08.2010, 21:47

clock-img

Jele

pencil-img

1863

Uspela sam da otvorim video, e tako ćemo mi porodilje sa doktorima, ha, ha user posted image
SATATATARAAAAA!!!user posted image

clock-img

17.08.2010, 21:51

clock-img

Podrum Š.

pencil-img

1005

user posted image user posted image user posted image

...s vrha brda svaka staza vodi nizbrdo...

clock-img

17.08.2010, 22:00

clock-img

Jele

pencil-img

1863

IZVORNA PORUKA: bojana87

jele sta dati kazem,ja sam 8 dana u istoj posteljini lezala i isto su mi rekli da nemaju drugu da mi daju...
uzas
sve sam molila boga da me prebace u drugu sobu da dobijem cistu posteljinu ali nista od toga.
jedno vece mi je jedna sestrica dala krisom cebe da nikome ne kazem i da ga ujutru stavim u kasetu da druge zene ne bi trazile.Sramota

Ajde da se izdrže 2 obavezna, ali 8 dana, previiiše je. Mislim da ću nositi posteljinu sa sobom ovaj put ili ću reći mm da mi donese, neće mi sve stati u veliki kofer, porodični user posted image

clock-img

17.08.2010, 22:06

clock-img

Podrum Š.

pencil-img

1005

Ja kao spakovala torbe A B C... kada na to dodam i torbu za matične ćelije...
Kao da se selim... Pita mm da li i luster nosim?

clock-img

17.08.2010, 22:58

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

zene nakupujte puno onih podloga za porodilje i izdrzacete menjate ispod sebe a ja se tamo nisam pokrivala jer je bilo pakleno,peskiric pod glavu

clock-img

17.08.2010, 23:03

clock-img

red sonia

pencil-img

633

ja sam se osula od njihove posteljine,izasla mi neka alergija po rukama i nogama,ne znam cime je peruuser posted image

clock-img

17.08.2010, 23:03

clock-img

Podrum Š.

pencil-img

1005

Da, te podloge su me i prošli put spasile. I posle za kod kuće.
Nego, poneti ili ne poneti bade mantil. Znam, toplo je, ali, nekako si i pokriven kada ideš ogrnut (vizuelno)user posted image

clock-img

17.08.2010, 23:06

clock-img

Lilly*

pencil-img

3854

Ja sam spakovala b. mantil, i prošli put sam ga nosila, nekeko mi je bzvz da šetam u spavaćici, pa još bez grudnjaka user posted image

Poslednji tekstovi

article-img