IZVORNA PORUKA: BubaMira
A što bi ih plaćala ??? Koliko sam ja obaveštena , načelnica Betanije je strogo zabranila mitologiju , korupcivizam i renesansu , tako da ne treba ni razmišljati o tome . Jedno je da se dogovoriš sa anesteziologom , ali meni nedaj Bože da neko traži pare za ono za šta je već plaćen , mislim da bi iskoristila onaj telefon za prava pacijenata .
Moze sve u Betaniji i mitologija, korupcija i renesansa
, samo se dogovoris, svi ocekuju lovu posle obavljenog posla: "Dobro vece (kod mene je bilo vece
), porodjaj je protekao u redu, rodjena devojcica tolika i tolika....da,da,da tu sam ja celu noc, mozete doci kada vam odgovara..."
Mada meni je bilo najbitnije da sestre na odeljenu budu ok, a u sustini, mahom su to napaljene klinke, koje misle da su
, drske i bezobrazne, bitnije od doktora, ali posto si prvorotka i ne znas nista cutis i ponizno se izvinjavas sto je zoves da ti pokaze kako da podojis svoju bebu iako su one 99% aspide.
A vrlo interesantno je to sto ti patronazna posle porodjaja donese anonimnu anketu koju nas ministar zdravlja zahteva da porodilje popune, jedino navodjeci porodilist gde ste se porodile, izmedju ostalog ima i pitanje "Sta bi ste promenili u porodilistu u kom ste se porodile?", vrlo lak odgovor SVE ZAPOSLENE, pocevsi od sestara u Baby Friendly programu, ko ga izmisli