cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Betanija Novi SAd

clock-img

18.05.2010, 10:34

clock-img

Jelena27

pencil-img

26

IZVORNA PORUKA: VERA980

IZVORNA PORUKA: Tasha RR

A kako ćete da se prepoznate? Predlažem da ne zaboravite karamfile kada krenete na porođaj! user posted image user posted image user posted image user posted image

Šalim se malko.

HA HA HA...a sifra...Imate li vazelina? ili lanolinauser posted image

Hahahahah dobre ste!!!Pa nek bude sifra imate li lanolina,to nam pre treba nego vazelin!!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.05.2010, 13:32

clock-img

trba

pencil-img

81

IZVORNA PORUKA: lanajelena

ja mogu da ti preporucim dr koji ti nece praviti problem sto ides privatno,ja sam kod njega uzimala sve upute,cak ponekad isla i na uz,oni se obicno ljute kad cuju da ides privatno ali on ne boli ga uvo a super je dr,malo zbunjen ali odlican ginekolog i nije velika guzva kod njega jer je novi u dz ,to je na limanu 4 dr Srbisa Milicevic nadam se da smem da napisem ako ne izvinjavam se 

Vidis :) iskustva se razlikuju od slucaja do slucaja....jabas suprotno imam veoma lose iskustvo sa spomenutim doctorom...rekla bih da ga kako kazes  "boli UVO" ali ne samo za izdavanje papircica vec i za probleme koje bi trebao da resi...da li zbog neznanja ili...

clock-img

21.05.2010, 12:30

clock-img

gagins

pencil-img

680

A kako ćete da se prepoznate? Predlažem da ne zaboravite karamfile kada krenete na porođaj! user posted image user posted image user posted image user posted image

Šalim se malko.

E Tashke,tako smo se lenajelena i ja dogovorile da se nadjemo i upoznamo u Betaniji a pojma nismo imale kako izgleda ona druga.A posto sam ja bila na CR,a ona na prirodni nije bilo sanse da se vidimo.A zamisli onda,isti dan smo pustene kuci i na otpustu se obe zadesimo u svlacionici i nemam pojma kako skontamo i upoznamo seuser posted image .
Eto,vidis da karanfili i nisu potrebni!user posted image

clock-img

21.05.2010, 12:34

clock-img

Anoniman

Nemoj tako molim te, žena nije lEnajelena nego lAnajelena. Ja sam dobila packu od nje zbog te greške. user posted image

clock-img

21.05.2010, 12:57

clock-img

gagins

pencil-img

680

AAAAAAAAAAAAAAAAA,ubice me,ja je i u telefonu tako ukucala,auuuuuuu,ma ja kad prvi put procitam nesto to tako ostaje do kraja,dzaba ti mene prepravljasuser posted image .Izvini Jeco,prepravljam telefon odmah!

clock-img

21.05.2010, 14:49

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

ju ju ju zene moracu detetu zbog Vas ime da menjam user posted image
Trbo verovatno je to tako ali kod svakog dr ima razlicitih iskustava ...npr mojoj sestri su rekli da ima kondilome i ona se mnogo bojala da ide kod ginekologa dok je ja nisam naterala da dodje kod Milicevica on joj je odmah rekao da to nije istina pregledao je,cak je i stavio neku mast da proveri i na kraju joj zakazao uz da bi joj proverio zasto ime bolne cikluse...ne bi to odradila vecina dr u dz...bas se potrudio

clock-img

23.05.2010, 09:44

clock-img

vbjb

pencil-img

40

Jel ima neko "sveze" iskustvo sa epiduralom u Betaniji?

clock-img

23.05.2010, 09:52

clock-img

Anoniman

Vbjb,mislim da nema,ali eto neko ce napisati ako ima.

clock-img

23.05.2010, 10:03

clock-img

lothroniell

pencil-img

1402

Noc posle mene, znaci 28og, moja poznanica se poprodila sa epiduralom, kaze da je super i sve je proslo ok. To je jedino sto znam... user posted image

¸¸ja volim sve što se kreće jer sve što se kreće kreće se po zakonima mirovanja i smrti volim sve istine koje nisu obavezne jer prava istina je stidljiva kao miris.¸¸

clock-img

23.05.2010, 13:49

clock-img

vbjb

pencil-img

40

hvala, i to je nesto. Meni je termin 6.6. a nikako da ukapiram da li treba da se sa nekim dogovorim oko epidurala, unapred nesto uplatim i sl.
Tako da je svaka informacija dobro dosla...

clock-img

23.05.2010, 17:21

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

ja sam vec pisala mozda na prethodnoj stranici sta sam cula dok sam lezala u betaniji od devojke koja je primala epidural to ti je od proslog meseca informacija

clock-img

24.05.2010, 13:22

clock-img

Yell

pencil-img

55

u vezi sa iskustvima u Betaniji ne bih imala mnogo šta.. ja sam se porodila 2005., u starom delu, nisam imala nikakvu vezu a sve je proteklo sasvimu redu. Sestre su bile normalna bića, nije bilo nikakve nervoze, bile su strpljive sa svakom porodiljom, a u mojoj sobi, gde nas je bilo 6, bilo je baš svakakvih..svakoj je sve objašnjeno što je pitala, bila je jedna ženica koja je imala problema jer melko nije htelo lepo da krene, pa su je sestre masirale, mazale joj grudi nekim kremicama i posle dva dana eto mlekca! Redovno su nas prale, menjale posteljinu.. I doktori su dolazili, sve je nekako bilo normalno.. user posted image .

Pre 5 mesecimoja prijateljica se porodila tamo, ni ona nije imala nikakvu vezu, bile su njih dve u dvokrevetnoj sobi, bebe kod njih (u Betaniji je Baby friendly program), sestre bile kad god zatreba, plus što je njima bila prednost jer je zgrada nova i kupatilo ide na dve sobe...kod nas je bilo kupatilo na 6 soba user posted image ali ni to nije strašno. Ipak smo mi tamo 3-4 dana , treba sebe psihiči pripremiti na to da je to sve vrlo kratko i prolazno.. user posted image

clock-img

24.05.2010, 13:29

clock-img

Anoniman

user posted image

clock-img

24.05.2010, 14:39

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

Yell pa ti sad kad budes u novom delu bice ti kao da si u banju dosla user posted image ...kupatilo,tv(pink) po ceo dan i noc 

clock-img

24.05.2010, 14:48

clock-img

bebablue

pencil-img

1488

Jel neko uspeva da otvori sajt Betanije ili samo mene zeza?

Emocija je teska bolest, izazvana izlivom srca u glavu!

clock-img

24.05.2010, 14:49

clock-img

Yell

pencil-img

55

Yell pa ti sad kad budes u novom delu bice ti kao da si u banju dosla user posted image ...kupatilo,tv(pink) po ceo dan i noc 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
hmmm, još i pedikira da naručim! user posted image

clock-img

24.05.2010, 14:51

clock-img

Yell

pencil-img

55

IZVORNA PORUKA: bebablue

Jel neko uspeva da otvori sajt Betanije ili samo mene zeza?

zezao je imene pre neki dan! tek sledeći dan sam ga uspela pogledati

clock-img

28.05.2010, 23:40

clock-img

borjelavitazelen

pencil-img

7

Sto ocrniste Bogavac? Poradjala me zena na carski 2 puta. Sve bez dinara jednog cak sam isla kod nje i privatno kad nije stizala na betaniji da me primi i to bez placanja...znaci nije od onih (kakve ste pominjali ovde) da traze da dodjes privatno da bi platila. Drugi put mi je na cr radila spinalnu isto bez icega samo sam je par nedelja pre pitala da li to mozei dogovorile smo se. Da li je potrebno da kazem da ni to nisam posebno platila? ;D Sad sam trudna treci put i isto cu kod nje :Duser posted image

clock-img

07.06.2010, 15:50

clock-img

VERA980

pencil-img

50

IZVORNA PORUKA: Jelena27

user posted image user posted image user posted image VERA980 bas mi je drago tu su nam termini pa nece biti neverovatno da se sretnemo i upoznamo!!!Pozdrav za tebe!!!user posted image user posted image user posted image

Eh,moj malisa je tvrdoglav na roditelje! Povrh svega omasili mi termin,tj u pitanju je 6.6!Mada vec i sada kasni user posted image ,a ti?user posted image

clock-img

07.06.2010, 18:08

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

IZVORNA PORUKA: borjelavitazelen

Sto ocrniste Bogavac? Poradjala me zena na carski 2 puta. Sve bez dinara jednog cak sam isla kod nje i privatno kad nije stizala na betaniji da me primi i to bez placanja...znaci nije od onih (kakve ste pominjali ovde) da traze da dodjes privatno da bi platila. Drugi put mi je na cr radila spinalnu isto bez icega samo sam je par nedelja pre pitala da li to mozei dogovorile smo se. Da li je potrebno da kazem da ni to nisam posebno platila? ;D Sad sam trudna treci put i isto cu kod nje :Duser posted image

ja sam cula da nema pristup sali...mada je to mozda zastarela informacija

clock-img

07.06.2010, 18:21

clock-img

Anoniman

Što nema pristup sali? 

clock-img

07.06.2010, 18:51

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Mene je Bogavac porodila, a sad u petak drugaricu na CR, tako da radi.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

08.06.2010, 13:58

clock-img

ivak

pencil-img

115

IZVORNA PORUKA: trba

ja mogu da ti preporucim dr koji ti nece praviti problem sto ides privatno,ja sam kod njega uzimala sve upute,cak ponekad isla i na uz,oni se obicno ljute kad cuju da ides privatno ali on ne boli ga uvo a super je dr,malo zbunjen ali odlican ginekolog i nije velika guzva kod njega jer je novi u dz ,to je na limanu 4 dr Srbisa Milicevic nadam se da smem da napisem ako ne izvinjavam se 

Vidis :) iskustva se razlikuju od slucaja do slucaja....jabas suprotno imam veoma lose iskustvo sa spomenutim doctorom...rekla bih da ga kako kazes  "boli UVO" ali ne samo za izdavanje papircica vec i za probleme koje bi trebao da resi...da li zbog neznanja ili...

Da li biste mi napisali vase iskustvo sa pomenutim doktorom. Moze i PP. Neznam kod koga da krenem u DZ kod njega sam zakazala pa bi mi vase iskustvo znacilo puno.user posted image

"Život ne znači čekati da oluje prođu...Život znači naučiti kako plesati na kiši."

clock-img

09.06.2010, 18:50

clock-img

VERA980

pencil-img

50

E sad jedno pitanjce...da li se u Betaniji daju neki lekovi za ublazavanje bolova??? Podrazumeva se da porodjaj nije #dogovoren#. Molim da mi neko sto pre odgovori user posted image

clock-img

09.06.2010, 20:31

clock-img

Anoniman

Meni su se nasmejali kad sam rekla da me boli svaki deo tela, rekli su samo pa šta hoćeš, sad si se porodila...možda i daju ako baš tražišuser posted image