cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Betanija Novi SAd

clock-img

17.05.2010, 01:26

clock-img

Jelena27

pencil-img

26

VERA980 kad ti je termin?Meni je termin 02.06.i ja cu uskoro u Betaniju!Prvi porodjaj odnosno susret sa Betanijom mi je bio blagi uzas 3 dana sam lezala na sugavoj patologiji dok se nisam porodila jer sam prosla termin pa su me moji ostavili!Katastrofa!Sestrice su ok,ali glavna sestra je uzasna tretira zenice ko da su najveci olos!O nacelniku da nepricam cuvenom dok.Milasinovicu koji je svako jutro pijan ko drezga cist debil od coveka treba mu zabraniti da radi!!!Mene je sa sinom pregledao mrtav pijan i rekao mi"Mama danas je 9.maj dan pobede vi se poradjate",a ja ni kontakcije ni bilo kakve bolove!Zatim mi je uradio zadnji ultrazvuk i citiram"Jebote kolika glavuskara ti to nema sanse da izbacis prirodnim putem,a i ovaj glavonja je preko 4kg"!Boze u tom trenutku sam pomislila nasta to moje dete lici kad on tako govori,sta li cu ja roditi!Na kraju da neduzim i ne davim  rodila sam sina 3,570kg i dugacak 48cm potpuno zdravog sa ocenama 10\10!user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.05.2010, 11:56

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

ja bih htela da vodim trudnocu u betaniji pa ako neko moze da mi kaze iskustva i koji gin.je najbolji i najprijatniji,znaci da je strucnjak i da je ljubazan,valjda ne trazim puno user posted image i zanima me jel kad tamo vodim trudnocu placam nesto i da li mogu sve analize tamo da radim ili moram u dom zdravlja po upute pa onda negde da vadim krv? nadam se da ste me shvatileuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

17.05.2010, 11:57

clock-img

Anoniman

Mislim da u Betaniji ne može da se vodi trudnoća, ali nemoj me držati za reč. Mislim da se u Betaniju ide sa uputima iz DZ.

clock-img

17.05.2010, 12:20

clock-img

Anoniman

Mislim kao i Tasha!Ja sam sa uputima isla na svaki pregled na koji me je dr slao iz DZ.Bez uputa nista.

clock-img

17.05.2010, 12:26

clock-img

Dora

pencil-img

3456

xexe, ja sam i ovaj put na sreću zaobišla Betaniju. Porodila sam se u Zrenjaninu i zaista, sve je bilo savršeno. Sve pohvale svima, od spremačica, servirki, preko sestara, babica pa do doktorauser posted image

(nije tema ali bilo je jače od mene)user posted image

clock-img

17.05.2010, 12:33

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

a ja cula da moze u betaniji da se vodi trudnoca i da ne moram da vijam dr za upute nego da sve obavljam u betaniji. znaci nista od togauser posted image onda mi ne gine cekanje po 5 sati i moljakanje dr za upute i ostale gluposti user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

17.05.2010, 12:37

clock-img

Anoniman

A zašto želiš da vodiš trudnoću u Betaniji?

clock-img

17.05.2010, 13:22

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

user posted image user posted image user posted image jednom i ja da se slozim sa Tashom...zasto bas u Betaniji?ako vec neces privatno imas skroz ok dr i u dz 

clock-img

17.05.2010, 13:26

clock-img

bebablue

pencil-img

1488

IZVORNA PORUKA: isidora88

a ja cula da moze u betaniji da se vodi trudnoca i da ne moram da vijam dr za upute nego da sve obavljam u betaniji. znaci nista od togauser posted image onda mi ne gine cekanje po 5 sati i moljakanje dr za upute i ostale gluposti user posted image

isidora, mislim da nema tolikog cekanja, jer se sada sve zakazuje, a dr u domu zdravlja koji ti vodi trudnocu, zna kada se sve obavlja i za to ti daje upute, a takodje ti i zakazuje kada je potrebno da se javis kod njega/nje na kontrole.

Emocija je teska bolest, izazvana izlivom srca u glavu!

clock-img

17.05.2010, 13:27

clock-img

Mari86

pencil-img

2202

Mozda je malo off...ali da li te upute daju i doktori ako se privatno vodi trudnoca? user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

clock-img

17.05.2010, 13:30

clock-img

bebablue

pencil-img

1488

IZVORNA PORUKA: Mari86

Mozda je malo off...ali da li te upute daju i doktori ako se privatno vodi trudnoca? user posted image

Nece to priznati u drzavnim ustanovama, ne verujem bar.

Emocija je teska bolest, izazvana izlivom srca u glavu!

clock-img

17.05.2010, 13:30

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

Mari ja sam isla privatno ali sam za sve upute morala u dz

clock-img

17.05.2010, 13:36

clock-img

Mari86

pencil-img

2202

IZVORNA PORUKA: lanajelena

dobro samo da znam...to onda znaci da moram izabrati svog ginekologa u DZ jel tako?!
Ja ne idem u DZ pa zato pitam...ne pamtim kada sam isla user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

clock-img

17.05.2010, 13:40

clock-img

diamond

pencil-img

823

IZVORNA PORUKA: Mari86

IZVORNA PORUKA: lanajelena

dobro samo da znam...to onda znaci da moram izabrati svog ginekologa u DZ jel tako?!
Ja ne idem u DZ pa zato pitam...ne pamtim kada sam isla user posted image

možeš ići kod privatnog dr, ali sve što treba da se uradi u državnim, mora ti uput dati dr iz dz, uključujući i uput za porođaj...user posted image

clock-img

17.05.2010, 13:46

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

htela sam u betaniji da vodim trudnocu jer bi tako upoznala vise sestri i doktora pa bih mozda imala bolji tretman na porodjajuuser posted image malo je off ali koji dz je najbolji,tj kod kod dr da idem? ja cu zdravstvenu knjizicu srediti u junu pa tada planiram da idem kod drzavnom dr a do tada kod privatnika user posted image
saljite mi na pp sa kojim dr ste bile zadovoljne i koga da izbegavam.

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

17.05.2010, 15:35

clock-img

Jelena27

pencil-img

26

Pozdrav drage moje user posted image !Kako ste,kako se osecate?!
Isidora88 ja sam ti prvu trudnocu pre dve godine vodila u dz u "Zmaj Ognjena Vuka"kod dok.Bjelajca i hvala bogu sve je bilo super trudnocu bukvalno nisam ni osetila kod njega sam isla samo po upute i neke sitne kontrole!Sada kad sam ostala u drugom stanju htela sam opet da mi on vodi trudnocu medjutim jako sam se razocarala u njega,postao je jako bezobrazan i nije hteo da mi da uput za Betaniju da tamo uradim prvi ekspertni ultrazvuk vec da idem kod njega privatno!Tako da sam poludela i posvadjala se sa njim i momentalno na salteru raskinula ugovor sa njim!Preko nekih prijateljica sam saznala da dz na Limanu ima ekstra osoblje od sestara do doktora!Tako sam tamo presla i prezadovoljna sam!Trudnocu mi vodi dok.Gordana Radovanovic i stvarno sam prezadovoljna i njom i sestrama na odeljenju!Svi su jako ljubazni i predusretljivi,a ne ko sestre u Zmaju!E da dosad sam samo cula reci hvale za doktorku i stvarno sam se uverila u to,svakoj trudnici maksimalno posveti paznju i saslusa svaki njen problem!!!Toliko od mene nadam se da te nisam smorila i da sam ti bar malo pomogla!!!Pozdrav!user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.05.2010, 16:46

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

ja mogu da ti preporucim dr koji ti nece praviti problem sto ides privatno,ja sam kod njega uzimala sve upute,cak ponekad isla i na uz,oni se obicno ljute kad cuju da ides privatno ali on ne boli ga uvo a super je dr,malo zbunjen ali odlican ginekolog i nije velika guzva kod njega jer je novi u dz ,to je na limanu 4 dr Srbisa Milicevic nadam se da smem da napisem ako ne izvinjavam se 

clock-img

17.05.2010, 16:50

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

tek sad citam Jelenin post,dr Radovanovic ti je super ja sam kod nje isla redovno na preglede medjutim jako je tesko kod nje zakazati,probaj meni je bilo kod ovog dr super jer sam zakazivala nedelju ranije a kod Radovanovic cak i mesec dana treba unapred zakazati

clock-img

17.05.2010, 18:05

clock-img

bojana87

pencil-img

271

IZVORNA PORUKA: Jelena27

Pozdrav drage moje user posted image !Kako ste,kako se osecate?!
Isidora88 ja sam ti prvu trudnocu pre dve godine vodila u dz u "Zmaj Ognjena Vuka"kod dok.Bjelajca i hvala bogu sve je bilo super trudnocu bukvalno nisam ni osetila kod njega sam isla samo po upute i neke sitne kontrole!Sada kad sam ostala u drugom stanju htela sam opet da mi on vodi trudnocu medjutim jako sam se razocarala u njega,postao je jako bezobrazan i nije hteo da mi da uput za Betaniju da tamo uradim prvi ekspertni ultrazvuk vec da idem kod njega privatno!Tako da sam poludela i posvadjala se sa njim i momentalno na salteru raskinula ugovor sa njim!Preko nekih prijateljica sam saznala da dz na Limanu ima ekstra osoblje od sestara do doktora!Tako sam tamo presla i prezadovoljna sam!Trudnocu mi vodi dok.Gordana Radovanovic i stvarno sam prezadovoljna i njom i sestrama na odeljenju!Svi su jako ljubazni i predusretljivi,a ne ko sestre u Zmaju!E da dosad sam samo cula reci hvale za doktorku i stvarno sam se uverila u to,svakoj trudnici maksimalno posveti paznju i saslusa svaki njen problem!!!Toliko od mene nadam se da te nisam smorila i da sam ti bar malo pomogla!!!Pozdrav!user posted image user posted image user posted image

i ja imam jako lose iskustvo sa Bjelajcem,ali privatno.

clock-img

17.05.2010, 18:43

clock-img

bojana87

pencil-img

271

cao
da li si mozda trenutno osigurana preko nekog od roditelja i da li si student?
ja imam predivnu lekarku koja mi vodi trudnocu u studentskoj ambulanti i ona je spasila i bebicu i mene pre 2 meseca

clock-img

17.05.2010, 18:44

clock-img

VERA980

pencil-img

50

Auh,znaci bice cupavo!!!user posted image Mozda se i upoznamo tamo,meni je termin 1.6user posted image

clock-img

17.05.2010, 19:23

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

hvala vam puno na informacijama jer mi jako znace user posted image
nisam jos uopste osigurana user posted image tako da za sada idem kod privatnika za sve ali posto se udajem za manje od 2 nedelje bicu osigurana preko mm pa cu onda moci da vodim trudnocu drzavno ali cu ici i privatno kad budem imala viska para jer jako volim da gledam bebu na UZ a u dz ga bas i ne rade cesto. jos jednom hvala svima na pomoci user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

18.05.2010, 00:15

clock-img

Jelena27

pencil-img

26

user posted image user posted image user posted image VERA980 bas mi je drago tu su nam termini pa nece biti neverovatno da se sretnemo i upoznamo!!!Pozdrav za tebe!!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.05.2010, 09:17

clock-img

Anoniman

A kako ćete da se prepoznate? Predlažem da ne zaboravite karamfile kada krenete na porođaj! user posted image user posted image user posted image user posted image

Šalim se malko.

clock-img

18.05.2010, 09:40

clock-img

VERA980

pencil-img

50

IZVORNA PORUKA: Tasha RR

A kako ćete da se prepoznate? Predlažem da ne zaboravite karamfile kada krenete na porođaj! user posted image user posted image user posted image user posted image

Šalim se malko.

HA HA HA...a sifra...Imate li vazelina? ili lanolinauser posted image