writing-img

RE: Betanija Novi SAd

clock-img

18.02.2010, 10:36

clock-img

Anoniman

Za prirodan porođaj? Svašta! user posted image

clock-img

18.02.2010, 10:49

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

sto se tice dr Bogavac moj savet ti je da je zaobidjes u siiiiiiiiiiiiirokom luku

a sto se tice epidurala to sad prvi put cujem...i mislim da to nije istina....meni su to isti rekli ali sam dobila epidural, navodno ne moze da ga dobije ko hoce ne mozes da dodjes i kazes ja hocu epidural, vec mora da se plati ili da imas vezu.Ali kad placas dobijas racun i sve uredno

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

clock-img

18.02.2010, 12:56

clock-img

bojana87

pencil-img

271

radi se epidural
kuma mi je u betaniji anesteziolog,mada se ja o epiduralu nisam raspitivala koliko i sta treba,i koliko ranije jer nisam zainteresovana za njega

clock-img

18.02.2010, 13:00

clock-img

bojana87

pencil-img

271

IZVORNA PORUKA: Pretty78

sto se tice dr Bogavac moj savet ti je da je zaobidjes u siiiiiiiiiiiiirokom luku

slazem se sa tobom oko dr.Bogavac.
meni se ona ni malo ne dopada
Moja mama je pre par godina imala kod nje rutinsku operaciju i zbog njene "greskice" jedva ziva ostala.
A meni je ona zapala kada sam imala obilno krvarenje,pa sam prvo cekala 45 minuta na hodniku da me primi jer je isla na drugo odeljenje da popije kafu (poslata sam na patologiju kao hitan slucaj),da bi se usred pregleda javila mami na telefon da joj kaze sta hoce za rucak user posted image

clock-img

18.02.2010, 13:32

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

IZVORNA PORUKA: bojana87

Moja mama je pre par godina imala kod nje rutinsku operaciju i zbog njene "greskice" jedva ziva ostala.
A meni je ona zapala kada sam imala obilno krvarenje,pa sam prvo cekala 45 minuta na hodniku da me primi jer je isla na drugo odeljenje da popije kafu (poslata sam na patologiju kao hitan slucaj),da bi se usred pregleda javila mami na telefon da joj kaze sta hoce za rucak user posted image

Koliko ja znam ona je bila suspendovana na neko vreme jer je nesto za**bala debelo....uglavnom zena je malkice khm.....

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

clock-img

18.02.2010, 13:40

clock-img

bojana87

pencil-img

271

Koliko ja znam ona je bila suspendovana na neko vreme jer je nesto za**bala debelo....uglavnom zena je malkice khm.....

neka se niko ne naljutiuser posted image , ali meni ta zena izgleda kao da je na nekim teškim drogama
možda ona i jeste profesionalac,ali...

drugarica moja koja se pre 2 nedelje prevremeno porodila je dok nije ostala trudna isla kod nje privatno,a kada je pocela da se otvara Bogavčeva je došla i rekla joj,pored sve njene muke "tako ti i treba kada kada si isla kod nekih šklj lekara.Da si nastavila da dolazis kod mene do ovoga ne bi doslo"
Strasno.
Na kraju je devojka htela da ode iz bolnice zbog turiranja doticne.

clock-img

18.02.2010, 13:44

clock-img

Anoniman

...meni je ta Bogavac bukvalno spasila život.... da nije bilo te njene vriske  (derala se na sestru koja nije mogla da se pomeri koliko se uplašila, *ebo je , nije ona za taj posao i naravno da nije !) - ko zna šta bi bilo sa mnom...  tako da, ima tazličitih mišljenja user posted image

clock-img

18.02.2010, 13:45

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

neka se niko ne naljutiuser posted image , ali meni ta zena izgleda kao da je na nekim teškim drogama
možda ona i jeste profesionalac,ali...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja kad sam lezala u Betaniji i kad ona dolazi na odeljenje a ja laaaaaaaaaaaaagaaaaaaaaaaaaano smugnem do wc-a....zena je ista ko ona iz serije Bracne Vode ako gledas......K A T A S T R O F A !!!

clock-img

18.02.2010, 13:53

clock-img

bojana87

pencil-img

271

hahahah jeste user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.02.2010, 13:56

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

meni je Novakovka legenda ziva ne znam da li je znas ali je zenaaaaaaa geeeenijeeeeeee

clock-img

18.02.2010, 14:00

clock-img

bojana87

pencil-img

271

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

meni je Novakovka legenda ziva ne znam da li je znas ali je zenaaaaaaa geeeenijeeeeeee

da znam je.Radila mi je jednom expertni i bila sam odusevljena s njom
neverovatno koliko je zena ljubazna i prijatna,i koliko ti sve lepo objasni.

clock-img

18.02.2010, 14:03

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

da znam je.Radila mi je jednom expertni i bila sam odusevljena s njom
neverovatno koliko je zena ljubazna i prijatna,i koliko ti sve lepo objasni.

da, zena je divna, toliko je ljubazna, prijatna sve ti lepo objasni, ima zivaca i strpljenja, nasmejana pravi lekar
meni je ona vodila sve trudnoce odusevljenja sam sa njom

clock-img

06.03.2010, 17:52

clock-img

cicko

pencil-img

982

Betanija... Nazalost, jedino porodiliste u N.Saduuser posted image .
Jedino prijatno iskustvo (i pored kontrakcija) vezujem za odelenje  patoligije trudnoce gde sam bila par sati pre porodjaja. Nekoliko sestrica koje su tada bile u smeni predobre su. Mozes normalno razgovarati sa njima, pitati ih sve sto te interesuje.
Ostala odelenja na kojima sam boravila od porodjaja pa nadalje radije bih zaobisla, ali ubedljivo vodi intenziva posle CR. Horor! Naletela sam samo na dve sestre koje su bile skroz ok, ali su zato koleginice koje su sa njima bile u smeni odvratne. I da, od doktora veoma lose iskustvo sa dr Sanjom Bulatovic- neljubazna, gruba... Nisam ja isla da se mazim, ali neku ljudsku rec sam makar ocekivala.
Nisam se pozivala na to da sam koleginica, zdravstveni radnik, ponasala sam se kao i svaka porodilja koja bi redovnim putem dosla da se porodi- STRASNO!!!

clock-img

06.03.2010, 17:55

clock-img

nakins

pencil-img

298

Cicko kako si mi?

clock-img

06.03.2010, 17:57

clock-img

cicko

pencil-img

982

Hej Nakins, nenaspavano!user posted image

IZVORNA PORUKA: nakins

Cicko kako si mi?

clock-img

06.03.2010, 17:58

clock-img

Dora

pencil-img

3456

Joooj, sad me plašiš...user posted image

clock-img

06.03.2010, 18:00

clock-img

nakins

pencil-img

298

Nije valjda? Ma sta pricas user posted image   kako bebica?

clock-img

06.03.2010, 18:04

clock-img

cicko

pencil-img

982

To je moje iskustvo, moj utisak... Ne mora znaciti da ces i ti tako proci. Moja drugarica se prirodno porodila i bila je zadovoljna tretmanom.

IZVORNA PORUKA: Dora

clock-img

06.03.2010, 18:07

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: cicko

Ostala odelenja na kojima sam boravila od porodjaja pa nadalje radije bih zaobisla, ali ubedljivo vodi intenziva posle CR. Horor! Naletela sam samo na dve sestre koje su bile skroz ok, ali su zato koleginice koje su sa njima bile u smeni odvratne.

Draga, kako izgledaju te sestre koje su bile ok?user posted image

clock-img

06.03.2010, 18:19

clock-img

cicko

pencil-img

982

Na patologiji jedna bucka, mislim da se zove Bilja, a u soku jedna plavusa sa paz frizurom, Ceca valjda.

IZVORNA PORUKA: kaliopi

Ostala odelenja na kojima sam boravila od porodjaja pa nadalje radije bih zaobisla, ali ubedljivo vodi intenziva posle CR. Horor! Naletela sam samo na dve sestre koje su bile skroz ok, ali su zato koleginice koje su sa njima bile u smeni odvratne.

Draga, kako izgledaju te sestre koje su bile ok?user posted image

clock-img

06.03.2010, 18:22

clock-img

Dora

pencil-img

3456

To je moje iskustvo, moj utisak... Ne mora znaciti da ces i ti tako proci. Moja drugarica se prirodno porodila i bila je zadovoljna tretmanom.

Moj prvi porođaj bio je tamo, jaaako loše iskustvo, sva sreća, dobar epilog. Drugi je bio u Zr, nadala sam će i treći će, ali eto, izgleda moram da se vratim i suočim sa demonima prošlosti u obliku belih mantilauser posted image

clock-img

06.03.2010, 18:26

clock-img

Anoniman

Moj prvi porođaj bio je tamo, jaaako loše iskustvo, sva sreća, dobar epilog. Drugi je bio u Zr, nadala sam će i treći će, ali eto, izgleda moram da se vratim i suočim sa demonima prošlosti u obliku belih mantilauser posted image

Doro, ti imaš lepše iskustvo iz Zrenjanina? user posted image

Jel si pisala negde o tome?
Daj molim te link ako jesi ... ili ću sama da potražim....user posted image

clock-img

06.03.2010, 18:33

clock-img

Dora

pencil-img

3456

Ne znam gde sam pisala, bilo je to staro porodilite, Sala za CR maltene na ulici, moj muž i brat gledali CR kroz prozoruser posted image
Ma, imala sam super iskustvo, sad kad je novo porodilište sigurno je još bolje, doktori i sestre- svaka čast, osim babica gore u porodilištu koje nisu htele da odrade BF kako treba, uništavale nam volju za djenjem...ali ajde, mora nešto.

CR mi radile Dr. Ilić i Dr. Petrović, profesionalci!user posted image

clock-img

23.03.2010, 15:18

clock-img

Anoniman

Pozdrav svim sadašnjim i budućim mamama od ove trudne Novosađanke. user posted image Čitam vaše postove i brinem , naravno da me je frka od porođaja navela da pročitam i vaša iskustva . Ja sam "sveže" trudna ,termin mi je tek u novembru , ali se već sad pripremam na sve što me čeka, pa i na porođaj . Inače sam zdravstveni radnik , i naravno - ima nas svakakvih , ali se nadam da ću , kad dođe vreme , izaći na kraj sa svojim koleginicama user posted image . Meni je samo utvrđivanje trudnoće proteklo bezveze , išla sam kod jednog državnog lekara koji mi je samo bukvalno gurnuo sondu za UZ i rekao "trudna si" i to je to , ni koja sam nedelja, ni da li da se vratim na posao, ni da li da pijem neke vitamine ili folnu , ma ništa ... Zato sam zakazala kod druge dr , a koja sam nedelja izračunala sam sama . Inače mi je zdravstveno stanje grozno , loša krvna slika i anemija zbog gvožđa, što nisam ni stigla da kažem dotičnom lekaru ,ali valjda će njegova kleginica kod koje idem u četvrtak da popravi utisak i da me posavetuje šta da radim . Sreća pa sam uzela godišnji odmor,inače kako bih objasnila na poslu da me lekar nije ni pitao za radno mesto i bolovanje (radim jako rizičan posao pa moram na bolovanje od prvog dana,iako sam ja voljna da radim - bukvalno mi je zabranjeno ).  Volela bih ako bi bilo koja od vas novopečenih mama koja se porađala u Betaniji mogla da napiše kako je sad tamo i da li su zaista potrebne urgencije "u kovertama" ,čisto da se na vreme organizujem i nađem neku osobu od poverenja . Hvala vam puno i kiss od mene i mog malenog zrna graška :)

clock-img

23.03.2010, 15:26

clock-img

Lilly*

pencil-img

3854

Dobro nam došla Miro ili Bubo user posted image user posted image
Pogledaj, ima još zanimljivih tema, prijavi nam se na Spisak trudnica, pa onda nam se pridruži i u Trudnice prvo tromesečje user posted image