cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Sistematski pregled kod predškolaca

clock-img

26.02.2018, 12:21

clock-img

Srecko47E

pencil-img

4591

Javi kako ste prosli.

clock-img

26.02.2018, 12:23

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

To je sve rutinski

clock-img

01.03.2018, 15:19

clock-img

Bunnyca

pencil-img

464

Nama je preko vrtica bio zakazan oftamoog, fizijatar, vadjenje krvi u urin.Kada smo sve to odradili zakazuje se sistematski, a to je pedijatar, logoped zubar i psiholosko savetovaliste.Pa posle svega toga vakcina.Al su zakomplikovali

clock-img

01.03.2018, 15:21

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Kod nas nema vadjenje krvi.
Smo ocno, sluh i fizijatar i posle na vakcinu. Naravno nas pedihatar jos malo pregleda i kraj.

clock-img

27.03.2018, 09:16

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Mi sve obavili al MMR nemaju trenutno user posted image znaci ostalo nam jos to.

clock-img

27.03.2018, 09:37

clock-img

MishMash

pencil-img

458

IZVORNA PORUKA: Bunnyca

Nama je preko vrtica bio zakazan oftamoog, fizijatar, vadjenje krvi u urin.Kada smo sve to odradili zakazuje se sistematski, a to je pedijatar, logoped zubar i psiholosko savetovaliste.Pa posle svega toga vakcina.Al su zakomplikovali

Bunnyce, iz istog smo mesta user posted image

Nama je rečeno da posle sistematskog odmah primaju vakcinu, juče smo zakazali i evo jutros čujem da je nestašica vakcina user posted image Nadam se da će se to rešiti do našeg termina.

"Live the life you love, love the life you live"

clock-img

27.03.2018, 11:24

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Nas kad su zvali pre dve nedelje bilo je vakcina. Medjutim dan pre nego sto smo mi dosli na red, nema user posted image
Ma ok, bice al me nervira cimanje.

clock-img

27.03.2018, 13:39

clock-img

MishMash

pencil-img

458

Pa da, i mene isto. Ja ću pitati da li mogu da kupim vakcinu, samo da ne moram opet da zakazujem, kombinujem i idem u cik zore tamo.

< Poruku je uredio MishMash -- 27.3.2018 13:40:08 >

"Live the life you love, love the life you live"

clock-img

01.04.2019, 13:32

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Mi smo bili samo na proveri sluha i vida. Treba da zakazem vakcinu. Ima li jos sta?

clock-img

01.04.2019, 13:42

clock-img

Tiziana

pencil-img

2650

Fizijatar, logoped

clock-img

01.04.2019, 13:47

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Tiziana a da li to isto okace u vrtic termine ili to treba ja da zakazujem?

clock-img

01.04.2019, 14:11

clock-img

Sanidej

pencil-img

1877

Pisala sam vec da je nestasica vakcina..

clock-img

01.04.2019, 15:42

clock-img

Tiziana

pencil-img

2650

Kod nas smo sve sami radili u nasem dz. kod pedijatra, on pozakazuje sve elektronski i nama napise termine. jedino je zubar dolazio u vrtic i radio pregled, ali smo svejedno morali u dz po potvrdu. i na kraju sa svim tim potvtdama nazad kod pedinatra da to napise na jedan papir koji se nosi u skolu. 

clock-img

03.04.2019, 00:33

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Zakazala sam sistematski za D u petak i vakcinu. Kaze dr da ona odradi sistematski pa salje dalje ako treba kod fizijatra i logopeda. Mi smo logopeda obavili na moje insistiranje ranije. Tako da smo to zavrsili 😁 a i naucili sta treba

clock-img

03.04.2019, 07:42

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Kod nas mora ceo krug specijalista da se obidje i svaki mora da napise izvestaj i udari pecat na tu potvrdu o sistematskom pregledu. Ja samo jos da zovem da zakazem taj zavrsni pregled jod pedijatra i sa tim smo gotovi

clock-img

03.04.2019, 08:05

clock-img

Tiziana

pencil-img

2650

Tako je, svaki specijalista napise izvestaj, a pedijatar na kraju sve sakupi i napise izvestaj na jednom papiru koji nosite u skolu. svi pregledi su obavezni. 

clock-img

03.04.2019, 10:38

clock-img

Sanidej

pencil-img

1877

Taj papiric od pedijatra izgleda kao da je iz blokcica..ocekivala sam normalnu stranu A4 formata.

PROČITAJ ISKUSTVA RODITELJA
image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image