cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Higijena u porodilištu

clock-img

02.04.2019, 12:58

clock-img

miiilica

pencil-img

6

Hvala na info, samo da nema noću u sobama kakvih gostiju :D za wc znam da nije za pohvalu, ni u frontu ni na drugim mestima ne cvetaju ruže

clock-img

02.04.2019, 13:35

clock-img

Sanidej

pencil-img

1877

Toaleti se ciste i dezinfikuju na dnevnom nivou. U sobama je problem sto se ostavlja hrana na stolu, pa moze da privuce nezeljene goste. U principu nista strasno i ok za kraci boravak.

clock-img

02.04.2019, 13:38

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

U nasem porodilistu je bila zadovoljavajuca higijena.Ima tople vode,tus kabine su pristojne.

clock-img

02.04.2019, 13:42

clock-img

medamisko

pencil-img

1106

Bas tako nigde nema kao kod kuce.
A da se odrzava to svalkako. Higijena je obavezna, duso dosta zavisi i od zena sa kojima si u sobi.
Ali ti si tu kratko i posle sa svojom bekanom.

clock-img

03.04.2019, 09:43

clock-img

AnaTamara

pencil-img

694

Medamisko, potpuno si u pravu, mnogo zavisi od zena u sobi. Mene su ubacili u sobu gde je bila katastrofa, muka mi je kad pomislim..ali posle par sati su mi prebacili u drugu sobu, sa drugaricom. Inace, porodiliste je pre par godina renovirano, i stvarno odrzavaju higijenu, zenice dolaze vise puta dnevno da ciste. Svaka soba ima svoje kupatilo, sredjeno vrhunski

Za bolje znam ali mi bolje ne treba

clock-img

03.04.2019, 10:31

clock-img

Sanidej

pencil-img

1877

U Frontu sam uvek bila u trokrevetnoj sobi, cimerke ok, ciste i uredne zene.

clock-img

03.04.2019, 10:37

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Ja se samo nadovezem na pricu od Milene, kupatilo je bilo lose zbog tus baterje I tih uslova, ali zena ima raznih, tako daje sve to stvar srece mozda malo. Ali tu gde se zivot radja stvarno treba dabude sve perfektno, msm svuda ali tu posebno.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!