cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: U susret 8. martu - sjajne nagrade za Ringerajine dame!

clock-img

26.03.2017, 12:58

clock-img

suzi kju

pencil-img

6502

user posted image
Hvala RR ,sponzorima, Eci i Anck user posted image

clock-img

26.03.2017, 13:10

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26983

Divni su nam pokloncici.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

26.03.2017, 13:48

clock-img

Ana RR

pencil-img

34340

Divni pokloni user posted image ja sam oduševljena antirid kremom Mella a knjigu jedva čekam da počnem da čitam user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

26.03.2017, 16:08

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24781

I ja se zahvaljujem RR, sponzorima i mojoj dragoj Emici koja mi je prosledila nagradu 😘💖
user posted image

clock-img

26.03.2017, 16:13

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26983

Malo da upotpunis svoju bibliotekuuser posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

clock-img

26.03.2017, 16:31

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

I ja sam dobila mindjuse. simpaticne su kad se stave. Hvala.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

27.03.2017, 23:22

clock-img

marketing RR

pencil-img

5067

IZVORNA PORUKA: marketing RR

34. MicinaMama je sa 214 bodova osvojila pauk broš-posrebrena žica i staklo+minđuše koji poklanja Staklene iskre made by Janja

Drage dobitnice čestitamo i molimo da nam na pp pošaljete podatke: ime, prezime, adresa u Srbiji i broj telefona, najkasnije do 15.3.2017.

Srećan praznik, uživajte ♥

MicinaMama nam nije poslala podatke, te njenu nagradu osvaja sledeća dobitnica po broju bodova, a to je zumbulcic sa 171 osvojenih bodova.

Očekujemo podatke user posted image

Sledeća dobitnica je jovicaa koju molimo da do 20.3. pošalje podatke: ime, prezime, adresa u Srbiji i broj telefona.

Čestitamo user posted image

S obzirom da jovicaa nije poslala podatke sledeća korisnica prema plasmanu je milicicak, koju molimo da pošalje podatke.

clock-img

27.03.2017, 23:24

clock-img

Duškić

pencil-img

9626

Sad gledam komentare i slike poklona, zaista prelepih pokloncica je bilo ...punooo...Bravo jos jednom za Rr i sponzore!

clock-img

28.03.2017, 22:49

clock-img

LauraAndrija

pencil-img

365

user posted image
Hvala RR i sponzoru!user posted image

clock-img

28.03.2017, 22:50

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26983

Jao Laura i tvoj je divan poklon.

clock-img

28.03.2017, 23:00

clock-img

LauraAndrija

pencil-img

365

Jeste, predivna je i narukvica i mindjuse!user posted image

clock-img

29.03.2017, 06:50

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24781

LauraAndrija, super, drago mi je da ti se svidja user posted image

clock-img

30.03.2017, 15:41

clock-img

Gaga54

pencil-img

21

Moj poklon jos uvek nije stigao, od Too Orange

clock-img

30.03.2017, 15:52

clock-img

Gaga54

pencil-img

21

Pogresila sam, treba da mi stigne poklon od Naivni kreativni nakit, a ne od Too Ogrande. Ali svakako mi nije stiglo

clock-img

30.03.2017, 15:53

clock-img

dunja RR

pencil-img

30440

Gaga proveriću, mada mislim da su svima poslali, proveri molim te sa poštarom da nije možda dolazio ali te nije pronašao.
U svakom slučaju proveriću i javljam.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

30.03.2017, 15:56

clock-img

Gaga54

pencil-img

21

Hvala

clock-img

04.04.2017, 22:19

clock-img

marketing RR

pencil-img

5067

22. Skockica je sa 733 bodova osvojila broš Frajlica-vitraž staklo, žica koju poklanja Staklene iskre made by Janja

Skockice, paket za trudnice nam je danas vraćen, niko ga nije preuzeo u pošti. Takođe, vratio se i paket našem sponzoru Staklene iskre made by Janja u 8-martovskoj nagradnoj igri, tako da su plaćali duplu poštarinu (što nije dogovor).

clock-img

05.04.2017, 08:34

clock-img

AnaTamara

pencil-img

694

Stigle su mi 2 preeeeeeedivne narukvice, bas ono sto volim i nosim. Hvala NAIVIN KREATIVNI KUTAK!!

Za bolje znam ali mi bolje ne treba

clock-img

05.04.2017, 08:42

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Ja moju suknjicu još čekam...Šišmišovićke su mi poslale poruku da u toku prošle nedelje očekujem isporuku,ali evo prolazi i ova nedelja...neznam da li da im šaljem poruku ili da još čekam

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

05.04.2017, 08:56

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24781

IZVORNA PORUKA: AnaTamara

Stigle su mi 2 preeeeeeedivne narukvice, bas ono sto volim i nosim. Hvala NAIVIN KREATIVNI KUTAK!!

Jel moze slikica tih divnih narukvica? :)

clock-img

05.04.2017, 11:51

clock-img

BubaBubica

pencil-img

2539

Drage moje, želim lično da vam se izvinim što ste toliko čekale na poklone, svih pet nagrada je poslato, stići će vam ovih dana. Vidim jedna nagrada je već srećno stigla u ruke dobitnice user posted image uživajte kao da nam je svaki dan 8. mart! Puno pozdrava vam šalje vaša BubaBubica, iz naivinog kreativnog kutka! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.04.2017, 19:20

clock-img

Skockica

pencil-img

1088

22. Skockica je sa 733 bodova osvojila broš Frajlica-vitraž staklo, žica koju poklanja Staklene iskre made by Janja

Skockice, paket za trudnice nam je danas vraćen, niko ga nije preuzeo u pošti. Takođe, vratio se i paket našem sponzoru Staklene iskre made by Janja u 8-martovskoj nagradnoj igri, tako da su plaćali duplu poštarinu (što nije dogovor).

Ja se stvarno izvinjavam, brat nije mogao zbog svog zdravstvenog stanja ici u postu to da podigne, ima dobre i lose dane...Trebala sam odmah to nekom proslediti...Izvinite jos jednom i vi i sponzor user posted image

Moja sreca nosi dva imena: Vasilije i Marc-Gabriel <3 <3

clock-img

06.04.2017, 10:44

clock-img

AnaTamara

pencil-img

694

Danas cim dodjem sa posla, postavljam slike. Ja sam odusevljena, a i moja T :) HVALAAAAAAA

Za bolje znam ali mi bolje ne treba

clock-img

06.04.2017, 11:53

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

I meni su juče stigle mindjuše i narukvica.Tirkizna boja.Prelepe.Hvalaa

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

clock-img

11.04.2017, 19:15

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

user posted image Stigla mi je danas suknja...odlična je

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima