cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Znate li da svirate neki instrument?

clock-img

27.12.2010, 20:31

clock-img

Anoniman

Ja ucim da sviram elektricnu gitaru user posted image

clock-img

27.12.2010, 23:58

clock-img

Brana

pencil-img

4456

Klavir

Kada nekog volis bori se za njega,
kada nekog trazis,trazi ga gde treba,
kada nekog varas,varaj ga da valja,
al kada nekog volis,voli ga do kraja!!!

clock-img

15.01.2011, 15:48

clock-img

Pešin mali

pencil-img

104

Jedini muzički instrument koji koristim je moj glas. user posted image htela sam da naučim gitaru, ali mi baš i nije išlo... Nikako nisam mogla da popamtim akorde.

clock-img

15.01.2011, 16:15

clock-img

strahinja11

pencil-img

156

Anti-talent...

clock-img

15.01.2011, 18:19

clock-img

Trbica

pencil-img

118

Akusticnu, elektricnu i bas gitaru. Samouka user posted image

clock-img

24.01.2011, 08:59

clock-img

Kvrkac

pencil-img

226

IZVORNA PORUKA: strahinja11

Anti-talent...

i jaaa user posted image

clock-img

24.01.2011, 23:48

clock-img

tijana86

pencil-img

1082

Ja imam zavrsenu nizu muzicku skolu ! I svojevremeno sam bila tzv. u muzickoj skoli najbolji solo pevac. Ali zbog toga sto mi je otac muzicar nisam nastavila sa gradjenjem pevacke user posted image karijere nego otisla u citelje !

clock-img

06.02.2011, 18:25

clock-img

gabrijelaaa

pencil-img

900

klaviruser posted image

LENA 24.SEPTEMPAR 2009.
PAVLE 18.FEBRUAR 2011.

clock-img

04.03.2011, 08:37

clock-img

Petkovici

pencil-img

152

Lepa temica. Ja sam zavrsila nizu muzicku, odsek klavir. I dan danas mi je super kad odem kod roditelja pa sednema za klavir, polukoncertni i otvorim ga.... Dosta toga sam zaboravila, ali se dosta kompozicija i secam....

Jedno je biti stvoren, a drugo ~ biti ostvaren.

clock-img

19.03.2011, 23:45

clock-img

majathegreat

pencil-img

938

Po malo i bubnjeve, harmoniku i gitaru. U poslednje vreme akustičnu gitaru (bilo mi je malo nezgodno u trudnoći, pa sam ispala iz štosa), ali su mi sad na repertoaru uglavnom dečije pesme. Mada bude još neka onako laganica na koje sam se nekad ložila, sa par akorda svega. npr krivo je moooooore. Jako mi bude sad lepo i smešno u isto vreme kad odsviram i otpevam to ovih dana, a mm samo prevrne očima. Inače samouka sam.

clock-img

19.03.2011, 23:47

clock-img

Anoniman

Ja bih jako volela da u jednom momentu života naučim da sviram gitaru . Inače - sluhista sam , i nisam svirala ništa što nije bilo tandrkanje po sintisajzerima i frulikanje u školi .

clock-img

19.03.2011, 23:59

clock-img

Suncicabg

pencil-img

3431

Ne user posted image
A zelela sam violinu, pa klavir pa gataru user posted image

clock-img

07.04.2011, 12:05

clock-img

AndreaK

pencil-img

1324

Imam dobru muzicku osnovu, isla sam na privatne casove i svirala klavijature u jednom decijem orkestru, pevala na festivalima...

ali sam 1999.godine prilikom upisa u srednju skolu izabrala ekonomiju user posted image ... i time stavila tacku na muziku....mozda sam pogresila, mozda nisam... sta je tu je....zivot ide dalje...

Sada znam dovoljno da mom sinu nesto odsviram na sintisajzeru, metalofonu...pa ako se on jednog dana opredeli za muziku imace moju podrsku i pomoc.

clock-img

07.04.2011, 12:18

clock-img

JMPM

pencil-img

2751

Sviram klavir user posted image

clock-img

07.04.2011, 12:22

clock-img

AndreaK

pencil-img

1324

vidim ja ..ima ovde dosta talenata! user posted image

clock-img

07.04.2011, 12:28

clock-img

jovana j

pencil-img

1418

Ajd i ja da se javim...

Ja se profesionalno bavim muzikom, meni je to ceo zivot. Flautu sviram 20 godina, pozavrsavala sam i nizu i srednju i Akademiju u Srbiji, pa sada sam pred kraj da predam magistarski rad ovde na Koledzu... tako da sviram flautu da user posted image
Dajem casove, sviram po orkestrima, i td. U Srb. sam mnogo nastupala, isla na takmicenja... eto

clock-img

07.04.2011, 12:30

clock-img

JMPM

pencil-img

2751

IZVORNA PORUKA: AndreaK

vidim ja ..ima ovde dosta talenata! user posted image

Ima,Boga mi,ima user posted image !Inace,kod nas je familijarno ta neka umetnicka crta.Tata je bio slikar,pesnik,vajar,modelar,a sestra svira klavir i peva u operi user posted image !
Ja bih volela da znam da sviram i gitaru,mnogo volim njen zvuk user posted image

clock-img

07.04.2011, 12:31

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

jovanice pa to je diivno user posted image user posted image , uvek mi se svidjala flauta ali je klavir ipak preovladao... svirala sam malo (mislim 4 godine) ali sam morala da odustanem zbog drugih obaveza user posted image

clock-img

07.04.2011, 12:32

clock-img

jovana j

pencil-img

1418

Debussy-jev Mali crnac! ''Le petit negre''
http://youtu.be/0rmfGMKvfJM
To sam i ja na klaviru svirala, posto sam u srednjoj muzickoj isla na uporedni klavir user posted image

IZVORNA PORUKA: Anoniman

IZVORNA PORUKA: Dora

IZVORNA PORUKA: lilly.79

Išla u muzičku, al me sramota da napišem koji instrument sam učila user posted image Sama sam naučila gitaru user posted image

što? harmoniku? ajde, reci nam! meni su svi lepi...

I ja sam pomislila da je harmonika. user posted image Ali ne mogu onu sitnu Lillyku da zamislim sa harmonikom...user posted image

Dora, za tebe:

Moonlight sonata (Beethowen)

Ovo sam ja najviše volela da sviram:

An der Schonen, Blauen Donau (Strauss)

I bila je još jedna, na srpskom se zove Mali Crnac, ali ne znam kompozitora. user posted image Naravno na youtube pod Mali crnac ne izbacuje.

clock-img

18.02.2012, 22:45

clock-img

Biserce

pencil-img

942

Gitara u pokusaju

Ako si bogat samo onim sto lopovi mogu ukrasti i moljci pojesti....sa cim ces ostati ako lopovi zbilja ukradu i moljci pojedu???

clock-img

19.02.2012, 00:45

clock-img

mama kukunka

pencil-img

2034

zavrsila nizu muzicku-klavir
Sada moja cerka ide u 1.razred nize muzicka ( s'tim da ima mnogo bolji sluh od mene..ja sam vise svirala na ''kliker'', tako su mi govorili profesori) i svira na mom pianinu

clock-img

14.03.2012, 16:46

clock-img

ljubičica

pencil-img

985

Ja sam totalni antitalenat za muziku user posted image
To sam verovatno povukla na tatu. Bio on mali i deda (tatin tata) odluči da ga nauči da svira violinu. I tako je moj tata gulio po onoj violini dok se nije smorio i uzeo violinu da je svira ko gitaru i sve žice pokidao. Deda ga prebio ko vola u kupusu.

The day I will stop lovin you is the day I will close my eyes 4 ever!

clock-img

11.03.2013, 23:45

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Na višoj školi sam naučila da sviram harmoniku i lepo je to bilo krenulo, a onda sam se ulenjila i odavno nisam sviralauser posted image

clock-img

11.03.2013, 23:46

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

Ja sam duvacica-frula, flauta i veoma skromno usna harmonika.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

clock-img

11.03.2013, 23:48

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

i ja duvam :D frula,blok flauta i znam klavir

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!