cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja?

clock-img

10.11.2012, 22:10

clock-img

MicinaMama

pencil-img

3548

IZVORNA PORUKA: Janncica

Mlada mama cekaj jos malo...Dok ne prestane krvarenje... A verujem da ti je bas frka... Mi nismo 30 dana,i nisam vise mogla da izdrzim...I nije ni bolelo,ni nista... a iz bolnice sam stigla napaljena na mm... user posted image bas mi je falilo...user posted image

haha joj dobra si.

Ja drage moje nisam jos isla na prvi pregled,prvo mi je gin bila na bolovanj,onda nema do daljnjeg slobodan randevu.Moracu kod pvt doktora...ali posle menstruacije.

clock-img

14.11.2012, 20:32

clock-img

zoća

pencil-img

1957

a trebala sam da počnemuser posted image user posted image

staza sreće je kratka zato koračaj lagano

clock-img

17.11.2012, 19:00

clock-img

nina26

pencil-img

3303

Evo i ja da postavim pitanje u ovoj temiuser posted image

Za 3 dana ce biti mesec dana od kako sam se porodila carskim....rana me ne boli, konci su ispali, bila sam na kontroli, dr rekao mm posto ga je on pitao kada mozemo, kaze cim popijem antibiotike za nekih desetak dana....ali ja jos imam blago krvarenje???

Vidim da se preporucuje po prestanku istog sto je i normalno, nego mene zanima, da li vazi isto pravilo od 4o dana i za carski ili ne???

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

clock-img

17.11.2012, 19:20

clock-img

Sanchy

pencil-img

4393

Nina moj dr je meni tek posle tri meseca dozvolio odnose,,mi smo jednom probali kad mi je stalo krvarenje dakle posle nekih mesec dana i nije islo,peklo me je,suva ,bas bzv...e e posle isteka tri meseca vec druga prica...a inace nikako dok ti traje krvarenje jer je prohodan put bakterijama itd a to ti ne treba....

clock-img

17.11.2012, 19:23

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

za carski ne znam..
ali mm i ja smo posle prvog porodjaja par dana pre navrsenih 6 nedelja...
ali ovaj put sam vec sad napaljena... mada naravno necemo mi skoro, ali prosli put nisam ovako rano imala zelju..
da svakako treba sacekati da stane krvarenje.. pa ja mislim da je isto i posle carskog sest nedelja kao i posle obicnog.

< Poruku je uredio jovicaa -- 17.11.2012 19:25:13 >

don't shit where you eat :))

clock-img

17.11.2012, 19:40

clock-img

nina26

pencil-img

3303

pa meni se ni ne zuri, ali zato mmuser posted image

tako cu i uraditi,sacekacu malo duze,a imam i neko peckanje dole...

vidi se ko posecuje temu, sveze mameuser posted image

clock-img

17.11.2012, 19:41

clock-img

anajid

pencil-img

3545

Uh mene sad vise brine kontarcepcija.Nemogu se opusiti dok sene prikljucam doleuser posted image

Ne znam za carski.Meni za par dana 6 punih nedelja da sam se porodila,krvarenje stalo,sve zaraslo,ali nekako jos nisam spremna za taj poduhvat.user posted image

clock-img

17.11.2012, 19:42

clock-img

anajid

pencil-img

3545

vidi se ko posecuje temu, sveze mame

Vidi ti nas,pozaboravljale sta je sex.O jesmo se uspalile,napal'leuser posted image

clock-img

18.11.2012, 11:40

clock-img

nina26

pencil-img

3303

IZVORNA PORUKA: anajid

Vidi ti nas,pozaboravljale sta je sex.O jesmo se uspalile,napal'leuser posted image

user posted image mame bludniceuser posted image

clock-img

19.11.2012, 09:52

clock-img

mlada_mama

pencil-img

799

ahahaha, vidi naaaas, sve trecaci do skoro user posted image user posted image user posted image
ovde se sve poremetilo user posted image
ja ne znam koliko cu jos moci izdrzati, kad spomenem mm sex, on gleda u mene ko blesav, kaze da sam poludila, pita me sto prije nisam bila takva user posted image
stalno mu govorim da sam se ponovo zaljubila u njega , kako je zgodan user posted image
pukli me hormoni user posted image

Postoji ljubav na prvi pogled...ali u radjaoni...

clock-img

15.12.2012, 09:27

clock-img

mlada_mama

pencil-img

799

Samo da prijavim user posted image
palo keksanje, i bilo je user posted image user posted image

clock-img

15.12.2012, 21:25

clock-img

mamaneca

pencil-img

189

Uhhhh ...mlada mama...zavidim ti....ja sam sad ko iz one fore ˝al sam se napalila bas sam se napalila˝...ako ovako nastavi moracu muza da iselim iz kreveta....bojim se napscu ga u snu!user posted image
Ko ce iscekati prvu kontrolu tek krajem meseca a zadnji keks bio u martuuser posted image !!!!

clock-img

15.12.2012, 21:35

clock-img

MajaMV

pencil-img

347

A uuuuu mamaneco kod tebe teska susa:-)

E ja nisam skoro dva meseca posle porodjaja mogla da imam odnose, valjda je carski odradio svoje pa mi bas nikako nije bilo do keksanja:-)

clock-img

15.12.2012, 21:59

clock-img

mamaneca

pencil-img

189

Ma teska susa....zezam muza meni user posted image zarasla!!!Bice kao prvi put!user posted image

clock-img

15.12.2012, 22:24

clock-img

MajaMV

pencil-img

347

Znaci bices kao san svakog muskarca:-)

clock-img

16.12.2012, 21:36

clock-img

mamaneca

pencil-img

189

Ahahahaaa...nego kako....user posted image ....

clock-img

16.12.2012, 21:39

clock-img

MarijaBg

pencil-img

3138

Mamaneco, nije ti lako, cim obilazis ovu temu user posted image
Jos malo izdrzi user posted image

clock-img

17.12.2012, 11:52

clock-img

mlada_mama

pencil-img

799

mamaneco i ja sam bila takva poslije porodjaja,jedva sam se suzdrzala dok sve ne prodje, a prvu kontrolu jos nisam ni obavila, jer je guzva pa idem tek 11.1.

clock-img

17.12.2012, 18:59

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

ja se nesto ne usudjujem ovog puta iako sam posle prve trudnoce u ovo vreme vec imala seks..
pravo da vam kazem tako sam umorna uvece, da mi nije do zivota, a ne do seksauser posted image

clock-img

17.12.2012, 21:21

clock-img

mamaneca

pencil-img

189

Marija gde lako zenoooo....user posted image ...jos malo pa sastavih godinu dana bez keksa...zeza me mm user posted image volim keks i rado ga se secamo!
Mlada mama i ja ako izdrzim do kontrole bice superuser posted image !

clock-img

18.12.2012, 18:41

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

joj i meni je kao i kod anajid najvise frka kontracepcija.. ne bih bas kondom, a ne stitim se ni na jedan drugi nacin, pa mi najvise zbog toga jos uvek nije do seksa..
da li ste vec pocele da koristite kontracepciju?

clock-img

18.12.2012, 21:22

clock-img

adulence

pencil-img

7314

ehhhh zene evo i mene na ovoj temi,nisam verovala da cu se brzo pridruziti ovoj temi,jer u tudnoci nisam uopste imala zelju za keksom,a sada uhhhhh....ali nema jos kontrola tek za 4 nedelje,sto rece mamaneca cini mi se izbaacicu mm iz kreveta...

clock-img

19.12.2012, 11:03

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

jesi secena adulence?

clock-img

19.12.2012, 11:13

clock-img

cockic

pencil-img

4591

ja izgleda nisam neki primer ja sam prve preglede imala tek posle nekih 6-7 meseci od porodjaja oba pyta a keks posle 40 dana to jest cim stany lohije.i dao bog sve mi je ok sa sam tek zavrsila pve testove pre par nedelja i ok sy.a posle 6 meseci je bio samo vaginalni pregled bez kolposkopije i briseva.

clock-img

19.12.2012, 11:15

clock-img

cockic

pencil-img

4591

testovi sy brisevi user posted image