Draga Dr Julka, da pregledao ga je hirurg, čitavih 30 sekundi, ako mi verujete, A čekali smo 4 sata, u Tiršovoj. On i ja, a meni beba kući gladna (sisa), bila sam kao na iglama. Sada je u Tiršovoj sve istumbano, čitav blok sa leve strane je zatvoren, i u prizemlju je samo hirug (i ortoped), hirurgu sve šalju, tako da mi nismo bili prioritet. Iako smo stigli rano, pre nas su puštali saobraćajne nesreće, padova sa bicikla, itd. Posle 4 sata stigli na red, hirurg ispipao stomak, napisao ovo što sam vam gore prepisala, ni krvnu sliku mi ne dade, iako sam je videla, ali ne uzeh. Sve je haotično tamo sada, jedva sam čekala da odemo :(
Do naše dr. hirurga , koja mu je operisala kilu, nisam uspela da dođemo. Jedino da opet pokušam, jednog utorka, jer je ona utorkom dežurna, samo ne znam gde su premestili te ordinacije, to više niko u stvari ne zna.
Na sistematskom u DZ dr reče da ona misli da je on pod stresom zbog rođenja sestre. Inače je usnu počeo da grize i jako promenio ponašanje (nemiran strašno). Pa da je otud i bol u stomaku, ali ja ne znam ..i dalje samo uveče spomene da ga boli, kada završimo sa čitanjem knjige, baš čudno.
...
Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.
Šekspir