cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Najlepše zanimanje za ženu

clock-img

12.08.2017, 18:24

clock-img

degu

pencil-img

11332

IZVORNA PORUKA: krin 40

Da je ovo npr Amerika bila bih life couch ako se tako piše.Prodavačica magle.Zgrnula bih milione

Ja bih bila medium user posted image
Mislim da je rad u prosveti idealan za zenu, dovoljno joj ostaje slobodnog vremena za decu, fizicki se na poslu odmori :)
Moja struka je katastrofa za zenu, radi se od ujutru do uvece bez slobodnog dana od 1.4. do 1.10. dok traje sezona. Mislim da jedno vreme necu ni traziti posao, tako ne mogu da radim dok malo ne porastu. A lepo bi bilo da iskrsne nesto sa normalnim radnim vremenom, pa ne mora biti ni neka plata.

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

clock-img

12.08.2017, 18:30

clock-img

Milena18

pencil-img

5002

Degu, a čime se ti baviš?
Slažem se za prosvetu, ali samo ako je raspored časova ok. Mm radi u školi, ima svakog dana neke pauze između časova, a ima časove u dve smene, tako da je ponekad ceo dan u školi, a više čeka nego što radi. Ja sam jedno vreme radila kao školski psiholog, to mi je bilo super - lep i posao i radno vreme.

clock-img

12.08.2017, 18:47

clock-img

degu

pencil-img

11332

Milena to je stvarno lepo zanimanje, jos bolje nego predavac.
Ja sam trenutno na porodiljskom, radila sam kao zamena u drzavnoj firmi, poljoprivrednoj strucnoj sluzbi i tu je super radno vreme,posao je lep, istrazivacki. Ali ugovor mi istice sa istekom porodiljskog. Pi struci sam inzenjer zastite bilja, rad u proizvodnji zahteva onakvo radno vreme, druge opcije su mi poljoprivredna apoteka ili profesor u srednjoj skoli. Od svega toga jedino mi se svidja posao u strucnoj sluzbi, ali tesko je jako tamo se ubaciti.

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

clock-img

12.08.2017, 20:40

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Bilo koje osim domaćice....

Hahaha a mene ovo zanimanje basss ne pusta user posted image

clock-img

12.08.2017, 21:42

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Bilo koje osim domaćice....

Hahaha a mene ovo zanimanje basss ne pusta user posted image

Šta misliš zašto sam to napisala? user posted image Ovo je horor.

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

13.08.2017, 00:16

clock-img

Sarav

pencil-img

3861

Mislim da je jedno od najboljih zanimanja za ženu pravo-advokatura. Da li je najlepše ne znam, ali zabavno jeste.

clock-img

13.09.2017, 21:01

clock-img

Dragce86

pencil-img

2625

Po meni prevodilac ili knjizevnica ;)

clock-img

13.09.2017, 21:06

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

Moja drugatica je turistički vodič.Žena je prošla sve što postoji.Sada je u Zanzibaru.Gledam joj slike na fb i uzdišem

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

clock-img

13.09.2017, 21:14

clock-img

Dragce86

pencil-img

2625

Uh, i to je sjajno, ne setih se odmah - turisticki vodic <3 A stalno kukaju kako im nije lako, poznajem ih par, te putnici su ovakvi, te hoteli ovakvi, te vozaci onakvi..stalno im nesto fali :D

clock-img

13.09.2017, 21:17

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

Nije lako dok se ne "ušemiš".Ona je u tom poslu već 17 godina.Ali sada je kralj

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

clock-img

13.09.2017, 22:17

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

Radim u porodilistu sa bebama, najlepsi posao. Jedva cekam da se vratim da radim. muz ce na porodiljskouser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

13.09.2017, 22:20

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

Joj Isi jeste.user posted image zaboravila sam i to.Nema lepših,sladjih i milijih bića od bebica❤❤❤

clock-img

26.09.2017, 11:21

clock-img

Tatjana.87

pencil-img

1063

Meni nekako vaspitacica, ja sam imala divnu vaspitacicu bas je volela svoj posao.
Sve sto je sa decom prirodno ne da je nekako lep posao za zene

clock-img

26.09.2017, 11:48

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

Svaka ti čast sko možeš.Isidorin posao mi je predivan ali vaspitačica u vrtiću ne bih mogla nikada da budem

clock-img

26.09.2017, 12:10

clock-img

Tatjana.87

pencil-img

1063

Za svaki posao treba biti stvoren,i moraš negde voleti to što radiš.
A neka Grofica ili Popadija ni to nije lošeuser posted image

clock-img

25.02.2018, 19:11

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

IZVORNA PORUKA: Tatjana.87

Za svaki posao treba biti stvoren,i moraš negde voleti to što radiš.

Bas moze biti i najlepse zanimanje i biti vojnik ako je to ono sto volimo. ja sam imala zelju ..al nisam imala srece , nisam uspela da upisem user posted image

clock-img

25.02.2018, 19:34

clock-img

Sarav

pencil-img

3861

Gospođa ministarka user posted image

Sreća prati hrabre.

clock-img

25.02.2018, 21:51

clock-img

Srecko47E

pencil-img

4591

Zena oficira.Salim se

Posao koji zena voli

clock-img

25.02.2018, 22:04

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

IZVORNA PORUKA: degu

Mislim da je rad u prosveti idealan za zenu, dovoljno joj ostaje slobodnog vremena za decu, fizicki se na poslu odmori :)
a

user posted image najgori moguci posao je po meni rad u prosveti. Ko nije radio ne zna. Kaze meni mama, jao imaces zimski i letnji raspust, kako je to lepo. Saberes oduzmes imas isti broj dana GO kao i svako drugi u bilo kojoj drzavnoj sluzbi i jos NE mozes da odes na odmor kad ti pozelis vec u jeku sezone, placas najskuplje aranzmane itd i td. O Obavezama i odgovornosti necu ni da pocinjem. JA sam znal da kazem dok sam radila u skoli da nastavnici tj profesori imaju najveci broj sefova. PRvo svako dete im je "Sef", pa cak i roditelj, direktor, inspekcije, ministarstvo, ludnica sa zapisnicima, sednicama. Imas prepodne casove dolazis uvece na sednicu, imas rupe u rasporedu, radis u dve pa cak i tri skole. Imas djake ...onakve ovakve, bojis se da das keca a bojis se i da pohvalis i utesis dete da ne ispadnes pedofil. Uvek moras biti na visini zadatka, pristojan, kulturan, nema psovanja, jaka samokontrola jer i jedna pogresna rec se tumaci vrlo vrlo strogo. A da ne krecem o obavezama i E dnevnik, obican dnevnik, onaj zapisnik ovaj zapisnik unosenje u maticnu knjigu ispisivanje svedocanstava, ne smes da pogresis, ma svasta.Nosis posao kuci, spremas ocenjujes, smisljas...

Tako da je idealan posao za zenu onaj od 7 do 15 pa sta god da je. I kad izadjes u 15 ne nosis posao kuci, ne nosis misli kuci i td.

< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 25.2.2018 22:05:59 >

clock-img

25.02.2018, 23:36

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Ovaj poslednji Ljishin pasus potpisujem... uvek sam govorila da je idealan posao prosveta... dok nisam 5 god.provela u osnovnoj skoli...

,,Carpe diem"

clock-img

25.02.2018, 23:41

clock-img

Srecko47E

pencil-img

4591

Neka me osudite ko zeli ali meni to nije lep posao.mislim na prosvetu
Deca su sve gora a ne mozes im nista.

clock-img

25.02.2018, 23:42

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Pocinjem da mislim da je najbolje biti sekretarica

,,Carpe diem"

clock-img

25.02.2018, 23:43

clock-img

Srecko47E

pencil-img

4591

Bankarski sluzbenik.user posted image

clock-img

28.02.2018, 10:27

clock-img

Dora89

pencil-img

3151

Kancelarijski poslovi apsolutno najbolji! Ili književnica, jutjuberka, blogerka. [user posted image

clock-img

28.02.2018, 16:45

clock-img

Dragce86

pencil-img

2625

bankarska sluzbenica, prevodilac, pisac, arhitekta...