IZVORNA PORUKA: gagana83
Dunjci, ja bih sa malim detetom pre na Rodos nego na Karpatos i Samos. Ne znam sto mislis da Rodos nije za letovanje sa decom a Samos i Karpatos jesu.
Rodos jeste veliko ostrvo ali mozes naci smestaj u samom gradu koji ima i kakvu-takvu plazu a ako pozelis negde da odes,svuda mozes busom jer iz glavnog grada bus cesto ide ka poznatim plazama i vecim mestima.
Lupam, ali recimo da je Rodos ok od detetove 4. godine, kada dete kapira više, pa možeš i da mu pričaš šta vidite u gradu, jer je Rodos grad prelep veliki i sadržajan. mog sada zanimaju samo parkovi i igračke
A sada bi Karpatos ii Samos, zbog plaža koje su manje i pitomije za decu, imaju mahom prirodni hlad (posebno na SAmosu). Bilo bi super još da su i skroz peščane, amada mi i ovaj šljunak deluje ok za decu (šta mislite iskusnije mame?) a voda je baš čista na oba ostrva.
I jači je vetar na Rodosu, zato mi je bolje da je dete veće, može da uskoči u veće talase
Ali možda prevagne i Rodos sada, zbog broja noćenja, videću kada izbace sve agencije ponude.
IZVORNA PORUKA: gagana83
a meni je dosadilo klackanje kolima po 1000km. Omatorilo se.
I meni, vratim se umorna.
Mogu s vremena na vreme i busom, kolima (i nadamo se da će ih uzeti uskoro, pa put juga, do Peloponeza), ali moram na 2-3 god da ubacim avion, da se odmorim bar eto na 2 godine
< Poruku je uredio dunja RR -- 10.1.2017 21:47:49 >
...
Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.
Šekspir