IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun
IZVORNA PORUKA: Peace*
Mi ćemo ove godine na Tasos. KLIK
Jao Tash kupilo me je odmah ovo igraliste!!!!
Ja sam dva meseca zimus trazila finu kucu sa igraliatem .
Koja je cena apartmana?
Jel.ides direkt preko njih ili agencija?
Ja sam obecala da me sledece god nista nece odvratiti od Tasosa...mada sam i ove al eto privukao me ovaj first min.
Javi oobaaavezno utiske!
Tek sad vidim, al pošto ti treba za dogodine - ne kasnim.
Meni se Tasos kao Tasos nije mnogo dopao. Duva vetar (za moja shvatanja više nego što bi trebao duvati na plaži) i ima mnogo pčela / osa.
Tasos je po meni Sitonija u malom, pa ne znam zašto bih se onda cimala do Tasosa...
Smeštaj sa linka je ok. Išla sam direktno. Odmah da naglasim, pored ovog smeštaja se nalaze Katherina apartmani, bukvalno su naslonjeni, i koliko sam čula od ljudi koji su tamo bili - tamo ne valja ići jer vlasnica ne dozvoljava ni malo glasniji smeh dece, a kamoli nešto više. U Filio apartmanima je opušteno po tom pitanju. U našoj smeni bilo je dosta porodica iz Srbije sa decom uzrasta kao moja deca, tako da ja realno decu nisam srela 10 dana. I uveče su bili napolju do 23.30h kada se gase svetla.
Plaža nije perfektan pesak - videla sam da si pisala o tome. Ima kamenčica, ali ne smeta. Ja sam baš osetljiva na to, sve me žulja, ne umem da hodam, ali nije mi smetalo - znači da nije strašno.
More čisto i toplo.
Bili smo na GIOLA Natural Pool - put je užas - da se pripremite. Ne može se do kraja kolima, morate i peške jedan deo - kao divokoze. Nije za malu decu, predviđeno je da se skače.
Bili smo na Mermernoj plaži - više mi se dopao prilaz plaži, zanimljivo je gledati te iskope, kamenolome (jel se to tako zove kad je mermer u pitanju?)... plaža... ok je. Zanimljivo je što je pesak beo a voda tirkiz, ali to je to. Bili, videli. Klinci su bili tužni što nisu mogli da rone sa maskama - ništa nisu videli od tog belog peska u vodi - mutna je.
Bili smo na Golden beach - e tu bi ti se, ASN, dopao pesak. A plićak dokle ti se pogled pruža.
Silazili smo na Paradiso beach, uzak je prilaz, bila je jako gužva, nismo ostali na plaži. Svakako smo posle čuli da tamo treba ići u avgustu jer su tada nerealni talasi.
Ima mestašce gore u brdima, Panagia, mnogo slatko. Tamo smo kupili maslinovo ulje, ima neki mali proizvodni kompleks, i med. Imaju extra girose. I mnogo mi se sviđa za šetnju.
Grad Tasos je ok - ništa specijalno.
Sad ću da pokušam da dignem par slikica da vidite.